43

София

преди 9 години

До ДимитровНормални ли са такива коментари на фона на този ужас, на жертвите и ужаса на нашите съграждани? Що за ненормални могат да политизират потопа и жертвите в тези райони? СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА ВСИЧКИ ПОСТРАДАЛИ СЪГРАЖДАНИ!

42

Анонимен

преди 9 години

Има застраховка на имот, срещу наводнения, пожари, земетръси. Това е положението. Няма как държавата да построи на всеки нова къща. Всеки се оправя както може. Татовото време мина.

41

гласоподавател

преди 9 години

Г-н Орешарски , колко време Ви беше нужно да стигнете от София до Варна аз ще Ви отговоря 12 часа до Америка за това време щяхте да стигнете а Йовчев и Лазаров колко време им беше нужно 6часа с самолет срамота и имате наглостта да кажете че , на кмета мястото не му било с ботушите в калта а сред хората а КЪДЕ в Ексиновград с министрите ви ли ? Защо само гражданска защита и пожарна са там къде е армията , къде е полицията или полицията е заета да ви охранява . Нагли сте и жалки

40

Анонимен

преди 9 години

До 61/Гласувай ми за грездея в десния джоб. ***

39

Doko

преди 9 години

Бугаристанецът е интересен екземпляр. Всичко го свързва с политиката, включително и нуждите си в ***. Хората страдат, съсипани от нещастието си, ганчовците политиканстват. Пострадалите ще си го преместят фара от другата страна на борда кой ги управлява. Такова племе едва ли има другаде на планетата. Злобата, ненавистта и омразата ще го унищожат, друго не му трябва.

38

Калинките

преди 9 години

Сега ще се вайкаме два -три дена до следващия път.

37

Анонимен

преди 9 години

Никога вече няма да гласувам за Герб

36

Пенсионер

преди 9 години

Аз съм в траур от 9.9.1944г

35

Димитров

преди 9 години

ТОЯ ГЕРБЕРУГА КМЕТА НА ВАРНА КЪДЕ ДРЕМА ТОЛКОВА ВРЕМЕ НА КРИВ Х-- КОЗИНАТА МУ ПРЕЧИ

34

anonimna

преди 9 години

takas shte e kato neiskate da se dignete na protesti...da go svalime ot vlas kakto i prezidenta...za nishto ne stavat... eto sega vidqhte kakvo se sluchi aradi tqhnoto bezhaberie..izvinqvam se no nqmam opciq za da pisha bg

33

Анонимен

преди 9 години

бОКО ЩЕШЕ ДА ДОЙДЕ С ХИЛЕКОПТЕРО НА МИНУТАТА

32

до уж хуманиста №42

преди 9 години

"Поне малко срам нямате ли, че пак си рецитирате политическите лозунги? Що за *** сте не мога да разбера!"Аре кажи ми за няколко депутатски коли, колко техника за спасяването на хората можеше да бъде закупена. Така че не ни обвинявай, че правиме проблема политически. Не ние а депутатите са го превърнали в такъв. Така че нямаш право да плюеш по народа и да ни говориш, как ние сме грешни заради греховете на депутатите. Най-лесно е да обвиниш обикновенния българин и да оправдаеш депутат.

31

Анонимен

преди 9 години

Къде отидоха 10-те милиарда, които твоето правителство изтегли за 1 година? Ако бяхте отпуснали средства да оправите нещо, тези човешки животи нямаше да са погубени. Но вие раздадохте трохи на електората си, а другото откраднахте! Нямате грам желание да свършите нещо в обществен интерес. Заминавайте си. ОСТАВКА!!!

30

до 46

преди 9 години

Ей герберски ***, не смей да политизираш бедствието.

29

Анонимен

преди 9 години

ЦИГАНИГЕ ИЗРЕЗАХА ГОРАТА НАД АСПАРУХОВО КОЯТО Е ЗАДЪРЖАЛА ТАКЪВ ДЪЖД И МНОГОТО НЕЗАКОНИ И СРУТЕНИ ПОСТРОЙКИ СА УБРАЗУВАЛИ ТАПА И ВОДАТА Е ДОША ИЗВЕДНЪШ И КМЕТА ДА НЕ РЕВЕ САМО ЗАЩОТО ТОЙ ПОЗВОЛИ НА *** ЗА ИЗРЕЖАТ ГОРАТА

28

Анонимен

преди 9 години

ОТ ВАРНА СЪМ ПОВЕЧЕ НИКОГА НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ

27

Анонимен

преди 9 години

Снимката от филма "Матрицата" ли е ????

26

Анонимен

преди 9 години

Поне малко срам нямате ли, че пак си рецитирате политическите лозунги? Що за *** сте не мога да разбера!

25

Пенка

преди 9 години

Защо сте толкова зли на фона на тази огромна трагедия? И защо бълвате по Орешарски и неговото правителство, нима ако бяха други, биха предотвратили или променили каквото и да било? Предлагам да не се правим на много горди както беше по времето на Живков, а да поканим Кристалина най-после да направи нещо за България.

24

до 26 Ганка Коева

преди 9 години

Как ги вади облечен с костюм от теливизионите студия ли?