12

Студент

преди 10 години

ОТ ВЪЖЕ И КОЛ -***.КАНДИДАТИ БОЛ.

11

Анонимен

преди 10 години

Намирам известна ирония във темата, защото после журналистите се вживяват най-често като *** по един или друг начин.

10

Анонимен

преди 10 години

От неграмотните подрастващи ще се пръкнат неграмотни журналисти. Както вече всички виждаме, че става.

9

Анонимен

преди 10 години

СУ се превърна в един бардак за шоросни агенти - те са истинските ***-ве.***-ве имаше пред време, които ви говореха за лесни пари от вкъщи.

8

АТАКИСТ

преди 10 години

Има един цяр срещу трола и той се съдържа в израза " Не "хранете" Трола!"След това той сам "умира" от жестоката игнорираност на другите стоварила се върху него.

7

Анонимен

преди 10 години

Герберасти, ама всички ли сте на конгреса на Троловете. Цветанов не остави ли поне един-двама дежурни. За мирзма, както се казва - защото вие цвят нямате. Вие сте третополови *** гъзолизачи.

6

Преподавател в СУ

преди 10 години

Драги сънародници, хайде да погледнем сегашната ситуация от друг ъгъл, без политика. Без да коментираме какво е било и какво ще бъде а само в момента какво е . Спрени еврофондове, Наказателна процедура срещу България заради Южен поток, Понижаване на кредитния рейтинг на Държавата, ежедневни тежки престъпления с убийства и грабежи, никаква справедливост от т.н. съдебна система, прокуратурата и лично Цацаров изпълнява политически поръчки на БСП и ДПС и още много негативи в нашата страна. Е при това положение трябва ли да ни управляват БСП-ДПС-ДС-Атака-КГБ?????????

5

Анонимен

преди 10 години

Ами да се консултират с партийния работник Цветнов.Той има защитен Докторат по темата.

4

Той

преди 10 години

И всички по долу са *** :)

3

хаха

преди 10 години

герберските *** не подлежат на анализ

2

Анонимен

преди 10 години

Това трябва да е реверанс към червените ***, за да могат да изкарат поне тройка на изпита, все пак е по-лесно да се пише от първо лице...

1

arhar

преди 10 години

Червени тролчета, къде сте ?Сергейчо Сталинишев обещаваше през 2013 г. да разкрие 250.000 нови работни места ... и си изпълни обещанието - заедно с тов. Кътев създадоха нови 250.000 червени тролчета, които всеки ден изливаха помия по адрес на Цветанов и Плевнелиев .Болен пък обеща 1000 лв заплата / най - малко / ... и той си изпълни обещанието - червените тролчета получават 1000 лв месечна заплата / най - малко / + парче пица всеки ден като бонус .Най - големият *** в държавата е Д. Пеевски , който сега се опитват да го правят герой, досущ като 'атентата' с воден пистолет срещу Доган ..