40

gost

преди 9 години

интересно мие тоя министар на транспорта какво предприе и не с обади в слу4ая 4удно мие освен глупости да мисли за6то не земе да измисли не6то твьрде смислено а не да се 4уди каква глупост да свар6 през седмицата 6тото така няма да се оправим и дори и сто простотии да измислим или да направи така да има ред а не само безконтролно мислене и само се 4уди какво да си добави даже да се ма4ат да уни6тожат и това което е саздадено

39

Анонимен

преди 9 години

Избирайте коли или деца!

38

Анонимен

преди 9 години

И по време на комунизма имаше богати и бедни, но не е известен случай някой богаташ да е прегазвал с джипа си 4 годишно дете и да го пуснат под домашен арест.

37

Анонимен

преди 9 години

Линч, линч и линч!!! Държава няма!

36

kalin72

преди 9 години

Защо чакаме някой да ни разреши да носим оръжие? Отново робска психика, не виждате ли, че полиция, съд, армия, никой, никой не защитава народа, ами са се сврели в хралупата да си натискат задниците, защото ги е страх да не опатят от "бизнесмените"...Време е да вземем нещата в свои ръце- народно опъ;чение, това е изхода от кризата.

35

читател

преди 9 години

Ако оръжието беше свободно, случаят отдавна да е приключил. И няма тия с джиповете да надигат толкова тъпите си мутри. Нито ще се считат за недосегаеми.Сега този ще боледува постоянно 3-4 г., докато го забравим, а ако го осъдят (не дай си боже!) още по-тежко ще се разболее, и накрая ще го амнистират...

34

Анонимен

преди 9 години

Бах ти скапаната държава,дето не може да защити децата си!

33

SPRAVEDLIV

преди 9 години

NAKRAQ SHTE STANE TAKA CHE V TAQ ABORIGENSKA DYRJAVA NARODA SHTE VZEME PRAVOSYDIETO V SVOI RYCE I SHTE IMA NARODEN SYD.....TAKIVA SHTE GI BESQT PO STYLBOVETE ZA NAZIDANIE KAKTO V ARABSKIQT SVQT!!! TOVA NE E DYRJAVA A EDNA KOCHINA BALKANSKA S PODIVELI UGOENI NEREZE PRAVESHTI SI KAKVOTO ISKAT.....I EDNA KAMARA NAKLANI HRANTUTNICI NARICHESHTA SEBE SI SYD I PROKURATURA....A DE FACTO SA EDNA SBIRSHTINA LAINOVOZI NA DYRJAVNO KURITO!!!

32

Анонимен

преди 9 години

Ако тоя ***,който не може да си напише името без грешка,възприемащ себе си,като бизнсмен,притежаваше реална самооценка или знаеше колко е ***,това нещастие никога нямаше да се случи!Кой създаде подобни типове и недоразумениь,кои им позволи да се имат за нещо,което всъщност не са?Защо ги търпим?Какво е създал или направил тоя бизнесмен? На колко хора хляб дава и какви данъци плаща или прелива едни пари от пусто в празно?

31

Идиот

преди 9 години

До 222Така е, обаче много малко от нас карат по пешеходни зони и още по-малко са газили деца!

30

SAMO REJIM

преди 9 години

TRQBVA V TAQ PROKYLNATA DYRJAVA!!! VOENEN REJIM SAMO I ZDRAV BOI ZA TAKIVA.... SAMO OT PERDAH I SOPA RAZBIRA BALKANSKIQT *** - BAI GANQ!!!

29

222

преди 9 години

Нека, някой от вас да пише дали всяккога е бил изряден като шофьор и пешеходец и тогава да хвърля кал. Защото всички българи правим нарушения и сме ги правили.

28

ISTINATA

преди 9 години

DOBRE DOSHLI V ABSURDISTAN - DYRJAVATA NA ABSURDITE OT LATINO AMERIKANSKI TIP!!! TUK VSICHKO E SBYRKANO I SE DVIJI PO INVERTIRANA LOGIKA.....S IZRODENO CHUVSTVO ZA SPRAVEDLIVOST I IZMISLENI 'BIZNESMENI' S DVA LEVA V DJOBA PARADIRASHTI S PARI TEGLENI OT BANKITE I OT DRANE NA KOJITE NA POKORNI RAI!!! OBRECHENO PLEME SME DA SE ZATRIEM PONEJE I GOSPOD NE MOJE DA NI TYRPI!!!

27

111

преди 9 години

Трагедия е и то голяма, че е починало такова малко дете. Но нашето общество се пробужда само в такива моменти. Жалко, че не сме будни всеки момент, защото нашите политици не спират да ни крадат и да ни предават, а ние си траем. Защото, колкото е лошо да убиеш директно човек, в пъти по- голямо престъпление е да водиш геноцид срещу цял народ и да го убиваш бавно, садистично и мъчително.

26

Манолски

преди 9 години

Това е все едно аз да тръгна с едно МТЛБ в насрещното по магистралата и да кажа: "Ми не знам бе, кво правят тези хора там, що не се оглеждат....." срамота и безумие трябва да му бъдат избити зъбите и да лежи в панделата поне 15 години, тоз преди имаше компютърна зала и скубеше яко и уиндоусите му бяха пиратски

25

Анонимен

преди 9 години

Само заради факта, че е бил с автомобила си в пешеходна зона, станалото трябва да се третира като умишлено убийство! Колко *** и колко арогантен трябва да си, за да влезеш с колата си в място, където е забранено за автомобили и да газиш хората, щото видиш ли, там ти скимнало да правиш маневри! Явно "маневрата" не е била с малка скорост, за да не успее да види детето и да спре.

24

boc

преди 9 години

Някои казват: но той не е искал да убие детето!Аз пък казвам: ИСКАЛ Е!Той е нарушил правилата за движение умишлено, следователно умишлено е убил!В такива и подобни случаи трябва да се разсъждава само по този начин!Щом има предумиошлено нарушаване на закона, всичко последвало е предумишлено!!!

23

Казвам ви Чесно!!!

преди 9 години

*** ГЛАВИ(долни)!!! Поне тука не цапайте с Вашата смрадлива политика и скапано политиканство.... Ако бяхте толкова знаещи и умни.... Ехе България щеше да е Рай... Ама сте дървени празноглавци....

В една разхлабена държава само строги закони и справедлив съд решават проблема. Затворите празни. Лежат само кокошкари - дребни дилърчета, хванати с две цигарки марихуана. А тези убийци се разхождат по улицата като че нищо не са направили. Какво стана с убиеца на онези 6 деца на тротоара? Какво стана с госпожата, убила Валя в Бургас? Какво стана със случая в Русе? Трябва закон - за убийство на пътя да се лежи както за предумишлено, а ако стане на пешеходна зона - при строг режим. Да видим после.

21

но мърси

преди 9 години

Здравейте, роби? Как е? Плащате ли още двоен кръвен данък на ЕС и на мутрите?