115

ukrainec

преди 10 години

когато уважението прекрачи разумните граници и се видоизмени в ирационално боготворене и възхваляване, поставяйки любовта към Русия пред всичко родно и свято, дори пред националните интереси, то се превръща в русофилство последната, най-висша (или най-нисша) степен на национално предателство.

114

ukrainec

преди 10 години

Без съмнение русофилството е тежко психично заболяване, което е практически неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение. Как, освен като патологичен случай, може да бъде диагностицирана сляпата привързаност и преданост към Русия, при положение, че тази страна значително изостава от развития свят в икономическо, политическо, научно, техническо, духовно и културно отношение и се намира в някакво неопределено състояние на неофеодализъм, съчетан с елементи на примитивен капитализъм в най-гротескните му форми? когато уважението прекрачи разумните граници и се вид

113

Анонимен

преди 10 години

До Adam1966"Във славен град живеем ний, деца на черното море - Сталин, ти наша си гордост, Със БКП, смело напред ще вървим ! Вдигнете гордо чела, бий ти сърце ! Ще се учимЕ от Сталин! Със БКП, смело напред ще вървим!"/ химн на Варна от 50-те години/

112

майнатайм

преди 10 години

българия е имунизирана против референдуми.не може да стане у нас такова кощунство

111

:))))

преди 10 години

ПУТИН В КОЙ ВЕК ЖИВЕЕ, НИЕ В КОЙ ВЕК ЖИВЕЕМ! РУСНАЦИТЕ ОЩЕ ЖИВЕЯТ ВЪВ ВРЕМЕНАТА НА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА! НА НАС ПЪК НИ ПИСНА ОТ ГЛУПОСТИ И ЩУРОТИИ! ПИСНА НИ! ПИСНА НИ ОТ СТАРИ РУСКИ ТАНКОВЕ И РЪЖДЯСАЛИ ЖЕЛЕЗА И РЪЖДЯСАЛИ МОЗЪЦИ!

110

Adam1966

преди 10 години

Монтана беше Михайловград ! Няма ли някой в сайта от морската ни столица град Сталин ..?

109

Анонимен

преди 10 години

До Adam1966Перник беше "Димитрово", Шумен -"Коларовград", Добрич - "Толбухин" и т.н. и т.н.

108

Анонимен

преди 10 години

Насилието срещу руски журналисти в последните месеци(2009г.) се активизира значително. През ноември беше жестоко пребит редакторът на независими вестник от московското предградие Химки Михаил Бекетов. През декември двама престъпника нападнаха кореспондента на информационна агенция Regnum в севернокавказката република Карачаево-Черкесия Жана Акбашева. Също през декември беше ранен в главата редакторът на информационна агенция RIA 51 Шафиг Амрахов. Седмица по-късно Амрахов почина.

107

Анонимен

преди 10 години

Над 300 журналисти са убити в Русия за едно десетилетие, 2000г. - 2010г.Данните са на Съюза на руските журналисти. През 2010г. са убити 57 журналисти. Журналистическият съюз припомня името на Ана Политковская - случай, станал емблематичен за липсата на политическа воля в разкриването на тежките престъпления срещу свободата на словото. Друга притеснителна тенденция, застрашаваща свободната журналистика в Русия са зачестилите нападения за сплашване на журналисти.

106

Adam1966

преди 10 години

Да се готви и Варна, защото и той се е казвал град Сталин ...?!>>> В Паспортите на варненци ще пише роден в град Сталин ..Яко...>>

105

БКП

преди 10 години

До Анонимен--123; Верно е. Бирата и Кваса ги продаваха в Цистерни .Приличаше на ПИКНЯ.

104

БКП

преди 10 години

До RED ARMY--109 ;Червената армия беше най--подготвяна за война.Сталин не вярваше че на 22.06.41г.ще почне война защото в Пакта Рибентроп--*** пише че на 22 Хитлер ще нападне Англия и ще осъществи Операция "МОРСКИ ЛЪВ".Освен това Хитлер има 190 дивизии а Сталин 225.Самолетите и танковете многократ са превъзхождали немските.Сталин е възнамерявал на 06.07.41 г да нападне Хитлер да ОКУПИРА ЕВРОПА И ДА СЕ ОБЯВИ ЗА ОСВОБОДИТЕЛ.Приказките че не бил готов са МИЖИ ДА ТЕ ЛЪЖЕМ.

103

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 113Не знам какво мислят американците, но руснаците видях как в древния им град Ярославль в най-голямата църква, бяха пробили отвор в купола и и с конвейр я пълнеха с царевица, която непрекъснато караха колхозните Газ-ки ! В същото време на площада беше спряла една автоцистерна с бира и руснаците се бяха наредили в колона по един (няколко стотин човека) и всеки си чакаше реда, да му налеят халба бира, като изпивайки я веднага се нареждаше на другия край на опашката, за следващата!

102

Анонимен

преди 10 години

Ха ха ха ха ха . СССР се завръща.

101

Анонимен

преди 10 години

Добре че в Русия няма да има още 100 години демокрация че става страшно убийства лъжи и всякакви демократични ценности.

100

БКП

преди 10 години

До Анонимен--102;Уж ни освободи пък ни раздели в Берлин , остави ни васални на Турция и и заплатихме 32,5 тона злато.Една пушка Кринка ,която и струваше 90 копейки, ния продаваше по 15 рубли.Това го пише Руснак,обичащ Б--я.

99

Анонимен

преди 10 години

По-добре да го преименува ПУТИН-ГРАД

98

Анонимен

преди 10 години

Европейските журналисти попитаха Медведев още за спазването направата на човека и демокрацията в Русия. Той заяви, че все още е рано да се съди за руската демокрация и предложи на журналистите да се върнат към този въпрос след 100 години, съобщи Газета.ру. Парламентарната демокрация би представлявала катастрофа за Русия, както и за Киргизстан. Това обяви в петък руският президент Дмитрий Медведев по време на Международния политически форум в Ярославл.

97

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен107 Руснаците имат един много показателен израз за другомислещите в Русия: "Его/е ждт судьба Анны Политковской." Чака го съдбата на Политковска.Русия е авторитарна държава. Путин е диктатор. Това е вън от съмнение.Медведев: "Демокрация в Русия след 100 години. От това следва, че в момента Русия прави първите си крачки и едва започва да развива института на демокрацията, обобщи премиерът. 22.03.2013

96

картон

преди 10 години

114 разказват,разказват а знаеш ли аз какво разказвам...?