68

офицер

преди 9 години

МИК ДЖАГЪР е абсолютно прав.Иран е много силна във военно отношение.Няма шега с армията на ИРАН.От кога чака този шанс,да натрие носовете на всичките си врагове.Дори ще освободи Сирия от талибаните и ще удави Израел в Средиземно море.Само да смее някой да раздразни лъва.Ще бъде страшно - АД ПОД НЕБЕТО!!!

67

Анонимен

преди 9 години

Ердоган е взел ятагана ще сече главите на пкк,джихат,избулах

66

Ха така

преди 9 години

"Турската армия е приведена в бойна готовност"В Туркията за "бойна готовност" се приема ако си надървен отпред и възбуден отзад. Сексуални навици и културни особенности. Кво да правиш. Не боите се Туркията - според мюфтията това е нащо естественно и хуманно. Даже като го направите - да ви опънат отзад, мюфтията ще бие по камбаната на минарето и ще оповестява колко сте праведни.

65

Анонимен

преди 9 години

Ще затрият джихад избулах браво на турция неси поплюва

64

до 66

преди 9 години

Премиера щеше да хленчи по медиите, че правителството не е виновно, а президентчето щеше да скимти, че се нарушават международните договори, добросъседските отношения и европейските ценности и щеше да моли Расмусен за помощ. Аз за какво мразя женчото-главнокомандващ и НАТО, които ни унищожиха армията. Необходими са ни силна армия и силен главнокомандващ с твърда ръка, е не мека европейска китка и натовски послушко.

63

Анонимен

преди 9 години

ИРАН ИМА 650 000 АРМИЯ.---------------Иран има 900 000 армия

62

Анонимен

преди 9 години

Скоро турците ще преминат границата с Ирак с ятаган в ръка.

61

До МИК ДЖАГЪР

преди 9 години

ИРАНСКАТА АРМИЯ МОЖЕ ДА СМАЧКА И ТУРЦИТЕ И ЕВРЕИТЕ..ДОРИ И ДА ВОЮВАТ ЗАЕДНО И ДВЕТЕ СРЕЩУ ИРАН----------Абе момче, ти можеш ли да си представиш, какви ще са последиците от една Трета Световна война, това не ще бъде компютърна игра, а реалност в която и твоя *** ще се изпари!!!

60

Анонимен

преди 9 години

До МИК ДЖАГЪРkolko si prost poglednise samo

59

Анонимен

преди 9 години

До ЪцЧисто икономически цели на принципа " аз и мойте авери ша земим след нас потоп" . Те наистина може и да махат режими и да установяват демокрация. Но след това дадената държава е толкова зависима от САЩ колкото ние от Газпром през зимата. Добави това,че ако си изберат някой *** няма оправия.

58

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 64Точно Турците са си виновни. Те подготвяха така подготвяха(и подготвят) бунтовниците в Сирия и им даваха оръжието купено от САЩ, Саудитска арабия и Катар. Някой станаха фанатици и резултата е на лице. С техните камъни по тяхната глава.

57

Анонимен

преди 9 години

Ako biaha otvle4eni bulgari,Bulgaria kakvo bi napravila.4udya se.

56

МИК ДЖАГЪР

преди 9 години

ИРАНСКАТА АРМИЯ МОЖЕ ДА СМАЧКА И ТУРЦИТЕ И ЕВРЕИТЕ..ДОРИ И ДА ВОЮВАТ ЗАЕДНО И ДВЕТЕ СРЕЩУ ИРАН.ИРАН ИМА 650 000 АРМИЯ.А КЮРДИТЕ СА БРАТОВЧЕДИ НА ИРАНЦИТЕ И СЪЩО ЩЕ НАБИЯТ МОЩНО ТУРЦИТЕ.ТЕ СА 40 МИЛИОНА ОБЩО И ТУРЦИТЕ НЯМАТ ШАНС СРЕЩУ ИРАН-КЮРДИЯ.

55

Анонимен

преди 9 години

По времето на канюсубиги Тервел, Византийците са ни били най-големия враг, но когато идват арабите, Тервел още тогава е прозрял, че те са още по-голям враг и помага на Византийците. Не обичам турците, но мразя афро-арабите и ислямизираните ***-кюрди. Да сме българи, като Тервел, в тази битка сме зад турците против афро-арабите и кюрдите талибани и изобщо цялата *** ,която живее в 14 век-ислямисти. Да бъдем БЪЛГАРИ!!!

54

Ъц

преди 9 години

За поредната криза в Бл.Изт. - този път с турски дипломати -Турция да "благодари" на САЩ и лично на Обама.Разтърсиха Египет, унищожиха Либия и Йемем, разрушиха Сирия и Ирак, и усилиха позициите на АлКайда и Братята мусулмани в целия Бл.Източен регион...Не им стигна, та спретнаха и гражданска война и в Украина...Какви цели преследва външната политика на САЩ и ястребите???Като се позамислиш и косата ти да настръхне, а в настоящето Бг е слаба, ограбена и превърната разграден двор...

53

Анонимен

преди 9 години

в района на югоизточна Европа близкия и среден изток,само израел има по могъща армия от турция. израел притежава бойна авиация от 300 самолета от най висок клас и израелските пилоти са признати за най добри от американски и руски военни специалисти

52

кирил

преди 9 години

кюрдите са много древен народ.те са приемници на асирийците.сред тях няма фанатизирани ислямисти. живеят в турция ирак сирия иран азербайджан.имат голяма диаспора в Европа,най много в германия-около 3 милиона.общо са 60 милиона.рано или късно ще имат своя държава

51

Анонимен

преди 9 години

Znaish li kvo predlagam Odiseicho,Da se napravi edna velika kitaiska stena za cqla severna Afrika Aziq chak do Turciq i da ne se puska i pile ottam za ES,Da si mrat ot bolestta,Tova predlagam napylnixa ES tiq bokluci,

50

Анонимен

преди 9 години

Кюрдите са ислямизирани ***. Една част от тях идва преди около триста години, по време на османското робство в България и още не можем да ги интегрираме, какво остава за сегашните талибани.

49

мм

преди 9 години

за пореден път се убеждавам, че от исляма по-сериозно психично заболяване няма.