69

АЗ

преди 9 години

А КАДЕ Е УКРАИНКАТА СТАНИШКА...ТОВА ПИТАМ АЗ...А ВАААГЕНИН..МЕРЯТ СИ БИКИНИТЕ НАЙ ВЕРОЯТНО...ПРОБВЙКИ НОВ ВАЗЕЛИН..

68

Патриарха на Сърбия

преди 9 години

Брадатата победителка на евровизия докара тези беди на балканите

67

Добрич

преди 9 години

Всички управници, довели България до това жалко положение, глупаците костюмари, трябва да бъдат заловени, вързани и изпратени на бул. Русия в Добрич, където се очаква нова приливна вълна, за да бъде изпълнена присъдата, която заслужават.

66

ВЪЗХОД

преди 9 години

Патриарха на Сърбия обвини победителката(брадатата лейди) за потопа там където загинаха 80 човека,тук Бойко обвини правителството има прилики в ориентацията на виновните

65

Ъц

преди 9 години

Колеги, някой знае ли, как е в кв. "Възраждане"???

64

Анонимен

преди 9 години

Покайте се грешници, покайте се преди да е станало късно!

63

Анонимен

преди 9 години

Цацаров, американски еничарино, кво правиш?А ДПС еничарите са ясни, ще копаят безсрочно тунелите под Шипка и Петрохан.Те и тяхната рода до девето коляно.

62

Някой

преди 9 години

Апокалипсис. И това е само началото. Та си помислете хубаво кой искате да ви управлява, трябва ли да се спазват законите или не, трябва ли да се изсипват пари в помощи на "социално слабите" или не, трябва ли да се продължава с тази зверска сеч навсякъде или не и т.н.

61

Micho

преди 9 години

Това да ни е за урок и да потърсим най сетне сметка на виновниците за това, кой допусна нерегламентирана сеч и строителство

60

Изтървахме коня

преди 9 години

Кмета каза:Изпортних нещата.

59

АЗ

преди 9 години

КЪДЕ СЕ ИЗПОКРИХТЕ ПЛЪХОВЕ ОТ ДПС...ВМЕСТО ДА ЗАЩИТИТЕ ЕЛЕКТОРАТА ЗАПРИЩВАЙКИ ПОРОЯ С ТУЛОВИЩЕТО НА ПЕЕВСКИ..СЕ ИЗПОКРИХТЕ..МОЖЕШЕ И С ТЕЖКОТОВАРЕН САМОЛЕТ ДА ДОКАРАТЕ ТАЗИ КУПЧИНА МАС И ТО БЪРЗО...МАСТА НЕ ПРОПУСКА ВОДА ЦЕЛИЯ ГРАД ЩЕШЕ ДА СПАСИ И ДА СТАНЕ ГЕРОЙ..ПЪК И ЩЕШЕ ДА ГОВОРИ ПОСЛЕ..ГОВОРЕЩО ПРАСЕ Е ТРУДНО ДА НАМЕРИ ЧОВЕК..ЩЕ СЕ РАЗВИЕ ТЪРИЗЪМ..ТОЕСТ ПАРИ ЗА ДРУГАРИТЕ

58

Анонимен

преди 9 години

До да си помагаме взаимПраво думаш, само, че управляващите са безбожници затова и 2005г. всевишния ни наказа!!!БСП са атеисти а ДС-агентите Местан и Доган не съм ги виждал до сега да влезнат в джамия за молитва. На нас мюсюлманите ни е абсолютно забранено да клюкарстваме а те 20години са ни топили в ДС, забранено ни е да пием а Доган не отрезнява, забранено ни е да лъжем а Мазньо не престава да го прави. Как тогава всевишния да не ни наказва!!

57

с.

преди 9 години

Тука е пълно с платена ***,която политизира трагедията и чинно си заработва надничките!*** скапани!Изкарвате си жалките пари на гърба на нещастието на другите!Но знайте,че Господ гледа и всичко се връща!Сутринта като гледах как всичките видове министри,чиновничета,оядени кметове и подобни гледаха като прасета в теменужки и си прехвърляха отговорността!Всичките са долни ***,които мислят само да дебелеят!Който и да беше на власт все тая!Бог да прости загиналите!

56

Мемнгеле

преди 9 години

Сапунената суровина само си навлече това нещастие, след като години наред упражняваше така нареченото бране на дървета и строене на бараки където им падне. Може да е било незаконно, ама нали са гласоподаватели...

55

до 61

преди 9 години

Съд за мафиота от Мултигруп, Иван Портних, който е отговорен за града, на който е кмет.

54

Анонимен

преди 9 години

Путин е виновен!

53

Анонимен

преди 9 години

Съд за мафиотското правителство на Орешарски виновно за трагедията!

52

bratya Grim

преди 9 години

Ne razbrah za6to iztrihte komentara mi v koyto pi6a 4e kmeta ne si e svar6il rabotata!I 4e v Germaniya min godina pri sa6toto bedstvie vsi4ki byaha kato edin zada pomagat!!! Ili nekadarnite upravnici vav Varna vi sa roda?!:@Jalko za jertvite na bezhaberieto na Portnih!!!!!

51

Коцебелия

преди 9 години

Сега, разбирам че във Варна имате проблем, но трябва ли целия сайт да е здръстен със статии и снимки само от там???

50

Анонимен

преди 9 години

До РамбоАма защо Боко бе, защо не Олигавников? Когато Боко бе на неговото място помагаше на с. Бисер и когато дари 1 милион от субсидията на ГЕРБ /единственни от 24г/ Серльо и Мазньо го нарекоха популист. Защо 2005г. те не бяха популисти кат тиквата??