7

Отвратен!

преди 10 години

Е ' ати гадното е този Филип Попов! Като че е възприел общо злобата и гадостта на Антон Кутев и мая Манолова. Гледах го сутринта в Нова и побеснях! Толкова е фалшив и така лъжеше и манипулираше - просто перфектен гад! Не му знаех името, затова потърсих статията, за да го видя кой беше. Но хората не са толкова прости, за колкото ги смята БСП и ще ги накажат за пореден път, сигурен съм.

6

Анонимен

преди 10 години

Вие може да сте готови, ама ние не сме!!

5

Анонимен

преди 10 години

Otkude gi namira bulgarskia Pablo Eskobar takiva selqnduri v partiqta si, ne znam. No ako misli taq tupanarka da e v parlamenta otnovo to tovs govori, che GERB sa si v totalna kriza. Osven takiva nedorazumeniw I bivshi partiini sekretari drigi nqma. I BUDA iska otnovo da vlastva I s tazi li be Tikvok?

4

Анонимен

преди 10 години

аз мисля че това моме е винаги готово за .....

3

Анонимен

преди 10 години

всички сте готови за избори но за адекватното управление на България , спирането на *** , корупцията , подобряването на здравеопазването и образованието , грижата за децата и насърчаването на раждаемостта не на *** а на българите за всичко това КОЙ , КОЙ е готов от вас НИКОЙ

2

Анонимен

преди 10 години

скрий се някъде бе деси, че ни е срам от теб.

1

социолог

преди 10 години

В момента ДПС и БСП са проклятието на България. Тези престъпни партии само за една година фалираха Държавата. Изтеглиха над 5 милиарда лв. заеми и нищо но от сърце. Чудя се само как има балъци да им се връзват на номерата, че уж били социално правителство. И какво направи това правителство ще увеличи пенсиите с 4.50 лв. Срам и позор. Накрая се скараха кой да краде повече.