12

Елемаг

преди 10 години

Стъпват на пръсти там от където сме минали, една *** искаше да и чистим къщата а отпред имаше сигуно 2О нейни братя които стояха с обувчиците си на гучи и чоплеха семки и само ни гледаха как ринем кал !!! Като чуха ,че ще носят сандвичи всички се изнесоха в местният "клуб" !!! А в долната част на Аспарухово имаше кал до над коляното а *** обикаляха и си правиха клипчета и селфита

11

Елемаг

преди 10 години

mins Like MiroSlava Radoslavova същотото се случва и в Добрич. Грозно е наистина, полицаите подминават нуждаещите се от помощ хора. Това е безобразие !! Just now Like Antonia Boneva Nedelcho Karagenov да , а горе на розова долина *** чоплят семки и стоят с ръцете в джобовете и на всичкото отгоре недоволстват и се оплакват ,че ние доброволците само сме се разхождали с лопатите и нищо не сме правели !

10

Елемаг

преди 10 години

ntonia Boneva Има и това! Nedelcho Karagenov Така и направихме , другото интересно беше че в ромската махала имаше доста екипи на червен кръст които обикаляха от къща на къща, даже купуваха успокоителни и други лекарства за местните , а в долната част където имаше кал до коляното , наводнени мази на ВЪЗРАСТНИ БЪЛГАРИ, не видях нито един представител на червен кръст каму ли 2О както бяха при ромите!!!

9

ХА-ХА-ХА !

преди 10 години

Защо след като постоянно твърди, че *** са елокторат на БСП, управляващите във Варна от ГЕРБ не разчистиха *** гета като това в Аспарухово ?Защо ?За да си пазят електората !Това, което кметът и общинския съвет на Варна не посмя да направи с години, Господ го направи за една нощ.Сега обаче Кристалинка ще даде на *** помощи от ЕС и ще им построят нови къщи.За българите ще остане сами да си оправят разрушените къщи от потопа. Както винаги е ставало през последните 25 години.

8

архитект-пенсионер

преди 10 години

В момента проклятието на България се казва БСП и ДПС. Тези престъпни партии си сложиха още по престъпни кадри , които изсичат гори , строят незаконно, крадат и унищожават Държавата. Тези две партии трябва да изчезнат от политиката иначе загиваме.

7

Анонимен

преди 10 години

Наказва тези дето гласуват за БАреков

6

Анонимен

преди 10 години

Наводнена България се възстановяваЩе видим...За това се изисква постоянство, воля и много, много труд.След 2-3 дни като премине еуфорията пак ще си говорим...

5

ХА-ХА-ХА !

преди 10 години

Аааа, другаре, герберасти, недейте така !Отговорен за живота и здравето на хората във всяко населено място е на първо място КМЕТА !Няма Орешарски да дойде от София да ви спасява *** махали я ?Именно ГЕРБ управлява Варна вече над 5 години. Имали са достатъчно време да разчистят незаконните *** гета и да спрат незаконната сеч на горите.ГЕРБ е бедствие за България. Факт !

4

АРЕСТ, СЪД И ЗАТВОР

преди 10 години

Портних на прокурор !

3

Анонимен

преди 10 години

Съд за некомпетентното правителство на Орешарски!

2

Анонимен

преди 10 години

Да да възстановява се, даже утре ще е почти като преди.

1

ИСТИНА Е

преди 10 години

ЯВНО ВЕЧЕ ,ЧЕ ГОСПОД НЕ Е БЪЛГАРИН , ЗАЩОТО СМЕ МНОГО ГРЕШНИ !!