60

Десните,....

преди 9 години

... неолибералните идеи и политики от 25 години насам са виновни за катастрофата на нашето общество, на нашата държава.Бившата номенклатура станаха дясно-либерални капиталисти, неолиберали, седесарите дерегулираха и либерализираха в полза на чуждата Олигархия. Дясното е символ на бедността, на несправедливост, на Олигархия, на безработицата, на лобиизъм и на трансфер на богатство и имущество от бедните, нуждаещите се, и Държавата към най-бог.атите

59

boevik

преди 9 години

До РашънPrav si za sujalenie si mnogo prav, no ima hora kato men koito podkrepqt, pomnqt i uvajavat stranata Osvoboditelka Rusiq

58

До 66

преди 9 години

Че първобитният строй най-сигурно се връща в Неолиберализма, в дясно-либералния американски Капитализъм, в който безработицата е рекордна и обикновените хора са принудени да работят на 2-3 работи, за да оцелеят.Виж САЩ как си разсипаха обществото последните 35 години от Рейгън насам.Доказателството за провала на Неолиберализма на този дясно-либерален Капитализъм е 2008-2009 година и последвалата вече 6 годишна Глобална Рецесия!

57

До 61

преди 9 години

Интернет е едно богатство, съзладено в САЩ по едно време, когато таванът на данък доход беше 90% в САЩ (!), и е доказателство за невероятно успешна и умна държавна инвестиция.Доказателство за силата на една страна, която от времето на Рейгън стана *** на Олигархията и неолибералните тарикати, спонсорирани от Олигархията, и започна залеза си с идването на Рейгън на власт.

56

Анонимен

преди 9 години

Едно време, в СССР, психиатрията не се развиваше като наука. Защото ако се развиваше, щеше да се окаже, че привържениците на СССР са всичките с тежки диагнози. То един се възбужда от танкове; друг от целия си живот помни само казармата; трети говори за сатанизъм и Антихриста...Някакви други виждат световна еврейска конспирация; други превъзнасят армията на някаква треторазрядна държава (Русия); други мечтаят България да изчезне и да стане само щат от някаква азиатска империя...Ей такива все...

55

Анонимен

преди 9 години

До Анонименаха промити мозъци от българското лоби на газпром

54

Анонимен

преди 9 години

До До 57Неолиберализъм ужас!За това ай да върнем комунизма, феодализма и първобитно общинният строй.

53

До 62

преди 9 години

Неолиберализъм е в България! Дясно-либерален англосаксонски, американски Капитализъм е! Дерегулация и либерализация! Затова хората бедстват и мизерстват.Защото копираме САЩ, които наложиха тази грабителска форма преди 35 години при Рейгън. Именно това провали обществото им.

52

Анонимен

преди 9 години

СССР значи:Сашо *** Сутрин Рано.

51

До 57

преди 9 години

Не. Не е.ЕС се превърна в неолиберална, дясно-либерална, пропита с лобиизъм в полза на Едрия Капитал и на глобалните концерни, и на САЩ, организация, която под предтекст, че либерализацията и дерегулацията на националните пазари е лекарство против бедност и безработица в бедните европейски страни, всъщност предизвика още по-голяма бедност и още по-голяма безработица, които вече навлязоха и в богатите европейски страни.Неолиберализъм!

50

до 58

преди 9 години

Колега а в България в момента какво е???

49

до 52

преди 9 години

Интернет е проект на ЦРУ ЗА МАСОВО ЗОМБИРАНЕ, ДЕЗИНФОРМАЦИЯ И СЛЕДЕНЕ НА НАСТРОЕНИЯТА НА ХОРАТА.

48

geladaris georgios

преди 9 години

istinski *** po boklyk ne moje

47

Рашън

преди 9 години

Как сте юропиъни, как е в юръпа? Забогатяхте ли за 25 г. демокрация и 7 г. юропиън юниън? Живеете ли като западно европейци? Карате ли си новите пасати и мерцедеси? Или отделяте от залъка за айфон и 10 годишен опел или форд? Така ще е още 500 години в *** БГ ще си лочите помията в бедност. Разликата със свините в *** и вас е, че свинята не трябва да работи за помията която и сипват. А Русия притежава 50% от световните богатства, не се грижете за Русия и СССР.

46

До 53

преди 9 години

СССР не може да бъде възстановен - колкото и да го бълват платените индивиди - по една единствена причина - Няма Комунизъм! Има дясно-либерален англосаксонски, провален Капитализъм, който забатачи и обществото в САЩ, и който струваше досега 4000 милиарда долара, за да го спасят.За да отклонят вниманието от истинските си вътрешни проблеми, САЩ пуснаха пропагандата и мозъчните промивки от тинк танковете, и техните платените клакьори отново.

45

Анонимен

преди 9 години

Сега триполовите психопати, като сложат Юнкер за шеф на ЕК ще видите, какво е ЕСССР, драги ми *** бесни. Ще ядете гмо, ще пиете вода с газ и за две три години ще станете безмозъчни зомбита, не, че сега имате нещо качественно в главите си, щом защитавате фашистката хунта в Украйна и избиването на жени и деца. ЕС ВЕЧЕ Е ФАШИСТКА ОРГАНИЗАЦИЯ. За пореден път се убеждавам, че нямате грам мозък в главите си. Долни фашисти, скоро ще изчистим България от такива ***, запомнете ми думите.

44

до 52

преди 9 години

Ти ако вярваш на тубата си зле!!! Удачен пример даваш на всички колко е центроизместен твоя мозък.... Спри с това порно филми от сащ и вечер не пий кока-кола че от тези неща ставаш пещерняк в 21в.

43

Тия платени, ...

преди 9 години

... продажни индивиди от миналото откъде пак ги намират да пишат и бълват пропаганда.Тоя, демократично спонмориран от САЩ, са го пуснали да плаши и сугестира хората.

42

Анонимен

преди 9 години

СССР не може да бъде възстановен, защото Русия е жалка история. Но ще ни съсипят, това го могат.

41

Анонимен

преди 9 години

Му-ха-ха-а! Русия просперирала според един отдолу. Браточка, я погледни в Тубата какъв *** са!