21

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 9 години

Значи сега, когато "Южен поток" вече е спрян да очакваме приток на чужди инвеститори ? :)Аз пък твърдя, че България ще става все по-беден *** *** !

20

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"Защо трябва да решавам руските проблеми, плащайки 4 млрд народна пара?"Като прочетеш това отгоре разбираш на какво интелектуално ниво сме. Господ да опази България.

19

Анонимен

преди 9 години

Tyi shte e tq kato nqmame dyrjavnost.Turciq vze sin potok i si e oki.Ungariq si stroi ruski AEC i ne pita nikoi.Rumyniq ni vze pazara v Albaniq na tok.Sprqxme AEC Belene a posle se prokradna teza za stroitelstvo no s USA firma.Sega ni precakaxa za uyjen potok pak USA.Nai-tyjnoto che ni glasqt premier ottam s chip v glavata.Robska naciq sme bili i vinagi shte bydem Za kvo sa ni izbori kato si imame USA poslanik.

18

Анонимен

преди 9 години

Ако българина не се вдигне да си защити интереса нашите продажни правителства никога няма да го направят. Дайте ми един пример кога за последен път сте видели български политик да работи за интереса на държавата. Такива сме си били и такива ще си останем, за съжаление. От почти 25 години съм се изнесъл навън, обичам си родината но виждам че съм взел правилното решение. Все се надявам някой ден че България ще вземе по-достойно място поне дори на Балканите но досега нестава. Предателски народ сме.

17

Анонимен

преди 9 години

ДА ПРИПОМНИМ ФАКТИТЕ БОРИСОВ ПОДПИСА ЮЖЕН ПОТОК С КЛАУЗИ, НАРУШАВАЩИ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИЗИСКВАНИЯ Бойко Борисов: Внасяме вот на недоверие заради провала на Южен поток. Да припомним фактите. Борисов подписва договора за Южен поток с клаузи, които нарушават европейските изисквания за недопускане на монопол. Даже подарява кутренце на Путин, та да си имат и в Москва от бълхите на Банкя.Газпром отказва да преговаря за промяна на подписаното от Борисов. Герберите надъхват, де когото хванат от ЕНП срещу проекта, под който стои собственият им подпис. И като резултат искат вот на недоверие за п

16

Makkein

преди 9 години

Dobro utro typi bylgari sega moite firmichki ste vzemat naftogaz v ukraina i shte vi prodavam gaza po 1000dolara

15

Анонимен

преди 9 години

Тези продължават да лъжат нагло ! "В строителството влизат консорциум от 91 български строителни компании, които имат още 400 за подизпълнители -.....е ангажиран почти целия строителен бизнес у нас" !!!

14

Бънди

преди 9 години

Здрасти американски роби. Днес времето в 52-рият щат на Америка е хубаво, ако Маккейн позволява идете да се разходите.

13

Анонимен

преди 9 години

Защо трябва да решавам руските проблеми, плащайки 4 млрд народна пара?

12

Циганин

преди 9 години

Ха-ха , Илиян Василев го познавам и зная за кои работи и той бил експерт по енергетика -той е ....патологичен русофоб !? И какво може да се очаква от един русофоб ,че няма да защитва интерсите на американците които ще привитизират газовите търби на Украйна ...!) Той защитва собствените си интетерси ,а не НА България .

11

АО

преди 9 години

*** се събудиха...Добро утро, много спите...воят да започва..

10

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 9 години

В една хубава българска песен се пееше "Нищо няма какво да се случи!" "Големият" енергиен експерт Илиян Василев правилно го каза . Заради Южен поток избягаха други инвеститори! Илианчо, кои инвеститори са избягали? След Белене и Южен поток и щъркелите ще спрат да се отбиват в България, камо ли инвеститори! Правилно е казал Ж. Ганчев "Колко малка страна, а пък колко *** народ!". Та ние за пореден път показахме, че сме недостоен народ, че за нас думата достойнство не значи нищо! Продажно племе!

Таско Ерменков и Явор Куюмджиев са отявлени проруски агенти у нас. Тези хора са "петата колона" на руския империализъм в България. Няма как. Техните бащи хляб от Москва са яли, остава и синовете им да загърбят матушката рус. Глупавите руснаци вече седма поредна година не могат да си го набият в пияните дървени глави, че България е член на ЕС и НАТО; че България принадлежи на демократичния запад, а не на тоталитарния олигархичен изток. Когато албанските им реотани загреят тая работа, ще отдъхнем.

8

Анонимен

преди 9 години

Само комунисти плямпат. Списъкът с провалените съветски обекти взе да става отегчително дълъг. Пълни некадърници. А нашите -продажници. Инвеститорите бягат от продажните червени ***. А ние всички патим, загробиха ни.

7

NB

преди 9 години

До коментар 6 Моля те уточни, *** газ ли ще изнасяме или друг.

6

кк

преди 9 години

Ами как ще ни имат доверие инвеститорите! Всеки момент се очаква някой да ни размаха с пръст : "Вие защо работите с този и този?" и ние започваме "Ама то щото ние...Е, добре, няма да работим вече..." Има ли някакво решение, по някакъв въпрос, което да считаме, че е Българско, че е в наш интерес и да го устояваме докрай? Ами като ни натискат САЩ да не работим с Русия, да ни дадат 10 млрд. компенсация, да ни разтворят техните пазари за наши стоки, да не ни спъват в оръжейните пазари... Да, ама не!

5

Анонимен

преди 9 години

Абе тия трима *** кравари що не отидиха в Унгария да кажат на Орбан какво да прави.Въпреки че са изключително нагли и прости,все пак имат инстикт за самосъхранение.След такава среща щяха да приличат на десеторазряден боксьор след боксов мач с Майк Тайсън в най-силните му години.

4

Анонимен

преди 9 години

Очаквайте много скоро реакция на италианския Премиер Матео Ренци по този въпрос,както и на Виктор Орбан.Това ще е шок и ужас за соросоидната ***.ЕС и особено краварите няма как да попречат на Южен Поток.

3

Анонимен

преди 9 години

За пореден път излизахме *** на щатите

2

99

преди 9 години

Ха сега питайте "мъдрия " Костов и нашите *** изгоден ли е Син поток за Турция или губещ?Сега същите реват и против Южен поток, вижда се и с просто око кой за кого работи. и против кого.