55

Шоп

преди 10 години

руски фирми да изграждат проекта, с руски технологии-------------- Технологията за тръба под морето не е руска, руснаците си плащат на италианска фирма, защото са загубеняци. Както навремето са платили на италиански архитекти да им построят Кремъл.

54

Анонимен

преди 10 години

Мдааа, много долари са хвърлени за ционистки *** по форумите. До този извод стигам от 2-3 дни.

53

Анонимен

преди 10 години

До ВасилевГазпром ще плаща на българската държава транзитни такси!Кое му е лошото???--------------- Няма лошо. А колко ще са тези транзитни такси?

52

Анонимен

преди 10 години

За кво ви е тая трЪба веее русогъзолизци :Д Тука само от форума милиони литри газ ще съберем след като се изпикате :Д

51

Шоп

преди 10 години

До Анонимен 74Да каже еспрерто от къде ще доставяме газ ако го няма Южен Поток----------В момента откъде получаваме газ? Налии сега си имаме газопровод?

50

Анонимен

преди 10 години

Не разбирам защо в цялата схема участваме и ние? България трябва да си участва само в строежа на българския участък, а той няма как да струва толкова пари - 3,5 млрд! Останалото си е проблем на руснаците да пуснат тръба под морето. Нали такъв закон прокараха, че ЮП не е магистрала, а само отклонение. Значи Газпром строи тръба до границата с ЕС и оттам нататък следва малко европейско отклонение, което си е чисто европейски бизнес.

49

Анонимен

преди 10 години

22.4.2013Два дни след като стана ясно, че Дарик нюз са новият собственик на Нетинфо, излезе новината, че Bulgaria ON AIR са купили Инвестор.$$$$$$$$$$$$$$$$$$Настъплението на *** е по всички фронтове, с цената на всичко ГЕРБ трябва отново да изпълнява заповедите от Белия дом.

48

Руснаците

преди 10 години

нали подписаха с Китай за 100 години,нека изнасят за там.Що искат към Европа,нали са азиатци.

47

Анонимен

преди 10 години

България и сега има газопровод и газът по него е съвсем достатъчен. Дори да се наложи да се направи едно отклонение от Трансадриатическия газопровод от Гърция, това би струвало 30 млн долара. От какъв зор да се набутаме 3,5 млрд?

46

Циника

преди 10 години

до 59, господине, Вие направо ни уморихте от смях с твърдението за нашите задължения и закони, които сме били приели, влизайки в ЕС. Извинявайте, но нас никой не ни е попитал с традиционните за демокрацията инструменти като референдум, например.Освен това при светкавичното затваряне на преговорни глави, никой не позволи общественото им обсъждане.Всичко се случи без участието на народа!Следователно народът в България не дължи нищо на Брюксел.

45

Анонимен

преди 10 години

22 април 1913Bulgaria On Air купи Dnes.bg и "Инвестор" за 16 млн. лева***************Продължавам да ви информирам безплатно - за тези, които си ми сложили минуси на пост 45.Хора, четете повече, информирайте се, сега поне има много източници - не само соросоиднозависимите БНТ-1, БиТиВи и НОВА

44

Добра си е новината

преди 10 години

Много добра.Пък и да се отървем от руското колониално минало и да погледнем към ЕВРОПЕЙСКОТО БЪДЕЩЕ НА БЪЛГАРИЯ.

43

Анонимен

преди 10 години

Човека е абсолютно прав, Южен поток с нищо не би помогнал на България. Той върши работа на руснаците. Щом им е толкова необходим, да бъдат така добри да се съобразят с нашия интерес, ако не да си го прекарат през Южния полюс.

42

до 57

преди 10 години

заблуден или платен си от руснаците....Никой не говори за това кое е правилно, кое не е...Това са закони, Те са приети , обсъждането е било при приемането им. Щом сме членове на ЕС, сме длъжни да изпълняваме решенията на ЕС, което е и задължение по нашата Конституция....Или Вие, г-н Василев, желаете да ползваме само облагите, а не и задълженията.......Да, ама не.....А конкретно за руснаците, като не искат ..да бягат в Китай. До 10г. ЕС ще намали до минимум вноса от Русия...ако те е Путиновска.

41

лулу

преди 10 години

Абе образ, нещата са прости бе, Русия дава газта, Русия дава парите, Русия дава тръбите, подготвя експерти и ги праща (то и това пари струва), те ни дават и 50% собственост върху тръбата у нас, е още какво искаш бе, нахал? Господарите ти забравиха колониалното си минало, тръгнали на другите днес акъл да раздават.

40

Циника

преди 10 години

до 58, трогателно наивно е да твърдиш, че в България не бъка от американски агенти! Трогателна беше и картината с трима сенатори, които идват на посещение в една бивша страна, както трима бизнесмени с инструменти идват да респектират някое магазинче с предложение за защита!

39

Радо

преди 10 години

Този /експерт/скоро спечели гранд от фондация америка за България!голям експерт нали?

38

Циника

преди 10 години

ето го 45 - научили няколко кодови думи като "агенти" и заедно с други още няколко такива кодови думи ги словосъчетават във всеки свой пост. И ги повтарят денонощно като мантри. Така е хем лесно, хем си въобразяват, че звучат убедително.

37

Анонимен

преди 10 години

"правителството в Киев е предложило Русия да продава газа до границата с Украйна..." - нали целта на Южен поток е пътят на газа да избегне Украйна, откъде накъде ще ни го препродават и ще пълним гушите и на хохлите?! ЕС и ЕК за сетен път се опитват да ни досмачкат и за съжаление има продажни български "експерти", които проправят тези идеи у нас.

36

Пурко

преди 10 години

Не че нещо но ,Орешарски каза-в момента нямам точе отговор на вашия въпрос и не мога да изнясям повече информация тъй като строежа е изцяло от частни компании а ако има неустойки ще плаща Българския народ е това не разбирам.