135

демократ до 150

преди 9 години

На 25 април 1988 са осъдени на смърт лицата, пряко участвали в атентата (в скобите е рожденното име): Елин Маджаров (Емин Мехмедали), Алцек Чакъров (Абдула Чакър) и Сава Георгиев (Саафет Реджеб), няколко месеца по-късно същата година присъдата е потвърдена от Държавния съвет на НРБ и осъдените са екзекутирани и кремирани.[6] Емин Мехмедали (Елин Маджаров) и Абдула Чакър (Алцек Чакъров), са били агенти на окръжното управление на Държавна сигурност в Бургас през 70-те и 80-те години.

134

Анонимен

преди 9 години

Хайде Путин, обръщате тръбите с Лавров към Китай. То се видя че с Европа нещата няма как да станат. Европейците не искат да работят с крадци на територии и природни богатства като вас московците. Пожелавам на всички москали безбрежнева счастие с поднебесната китайска империя.

133

демократ до 150

преди 9 години

Терористите на Буново са доказани агенти на ДС-КГБ.Може да го провериш!

132

иван

преди 9 години

тука има хора,който казват че едно време бабите и дядовците им са нямали газ -ок хора прави сте и са живя ли добре но .бабите ви са имали по 8 деца ,работили са от сутрин до вечер на полето ,орали са животни и са копали на ръка ,нямали са джиесеми няма ли са телевизия ,компютри и всичко което вие имате а аз съм сигурен,че ако вие поживеете поне седмица както са живя ли нашите баби и дядовци ,ще започнете да мислите на кое дърво да се провиснете за да ви свършат ''мъките''

131

до 156

преди 9 години

Ами Путин ще... подава газ през Северен поток, а Украйна го духа без грам газ на територията си, тогава Южен поток ще се строи под натиска на ЕС. :)

130

Туба

преди 9 години

До АнонименЕ те вече го поемат от няколко месеца, ама на, ни Путин скача, нито спират да убиват сепаратистите. А хората си лаят по форума колкото си искат. Евала!

129

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 149Ми живей като баба си! Чи го търсиш във форуми, компютри и така нататък! Баба ти все с компютър се е разправяла...

128

до 149

преди 9 години

Ако искаш ще се върнем към онова време, в което баба ти е ползвала "газ", демек дърва, ама с него върви и един друг режим. Изборът е твой- в днешно време с газ, или в онова време без газ.

127

иван

преди 9 години

ако сам на путин на местото врътвам кранчето докато ЕС сама не стимулира изграждането на южен поток .пускам газта към китай и пожелавам успех с шистовия газ и доставките от испания на ЕС.Някой неща не се отценят докато не ги изгубиш

126

Анонимен

преди 9 години

Боже, помагай на Путин че съвсем напълни гащите и вонята става нетърпима из цяла Европа.

125

Анонимен

преди 9 години

До демократВиж сега, вярно е, че наричащите се демократ имат право да са ***! Но ти злоупотребяваш с тази си привилегия!(за сведение терористите от гара Буново, гара Пловдив, черноморските курорти и другаде бяха доказани агенти на турските спецслужби! Така че - по-кротко, и най-важното - по-точно!)

124

Dinoсаурус

преди 9 години

136, анонимен, що си мислиш че някой те пита кой номер и к'ъв модел *** носиш? Бивш *** също няма...и дървените философи не растат по дърветата.Тук са, изпра*ват се по всякакъв повод!А най-простите са платени драскачи!Да живее БСП/ДПС

123

За тези

преди 9 години

За тези които не си спомнят: Новината е от 16.03.2014гЛидерът на Десния сектор Дмитрий Ярош заплаши да взриви тръбопровода които свързва Русия и Европа.Може да си потърсите тази стара новина.

122

Анонимен

преди 9 години

Боже, колко тъпотия си пуснал по света...Путин виновен, руснаците взривили, руснаците губят... И тъй натататък, и тъй нататък...Пука му на Путин! Винаги ще намери на кого да продаде газ - на Китай, на Япония и т.н.А ние какво ще правим когато сняг забръска? Някой от полуумните (а бе силно казано, но да не ги смятаме съвсем за ***) драскачи като 126, 127, 131 и др. подобни прави ли си сметка, че ние ще го отнесем както преди няколко години през зимата, когато пак украинците се оляха?

121

демократ

преди 9 години

Защо сте толкова наивни.Дирята води до Болшой театър-Кремъл.Заради Южен поток. Знаем ги тия номера на КГБ и Москва.В България помнете ли .Трима турци агенти на ДС взривиха влак с деца на гара Буново и след задачата ги разстреляха да не приказват.И целия болшой театър да почнат възродителния процес.Така действат руснаците....има си причина.

120

Анонимен

преди 9 години

"Запалването е станало в 14.10 ч. Ликвидирането на пожара продължава. Пострадали няма, каза шефът на пресцентъра на областното МВР Юрий Сулаев.""Запалването е станало в 14.10 ч. Точенето на безплатна газ продължава. В момента пълним хранилищата." каза шефът на пресцентъра на областното МВР Юрий Сулаев.

119

Анонимен

преди 9 години

Спомням си 2008 г тогава гръмна газопровода към Грузия и спря подаването на газ, а след това ги удариха и военно. Та като гледам нещата са тръгнали по същия сценарий. Само че САЩ няма да посмеят да помогнат на Украйна /то и спомоща им Грузия беше смазана за 5 дена/ защото това ще е трета световна и така съвсем скоро украинците ще го поемат отзад ама ще е много дебел дори и за евро

118

Анонимен

преди 9 години

Довечера вместо 10 КАМАЗа наемни убийци, Путин ще вкара 5 КАМАЗа пожарникари и 5 КАМАЗа сварчици да закърпят тръбата, че европейците искат да бягат от московската бензиностанция.

117

Зелените човеци

преди 9 години

Само за Китай ще са надеждни,га ги построят след петилетки.Другите се пукат по шевовете и се самовъзпламеняват.Някой пиян ги е заварявал.

116

Анонимен

преди 9 години

Пределно ясно е, Путин вчера им врътна кранчето и на "надеждният" транзитен партньор не му остана нищо друго, освен да гръмне газопровода и да си изпише някое милиардче "изгорял" газ. Типично ***-украински номера.