193

Анонимен

преди 10 години

Ще си отложа почивката, за да съм в София и да гласувам. Ако изборите са тогава, избирателната активност ще е още по-ниска. Колко хора, ще си извадят нужният документ, да гласуват в друго населено място. Ако искат към 15 август да ги направят.

192

Да

преди 10 години

До 81-анонимния ***-значи,платени орди ако са гласували за Атака тя щеше да вземе по15-20 и 30 %като останалите представители на статуквото!Само че,за Атака гласуват само хорасъс съвест и кауза-родолюбци,патриоти и мислещи!Там не се разчита на готови чували с бюле-тини и пр...

191

Анонимен

преди 10 години

И така ви обвиниха че сте в съюз с БСП и ДПС, а ако бяхте влезнали в истинска тройна коалиция с 143 депутата и няколко министри от Атака, щяхте да изкарате целия мандат. Сега сте без вина виновни и ще гледате народното събрание през крив макарон. Един съвет от мен, щом искаш властта и да оцелееш няма невъзможни коалиции. Един от най - големите демократи на Плевен Н. Зеленогорски през третия си мандат като кмет беше в коалиция в съветниците от Атака и спаси мандата си.Прочети цялата статия тук: dnes.bg/politika/2014/06/11/ataka-iska-ostavkata-na-pravitelstvoto-i-izbori-na-20-iuli

190

Божо

преди 10 години

До БъндиТова нищо е на руска хранилка, което е също толкова гадно, както и ако беше на американска !!!! Това нищо омаскари думата НАЦИОНАЛИСТ !!! ГНУС АНТИБЪЛГАРСКА !!!!!

189

Бънди

преди 10 години

Да, ама не Сидеров клекна пред сенаторите и не той е всяка седмица в американското посолство. Омразата ви е насочена към грешният човек.

188

4иста4ката

преди 10 години

НАЛИ ЗНАЕТЕ ЧЕ ЕДНА *** СЛЕД УПОТРЕБА СЕ ИЗХВьРЛЯ

187

4ista4kata

преди 10 години

ЛАЛУГЕРА ИЗЛЕЗЕ ОТ ДУПКАТА-НАЛИ ЩЕШЕ ДА ИСКАШ ОСТАВКАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО- ПОДЛОГО ЛИЦЕМЕРНА

186

До турчин

преди 10 години

А как ДПС ощИтява държавата , знаеш ли? Я кажи многознайко, че ние трева пасем.

185

ОСТАВКА

преди 10 години

ТО ИМАШЕ ТОЛКОВА ВОТОВЕ,В КОИТО Е МОЖЕЛО ДА ПОМОГНЕТЕ ДА СЕ РАЗПАДНЕ ТОВА МАФИОТСКО ПРАВИТЕЛСТВО,АМА КАК НАЛИ И ВИЕ СТЕ В КЮПА НА ЮРОШ? -ТА КАК ДА ГО НАПРАВИТЕ СРЕЩУ СЕБЕ СИ! НО СЛАВА НА БОГА,ЧЕ ВСИЧКО ЛЪСНА И ИСТИНАТА СЕ ВИДЯ И ЗА НАЙ-ЗАБЛУДЕНИТЕ ДА Е ЯСНО КОЙ? КОЙ НАЦИОНАЛИСТ,КОЙ ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИТЕ,КОЙ ПОПУЛИСТ,НО СЕГА Е КЪСНО ДА ЗАБЛУЖДАВАТЕ ВЕЧЕ!

184

доброжелател

преди 10 години

Тоя па сега се сети за избори!!!А да каже колко взема от Станишев и Местан да покрепиш Орешарски бе?????При едни нови избори ще видиш парламент през крив макарон!!!:)))Аре бегай в психиатрията!!:)))

183

ГОГО

преди 10 години

ВИЖТЕ воленчо ТОЙ БИЛ ЖИВ

182

Винету

преди 10 години

А ве, пигмей, заминавай на почивка в Африка!

181

Анонимен

преди 10 години

Спокойно бре!!!Какво сте се запенили????С тази или онази партия без значиние коя и как ВСЕ ПАК ЩЕ НИ Е... МАМАТА!!!И да гласувате и да не гласувате НАДЪРВЕН Е И ВАС ЧАКА!!!!!

180

Анонимен

преди 10 години

СЕТИ СЕ МАРА,ДА СЕ ПОБАРА!Волене ЗАКЪСНЯ С 1 ГОДИНА!Вместо да се КРИЕШ ПОД МАСАТА,ДА ПРЕДАДЕШ МЛАДИТЕ ДЕТО КАЗВАХА "ДОЛУ ДПС" ти се прави на *** И ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ВИДЯХМЕ КАКВО НАПРАВИ "ЕКСПЕРТНОТО ПРАВИТЕЛСТВО".Откраднаха ЕКСПЕРТНО НЯКОЛКО МИЛИАРДИ и ОБРАЧИТЕ НА ДОГАН станаха ПО-БОГАТИ ,ние ПО-БЕДНИ!Преди ЕДНА ГОДИНА можеше да НАПУСНЕШ ПАРЛАМЕНТА и ДНЕС ДА СИ ФАКТОР В БГ!Ти ИЗЛЪГА хората ,както КОСТОВ,ЖЕЛЕВ,СОФИЯНСКИ,СТОЯНОВ,виж къде са те -ТАМ ЩЕ ОТИДЕШ И ТИ!ЖАЛКО!МОЖЕШЕ ДА БЪДЕШ ЧЕСТЕН

179

Анонимен

преди 10 години

До БъндиЛевски не се обръща в гроба заради сенаторите, защото външните сили си гледат интереса и това поне е разбираемо.Левски се върти в гроба заради еничари като Бюллент Сидероглу, дето лъжат ***, че са патриоти, и им махат за здраве от 5-звездните парижки хотели.

178

Анонимен

преди 10 години

Къде ти е феса бе догански пудел?

177

Божо

преди 10 години

Това нищо заслужава само МЪЛЧАНИЕ !!!!! ГНУС АНТИБЪЛГАРСКА !!!!!!!!!!!!!

176

Баба ви

преди 10 години

Има ли атакисти тук? В средата на май 2013 беше пълно. Какво остана сега? Я се преброете.

175

nemam nervi

преди 10 години

Това недоразумение Волен да си купи един фотоапарат Смена 8 и да ходи да снима по морето,че София доста се вмириса от него

174

Анонимен

преди 10 години

Ехото на Ердоган, Путин, Местан и Доган изпълнява техните инструкции. Кажат ли му ще качиш правителството на власт и ще го поддържаш, той веднага изпълнява тяхната команда, кажат ли му правителството пада и той веднага се извъртва на тяхната страна и веднага иска оставката на правителството и незабавни избори, както искат Станишев, Местан и доган.