43

Кико

преди 9 години

47, ако ти е мил животът, ще се озърташ. Ако не ти изнася, ходи в Германия. Там вече може да се каже, че си живо същество. Тук си никой. За толкова години не го ли разбрахте...

42

Анонимен

преди 9 години

от тази по голяма мъка няма , дано събере сили тази женица

41

Анонимен

преди 9 години

До МарияGolyama kuchka si, da ti se varne tapkano!

40

Анонимен

преди 9 години

До ???Мога и да добавя, че и на детски площадки се появяват лапета с миксерчета и започват да карат и да се показват какви шофьори са покрай играещите деца, пак ли трябв ада си пазим децата. Или най - добре заключваме ги вкъщи, никакво навън. Оправете се малко бе хора. ПЕШЕХОДНА ЗОНА - Място на което има само пешеходци няма коли, автобуси, мотори, камиони и никакви други МПС.

39

Анонимен

преди 9 години

ДО МАРИЯ , ВСЕ ОЩЕ ИМА МЕСТО В ЛУДНИЦАТА ЗА ТЕБ , ГРЕХОТА Е КАК ГО ИЗРИЧАШ ТОВА НЕЩО

38

???

преди 9 години

До АнонименДо 40Да така е, винаги ще има жертви на пътя, но когато започнат и по пешеходните зони да ни блъскат нещата не са на добре.Не може да вървиш по пешеходна зона и да се озърташ непрекъснато да не мине кола и да те блъсне, това вече не е пешеходна зона.Ако разсъждаваме така това означава и по детски площадки да не ги пускаме децата, защото и там може да има някои маневрист.Няма как да хванеш едно дете за ръка и да го държиш с часове, затова се ходи с децата по пешеходни зони, без коли.

37

Анонимен

преди 9 години

Тази зима тръгвах сут.за работа, минавам покрой у-ще, карах бавно,изведнъж между колите изкочи малко момиченце и пресече, спрях светкавично. Излязох разтреперана и се разплаках.Наблизо минаваха две момчета, попитах ги детето с вас ли е, те ми отговориха, че не е. След малко се влачеше майката с раницата на гърба.Разкрещях се, попитах я защо въобще го води детето на у-ще, като то пресече все едно е в парка.Без извинение "свинята" с цигара в уста гледаше тъпо.Абсолютно безотговорно родителско пов.

36

Думи нямам

преди 9 години

Защо всеки който познава буквите решава да пише коментар. Не е задължително!!! 80% от коментарите са на някакви ненормални хорица които могат с коментарите да превлекат интерес само от психиатри. Ако нямате какво да правите не е мястото тук да си убавате времето. Ходете копаите доматите, нещо полезно поне да свършите. Хайде със здраве от мен!

35

Анонимен

преди 9 години

Ако беше се случило в градски условия, съм склонен шофьора да получи по-малка присъда, на всеки може да се случи непредвидена ситуация. Обаче това е Пешеходна Зона!!!. Така, че - максимално наказание. Той е бил с ясното съзнание, че прави маневра в зона където има много хора и е много вероятно да блъсне някой. Така че максимална присъда.

34

ненормален народ

преди 9 години

До 1Ти нормален ли си? Не, не е било само. И е било под надзор, зависи обаче какво рабираш под надзор. Защото от твоето изказване аз си мисля, че за теб надзор е да го закопчее майката с белезници за себе си. Това е 4 годишно дете каращо колело с майка си на пешеходна зона. Ако дете кара колело на пешеходна зона на няколко метра от майка си е без надзор за теб.... Я пак се пробвай да изкараш някои друг освен шофьора виновен, защото с тея *** изказвания май се опитваш точно това да направиш.

33

:(

преди 9 години

Nqma nishto Po strashno ot tova da zagubish deteto,si!!!!!

32

Анонимен

преди 9 години

Не е правилно това, че са го били. Не казвам, че не заслужава, а че не е правилно, възможно е да повлияе на съда, ако адвокатът му се възползва подобаващо (а той ще го направи). Другото, което е... Жертви на пътя винаги ще има. Неизбежно е. Тъжно и несправедливо, но няма как. Просто си отваряйте очите на четири и пазете децата си. Друг начин не виждам...

31

Анонимен

преди 9 години

Понякога съжалявам че Хрошах от филма пазителите е измислен герой.

30

Анонимен

преди 9 години

Горката жена...нищо няма да върне детенцето й, дано да успее да продължи напред, заради другото си дете и заради каузата обществото да не толерира *** с лъскави, коли, които не се спират пред нищо...като се почне от Стависки, та до последния случай.

29

Анонимен

преди 9 години

До онбашиятаЩото умнико, тъпата мутра която е със лъскавият джип ще те убие като куче.Знае там- квото и да нарави- максимум 5 годинки ,ще обжалва оп станаха 2 после болен малко тва онова малтретиран от полиция и съд и ще земе да съди държавата и ще излезе че хем е невинен хем пари ще му дават.Хайде сега малко реалност.

28

алекс

преди 9 години

До Анонимени ти не си в ред,преди няколко години един престъпен бос в Бояна една сутрин прегази трима души с ван,бяха тръгнали на работа,а той се връщаше от среднощен запой,беше по време на управлението на Боко тиквата,така и не му дадоха висока присъда след година две споразумения и ще излезе

27

Анонимен

преди 9 години

До edna Ти в кой век живееш?Наскоро бях в едно малко населено място и както казаха там - тук пият всички и от сутринта и масово без книжка.И мислиш, че това не се знае и че тези хора ще се стреснат ли?Важното е да не се стига до такива инциденти,и след това да сеем смърт.Рибата се вмирисва от към главата.Ако дър.си е на мястото, ако ти бъркат редвно в джоба ще почнат да се спазват правилата.Мой познат за изх. от кола фас в цив. Европа отнесе такава глоба,че му се отщя да пуши.Камери и ред. глоби

26

льжата

преди 9 години

До31.Не се горещи.Много години са минали.Не искам да те обиждам.С извинение.

25

иво

преди 9 години

Дано убиецът да получи ефективна присъда и в затвора някой да го очисти. Друг начин за справедливо наказание няма.

24

Олд Шетърхенд

преди 9 години

В моя град в един от кварталите успоредно на булеварда има алея за велосипедисти. Имаше колчета и коли не можеха да влизат в алеята за велосипедисти. По едно време колчетата изчезнаха и почнаха по алеята да минават камиони да зареждат магазини със стока, защото така си скъсяват пътя. Мина месец, не е моя квартал, мислех, че хората от квартала ще подадат сигнал. Нищо, звъннах, подадох сигнал в общината и от любопитсво попитах дали друг се е оплакал. Казаха ми: Никой Господине, вие сте първия.