69

АЗ

преди 10 години

А КАДЕ Е УКРАИНКАТА СТАНИШКА...ТОВА ПИТАМ АЗ...А ВАААГЕНИН..МЕРЯТ СИ БИКИНИТЕ НАЙ ВЕРОЯТНО...ПРОБВЙКИ НОВ ВАЗЕЛИН..

68

Патриарха на Сърбия

преди 10 години

Брадатата победителка на евровизия докара тези беди на балканите

67

Добрич

преди 10 години

Всички управници, довели България до това жалко положение, глупаците костюмари, трябва да бъдат заловени, вързани и изпратени на бул. Русия в Добрич, където се очаква нова приливна вълна, за да бъде изпълнена присъдата, която заслужават.

66

ВЪЗХОД

преди 10 години

Патриарха на Сърбия обвини победителката(брадатата лейди) за потопа там където загинаха 80 човека,тук Бойко обвини правителството има прилики в ориентацията на виновните

65

Ъц

преди 10 години

Колеги, някой знае ли, как е в кв. "Възраждане"???

64

Анонимен

преди 10 години

Покайте се грешници, покайте се преди да е станало късно!

63

Анонимен

преди 10 години

Цацаров, американски еничарино, кво правиш?А ДПС еничарите са ясни, ще копаят безсрочно тунелите под Шипка и Петрохан.Те и тяхната рода до девето коляно.

62

Някой

преди 10 години

Апокалипсис. И това е само началото. Та си помислете хубаво кой искате да ви управлява, трябва ли да се спазват законите или не, трябва ли да се изсипват пари в помощи на "социално слабите" или не, трябва ли да се продължава с тази зверска сеч навсякъде или не и т.н.

61

Micho

преди 10 години

Това да ни е за урок и да потърсим най сетне сметка на виновниците за това, кой допусна нерегламентирана сеч и строителство

60

Изтървахме коня

преди 10 години

Кмета каза:Изпортних нещата.

59

АЗ

преди 10 години

КЪДЕ СЕ ИЗПОКРИХТЕ ПЛЪХОВЕ ОТ ДПС...ВМЕСТО ДА ЗАЩИТИТЕ ЕЛЕКТОРАТА ЗАПРИЩВАЙКИ ПОРОЯ С ТУЛОВИЩЕТО НА ПЕЕВСКИ..СЕ ИЗПОКРИХТЕ..МОЖЕШЕ И С ТЕЖКОТОВАРЕН САМОЛЕТ ДА ДОКАРАТЕ ТАЗИ КУПЧИНА МАС И ТО БЪРЗО...МАСТА НЕ ПРОПУСКА ВОДА ЦЕЛИЯ ГРАД ЩЕШЕ ДА СПАСИ И ДА СТАНЕ ГЕРОЙ..ПЪК И ЩЕШЕ ДА ГОВОРИ ПОСЛЕ..ГОВОРЕЩО ПРАСЕ Е ТРУДНО ДА НАМЕРИ ЧОВЕК..ЩЕ СЕ РАЗВИЕ ТЪРИЗЪМ..ТОЕСТ ПАРИ ЗА ДРУГАРИТЕ

58

Анонимен

преди 10 години

До да си помагаме взаимПраво думаш, само, че управляващите са безбожници затова и 2005г. всевишния ни наказа!!!БСП са атеисти а ДС-агентите Местан и Доган не съм ги виждал до сега да влезнат в джамия за молитва. На нас мюсюлманите ни е абсолютно забранено да клюкарстваме а те 20години са ни топили в ДС, забранено ни е да пием а Доган не отрезнява, забранено ни е да лъжем а Мазньо не престава да го прави. Как тогава всевишния да не ни наказва!!

57

с.

преди 10 години

Тука е пълно с платена ***,която политизира трагедията и чинно си заработва надничките!*** скапани!Изкарвате си жалките пари на гърба на нещастието на другите!Но знайте,че Господ гледа и всичко се връща!Сутринта като гледах как всичките видове министри,чиновничета,оядени кметове и подобни гледаха като прасета в теменужки и си прехвърляха отговорността!Всичките са долни ***,които мислят само да дебелеят!Който и да беше на власт все тая!Бог да прости загиналите!

56

Мемнгеле

преди 10 години

Сапунената суровина само си навлече това нещастие, след като години наред упражняваше така нареченото бране на дървета и строене на бараки където им падне. Може да е било незаконно, ама нали са гласоподаватели...

55

до 61

преди 10 години

Съд за мафиота от Мултигруп, Иван Портних, който е отговорен за града, на който е кмет.

54

Анонимен

преди 10 години

Путин е виновен!

53

Анонимен

преди 10 години

Съд за мафиотското правителство на Орешарски виновно за трагедията!

52

bratya Grim

преди 10 години

Ne razbrah za6to iztrihte komentara mi v koyto pi6a 4e kmeta ne si e svar6il rabotata!I 4e v Germaniya min godina pri sa6toto bedstvie vsi4ki byaha kato edin zada pomagat!!! Ili nekadarnite upravnici vav Varna vi sa roda?!:@Jalko za jertvite na bezhaberieto na Portnih!!!!!

51

Коцебелия

преди 10 години

Сега, разбирам че във Варна имате проблем, но трябва ли целия сайт да е здръстен със статии и снимки само от там???

50

Анонимен

преди 10 години

До РамбоАма защо Боко бе, защо не Олигавников? Когато Боко бе на неговото място помагаше на с. Бисер и когато дари 1 милион от субсидията на ГЕРБ /единственни от 24г/ Серльо и Мазньо го нарекоха популист. Защо 2005г. те не бяха популисти кат тиквата??