22

ко40

преди 10 години

путин е престъкник, а австрийският президент му е съучастник. аз това разбрах

21

Киро Кривото

преди 10 години

До 9К57хехе... разбираш ги много ураганите! Само дето не се знае колко такива урагани са минали границата и са в ръцете на опълченците! Нема как да си по-умен и по-информиран ни от Путин, ни от цялата армия от събирачи и анализатори на информация в най-добрите разузнавателни служби на света - руските! Дай го по-полека! хаха

20

Анонимен

преди 10 години

На руснаците започва да им писка от комунизма и колкото и да фалшифицира изборите ще го изкарат с краката напред!!!

19

Анонимен

преди 10 години

До сополАбе солопе това може да важи за Украйна а за България дето плаща по 600 долара въпроса е защо не купуваме втечнен от Сащ ние!!!

18

do 14

преди 10 години

Hruschov otkradna Krim, ei taka na piana glava.Vecherta v restoranta e kazal : utre ste podarq Krim na moqta rodina Ukraina.Predstawqte li si, toi podarqwa edin ostrov pulen s rusnazi na svoqta rodina Ukraina.I na drugia den podpisva postanovlenito. Koi ste druzne da mu protivorechi?A kradenoto trqbva da se vurne na sobstwenika! Rano ili kusno.

17

Анонимен

преди 10 години

Колкото и да пишат комунистите цял свят го видя що за престъпник е путин.Само трепане на комунистите сепаратисти в Украйна и нищо друго и реда на *** ще дойде от собствения му народ също!!!

16

сопол

преди 10 години

путин на пресконференцията каза, нашият газ ще бъде винаги по евтин от американския каран с кораби. каза още, американците също така се бореха преди 10 години срещу северен поток и това е нормална конкуренция.

15

9К57

преди 10 години

Истината е, че Путин само разтяга локуми и нищо не прави! Решението за отмяна на постановлението е глупаво, много опасно, взето под натиск на крем. олигарси, имащи пари и собственост на запад! След 27 юни бандеровците ще воюват с още по-голяма сила /сега прехвърлят в Донбас РСЗО "Ураган"-изтрелва 220мм. ракети с тегло 280 кг. 1 залп и от Славянск няма да остане нищо/ ... поражението на опълченците ще бъде НАЙ-ГОЛЯМОТО ПРЕДАТЕЛСТВО извършено от съвременна Русия спрямо собствения си народ

14

Анонимен

преди 10 години

Путин е престъпник и това цял свят го вида!!!

13

fakt

преди 10 години

AMI AKO KAJAT I TURTSITE TAKA?

12

сопол

преди 10 години

този път .. не можа да чуе какво си говорят меркел и путин. подслушвали били бухаха

11

сопол

преди 10 години

меркел им го на..ка на хамериканците, така лекичко индиректно. няма човек дето и да си помисли, че всичко това не е съгласувано с германия

10

Анонимен

преди 10 години

До АнонименТи знаеш ли какво действително значи "инвестиция" в ЕС? Даваш малко парички, за да доиш местните и крадеш ограничените ресурси. Колкото по-малко инвеститори толкова по добре, защото за всяко левче което дават после взимат много повече. Ама ти си *** и няма как да ти е ясно тва.

9

sopol

преди 10 години

вчера ви казах, че днес подписват. ама ганъо все на най учен се прави. сега за ганъо пак ще останат шлюпините. продажни ***. едни *** ни правят на мармалад в собствената ни държава, че какво остава за обама, меркел и путин.

8

Анонимен

преди 10 години

В последно време Злия Чичо Сам е най голямия инвеститор в ЕС с над 650 млрд$ , а РФ е ивестирала едва около 2.4 млрд.$.. Интересно кой ще изберат за партньор европейците за в бъдеще. На Южньй Паток не му се отваря парашута над Европа... Янките няма да позволят газовия и корупционен терор на товаришчите от Кремъл върху Европа да се задълбочи.. Всичко зависи от събитията в Украйна и как ще продължи примирието за да няма още санкции... но за Патока няма да има живот - факт!

7

Анонимен

преди 10 години

Австрийците са апсолютни ***. Скоро Маккейн ще пристигне във Виена да им набие канчето и друга песен ще запеят тогава

6

Анонимен

преди 10 години

До АНТИМУТРАНе се напъвай пич. По коментара който си оставил се вижда, че статията е доста сложна за теб и не си я разбрал. Все пак това не е поп-фолк и ти е простено.

5

fripp

преди 10 години

Австрия, държава с блестяща средновековна история, родината на Моцарт и Караян, разбира се, че няма да позволи на някакви си наднормени говедари да й дават наклон на показалката.

4

Анонимен

преди 10 години

Обременен народ, но какво да направят нещасниците - съдба.

3

Българин

преди 10 години

Путин е ВЕЛИК МЪЖ и надежда не само за славянството но и за самото християнство, мюсулманство, и всякаква форма необременена от крайният фанатизъм. Слава на Путин, слава на Русия, жалко за загиваща България.