36

Анонимен

преди 9 години

До 55 Как бе комунист такъв ? Забрави ли, кой преговаря и кой подскачаше и пищеше и с фанфари го посрещнаха. Забравяш като комунист пред разпит. Я му напиши името . Нали и той и другите около него са с ДРОГАРСКИ произход. Като сегашните антикомунисти от ГЕРБ! .Затова сме на това дереже ,да ни управляват наследниците на БКП- СДС, БСП,ГЕРБ, И хеле пък Реформаторите.Куриоз-Стамболииски убит от комунистите! Такива закърнели мозъци имат само комунисти -сини или червени. Без значение!

35

Баннг

преди 9 години

До Анонимен35 Дълбоко подготвена от Англия ,Франция , САЩ и цялата тогавашна ДЕМОКРАТИЧНА ОБЩНОСТ, който докараха Хитлер на власт и му развързаха ръцете. Между впрочем номерата на банковите сметки. с които американците го финансираха още стоят.Същите банки ,които финансираха Троцки и евреиските болшевики. Опит голям , който сега беше успешно използван в Демократична Европа с довеждането на власт в уКрайна на фашистки режим начело с всесъщите евреи ,сега вече демократи.

34

55

преди 9 години

До Анонимен 36Ти май забрави как ни клати Русия с цената на газа,ей така по братски,болшевик такъв...

33

55

преди 9 години

До ОБЕКТИВНО ПОГЛЕДНАТО И ние имаме пръст в тая линия - 32 тона злато за освобождението ни от турско..

32

Анонимен

преди 9 години

До 55 А пък нас ни клатят ЯКО и хАмериканците и от синедриона в Брюксел. Що не гледаш гредата в *** ни ,ами си драскаш малоумия.Такива сте като бръмбарите ТОРковци .Обичате да правите -пишете нещо ,ама все от ***.

31

Анонимен

преди 9 години

До Гошо...ТъпотоЕдната от които е започнала точно Русия в съюз с Хитлер..

30

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен28 А а а! Има и по страшно -! Демокрацията! Докато ти говори мазно -мазно за права ,свободи ти изпразва душата и кесията и ти забива ножа в гърба.Комунистите го правеха директно - в очите.След като дойде демокрацията ,сякаш из родината ни са минали 100 ядрене апокалипсиса. И Чърчил е казал за нея,,По добро не е измислено , ама по -добре да не беше измислена,,Демокрацията - измислена от някой Синедрион, може да съществува само ако има смутове и няма спокоиствие за народите

29

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Снимките са...уникални,заради непознатата за времето си техника на цветната фотография и че са правени сред живата природа,а не във фотоателиета.Русия си е Русия и тогава и...сега -велика.За 100 години светът технически е отишъл твърде напред,но хората са си...същите.Красотата на руските девойки с...ягодите и къпините на сн.5 е неподправена.От снимките на селския бит и природа лъха спокойствие и пасторална хармония.Можело е светът да бъде по...добър сега,ако не бяха...преживени 2 световни войни

28

Анонимен

преди 9 години

Благодаря!

27

Анонимен

преди 9 години

Съвсем и окончателно трагично сте се побъркали всичко да политизирате.

26

Анонимен

преди 9 години

До ВикТ Вярно! Ако ги бяха приютили, сега американците нямаше да са най-големите *** в света . Т.е. ,най- тлъстата държава с най-дебелите хора в света. Те и иначе са си като *** ,навсякъде си навират зурлата по света .Е ,вярно ,виетнамците ги наритаха по зурлата ...

25

ОБЕКТИВНО ПОГЛЕДНАТО

преди 9 години

БРАВО ! Русия наистина е била велика империя .Особено впечатление ми направи големият мост над р.Перм ,Трансибирската магистрала ,град Тбилиси изглеждат много добре за началото на миналият век и това че Русия е обръщала голямо внимание на краищата и народите на империята в централна Азия и на Кавказ.

24

Анонимен

преди 9 години

Комунизма е по страшен от ядрен апокалипсис.

23

Xa

преди 9 години

Tsigani.

22

55

преди 9 години

До Анонимен 23И сега искат да продават газ на Китай,но китаеца ги клати здраво в цената..

До Анонимен 20Това от някой съветски учебник ли го прочете? Известен факт е, че Германия праща Ленин в Русия с единствената цел да изкара Царство Русия от Първата световна. Немците са се биели на два фронта, също както Хитлер ще го прави 30 години по-късно. Затова те помагат на руските болшевики - престъпници и анархисти, да съсипят отвътре Русия и да я изкарат от войната. Първо планът се проваля и Ленин се крие. Но после отново опитва и успява да катурне царското семейство. А ти си пиши лъжи.

20

Анонимен

преди 9 години

Преди гнусната комунистическа *** от шумкари и престъпници да затрие Великата Поднебесна Империя , китайските умове са създали изобретения като барута , хартията , компаса , сеизмографа и много други. След това червените касапи унищожават цялата хилядолетна култура на този велик народ , избиват всички майстори на древни бойни изкуства и изгарят множество ръкописи.

19

55

преди 9 години

Русия експлоатира човешкия гений,нека си спомним за Калашников.Качествените руснаци не стоят в Русия.Справка създателят на Тетрикс.

18

Анонимен

преди 9 години

Абе, Днес.бг, все повече заприличвате на вчерашния брой на Фишките.

17

ахаха

преди 9 години

На първата снимка е Павел Чернев