62

Анонимен

преди 10 години

до 78Ей, ***... такива скапаняци като теб в казармата ги правехме женички в Грудово.

61

Диаз

преди 10 години

Кенгурата, австралийците, са нация която се е пръкнала от которжници, пращани от Англия там на заточение! Австралийците все още дискриминират българите визово, така както и гейска Холандия го прави за Шенген! ЧИЛИ Е ЕДНА МНОГО ПО СТОЙНОСТНА И ДОСТОЙНА ЗА УВАЖЕНИЕ НАЦИЯ ОТ АВСТРАЛИЯ! ДОЛУ АВСТРАЛИЙСКИТЕ АБОРИГЕНИ!!! ПОБЕДА ЗА ЧИЛИИИИ!!!

60

Анонимен

преди 10 години

до 65Кажи как Стоичков, Лечков и компания представляваха България в която са разрешени гей парадите? Значи Стоичков и Лечков и компания рекламираха гей парадите с играта си по световните първенства по твоята логика?*** скапан!

59

Марко Канто

преди 10 години

Да не драматизираме. Испания има изключително класни играчи, които са с по 60 мача на сезон. Ако си спомняте на предходното първенство, пак стартираха със загуба. Единствено ме притеснява факта, че съдийството може да помогне на Бразилия на 8-на финала.

58

Анонимен

преди 10 години

кенгурите ще бият!

57

Анонимен

преди 10 години

петък 13 ти е и съдията за следващия мач е котка дива от уар!:))))))))))))))))))))))))))))))))))Кенгурите ще бият!

56

БОЦ

преди 10 години

До 48:Това което казваш за приемането на българите от Испания, няма нищо общо с футбола!Аз се радвам, че високо платените испански пеперудки, бяха издухани от едни истински отдадени на ИСТИНСКИЯ футбол играчи!

55

Перси

преди 10 години

Holland,Holland,Holland...

54

Анонимен

преди 10 години

Сега скивайте кенгурите какво ще направят в следващия мач след 15 минути!Направо който е заложил да загубят е изгорял!

53

Анонимен

преди 10 години

Абе стига испанци бе!Писна ми от цък,цък,цък-язък!Цък-язък!Ееее има и други схеми!Ето Холандия игра както Левски играеше едно време.Меша играчите иняма тоя защитник или нападател!Така играха българите през 1994 в САЩ!

52

Анонимен

преди 10 години

Айде стига с това кой бил гей, лесбийка и как Холандия мразела българите. Ще ги мрази, като там е пълно с български *** - сводници и ***. Ако тук живееха холандски ***, които само правят мизерии, ние ще ги обичаме ли? Мачът беше СТРАХОТЕН и наистина браво на Холандия. Уважавам Испания като отбор, но тази вечер трябва да се срамуват че са шампиони.

51

Анонимен

преди 10 години

Нищо,че ни презират в Холандия бе!Ние ги харесваме как играят футбол!Може пък да размислят!

50

Анонимен

преди 10 години

Това че Испания е свикнала съдиите да ги подкрепят, когато им е по труден мача почват едни падания, преструвки и затова не ги харесвам тях и италианците също. И те утре ще имат да падат да играят. Но ако някой е заложил пари за Испания в този мач, значи изобщо не разбира от фотбол.

49

Анонимен

преди 10 години

до 56Тоя път не позна! Испания от 2010-та няма е на светлинни години от тоя кретащ отбор на Дел Боске в момента

48

Ivan

преди 10 години

Холандия смачка Испания в прекият и преносният смисъл на тази дума! Холандия беше по добра тази вечер и заслужено победи Световните шампиони с умопомрачителното и унизително 5:1!

47

Боске

преди 10 години

ИСПАНИЯ ОТНОВО НА ФИНАЛ, И ОТНОВО ШАМПИОН КАТО ПРЕЗ 2010!!!!!!

46

ODESSA

преди 10 години

Ротвайл.

45

Анонимен

преди 10 години

Ей, вие дето набутвате скапаната си предубеденост че холандците били ***, и лесбийки: Вие у ред ли сте бе? К'во общо имат момчетата на Ван Гаал с *** на своето общество, който *** го има навсякъде по светра?Да ви е.а майката *** смешна! Тук говорим за футбол, бе ***! И то за Величествен футбоол- тоя който сътвориха холандските футболисти днес.Смешни жалки скапаняци, винаги ще сте *** в жалкия ви животец заради олигофреничните ви предубеждения.

44

Пике

преди 10 години

На стадиона беше пълно с оранжеви гейове и травестити! Радвайте се заедно с тях, робско българско племе!

43

Анонимен

преди 10 години

На мен половината ми приятели са емигранти в Испания и се чувстват добре - това са хора със сходен манталитет. Тия рижави ***.дерасти холандците освен да се праскат с *** и да мачкат българи, аз друго не знам за тях. Логично, бях за Испания в този мач, и ще бъда и в следващите, а те ще има какво да покажат!