58

Шоп

преди 10 години

До БобиСовалките имат само едно преимущество могат да свалят товат от орбита--------------- А, значи "само" това.... Ами аз мисля, че всеки средно умен човек от твоето изказване може да си направи извода какъв дурак си.

57

Шоп

преди 10 години

До Боби Американската система THAAD предхожда руската С-400, приета е на въоръжение по-рано и сваля балистични ракети на височина 150 км, това е в космоса. Сваля ги с директно попадение, което С-400 все още не прави. Останалото са празни приказки.

56

Анонимен

преди 10 години

А Уаз ките сами ли ще ходят или ще ги теглят с Т 90 ?

55

Шоп

преди 10 години

До Боби И совалките могат да летят, просто са консервирани, защото няма толкова големи товари за тях. Ако се наложи винаги могат да ги пуснат.

54

{op

преди 10 години

До Боби Е, хубаво, всяка страна трябва да има толкова ЗРК, колкото и руснаците ли? Нали затова е колективна отбрана. Колко аналози на THAAD имат руснаците? Кой руски ЗРК може да поразява с директно попадение? Много си голям специалист, няма що.

53

Шоп

преди 10 години

До БобиКакво трябва да ми дава тоя копи-пейст, който си пляснал?

52

soulburner

преди 10 години

Боби, на ти е известно, че администрацията на Буш взвривиха кулите близнаци? Ал- Кайда е проект на ЦРУ. Създадоха "терористи Ал-Кайда" и след това уж елиминираха лидера им - Бин Ладен, за която "смърт" правителството отказва да предостави доказателства, именно защото е агент на ЦРУ. Това беше предтекст, за да започнат войната в Ирак. Ако има мисири вярващи във всичко друго, но не и в това - значи истинските терористи в САЩ са си свършили добре работата.

51

Шоп

преди 10 години

До neni4a Совалките летяха 30 години и са извели в космоса повече астронавти, отколкото варелите Союз.

50

Анонимен

преди 10 години

Руснаците даже може да поспестят от симулации ако се включат към "Саблен удар 2014" :)Мишените ще са им безплатни и откриването на радарните цели ще си направо реалистично!:)

49

neni4a

преди 10 години

До Шоп Аха ,верваме ти,верваме ти ,ама на кукуво лято. То и совалките им уж по-модерни,по-качествени,ама ги бракуваха . Шопе,шопе че си *** се вижда,само от едно твое изречение Знам,че в НПО сте *** до един,ама чак пък толкоз може ли бре?? Това се отнася и за Adam1966 и той е част от гей-прайда ви. Ако почнеш да пишеш за гей паради,мъжки прашки ще си много по-компетентен писач

48

Шоп

преди 10 години

До Боби Напротив, точно защото са по-качествени американските, затова са им достатъчни няколко модела. Освен това в НАТО не са само САЩ - зенитни комплекси разработват поне още 5 страни от блока. И не си слагай сам плюсове, с това не ставаш много по-убедителен.

47

емо

преди 10 години

американски обирници

46

Анонимен

преди 10 години

До Боби Мариците не са замисляни да излизат на свободния пазар, защото са замислени като резервни мощности - те не работят на пълна мошност, затова и КПД им е по-малко, оттам и по-висока цена. Но предназначението им е да бъдат резервен генератор в случай на спиране на голяма мощност като АЕЦ например. И другото е, че дават независимост, защото работят с българско гориво, добивано от български миньори. Ако ги няма Мариците, 10 000 миньори отиват на борсата, а руснаците ще ни правят въртели с

45

Шоп

преди 10 години

До Боби Разбира се, че съм осведомен, но по-важното е, че съм безпристрастен, тоест не съм кон с капаци. И не ми плащат да защитавам азиатската сатрапия.

44

емо

преди 10 години

всичко е ясно;нормалните хора са със нормалната русия и нормалния свят ,а *** са със престъпниците от сащ израел и ес. да живее русия

43

Анонимен

преди 10 години

До БобиКой ти каза, че надценките са зверски?

42

Шоп

преди 10 години

До БобиМарица 1 и 3 ни съдират кожата от гърба----------Обясни как ти съдират кожата от гърба, ако обичаш, разбирачо?

41

neni4a

преди 10 години

Тази нощ проруските сили в Славянск за пленили укр. гаубица и са загинали 20 укр. военни,част от тях зарити в собствените си окопи от булдозер От тяхна страна има 1 убит и няколко ранени И също е имало засада при която укр .армията е с повреден БТР ,запален Камаз ,повреден друг. Не се знае колко укр. военни са загинали

40

Шоп

преди 10 години

До БобиНищо не разбираш от оръжия и война, пълен лаик си.

39

до американофилите и

преди 10 години

ще дойде време и ще бягате- а то вече идва !!!Обмисляйте каде щото приятелите ви може и да не ви одобрят за виза - хахахахахахахахах мър.и