47

Анонимен

преди 9 години

Това ли е тариката който се прави на велик и кара по пешеходни зони? Боят от родителите на детето му е бил малък.

46

Петър

преди 9 години

Тоя народ е изпушил. Спомням си процеса срещу медицинските ни сестри в Либия. Ония диваци - либийките само крещяха за мъст. Не виждам разликата. Грешката е в системата - всеки който подкупва полицай има вина за този случай, а не само шофиорът. Не го оправдавам, ама айде малко по-спокойно. Не се лютите така на тези дето умишлено съсипаха бъдещето на децата ви защото ви е страх. *** на умряло куче всеки може да вади нож. Не е леко нито на семейството, нито на шофиора.

45

Тошо

преди 9 години

имало риск да си изгуби слуха с лявото ухо,това семеиство изгуби най-ценното нещо,детски живот които са го чакали да се появи 16 год просто нямам думи,с тази правосъдна система ,хич няма да се очудя ,ако по време на делото обвинят родителите за смърта на детето им,че не са го опазили от джипа

44

бай иван

преди 9 години

бил ударен с камък, щял да бъде линчуван. хич не ми изглежда да е така. аз ако съм бил свидетел на това, щях да съм на скамейката аз там. нямаше да може да го идентифицира жена му ако аз го бях намлатил с камък в главата.нямаше да му дам шанс да живее нито миг повече на тоя ***.

43

777

преди 9 години

срамота това държава ли е или блато

42

Аз

преди 9 години

Български съд. Бръсната глава. Небръсната брада. Анцунг. Арогантно нагъл поглед. Доволно охранен дангалак. Думата МУТРА е измислена за този.

41

!!!!!

преди 9 години

До Анонимен 33Като знам в каква държава живеем бащата ще лежи до живот, ако само го пребие, за разлика от тоя дето е убил детето му. Не знаете ли че има само един закон: Закона на черния джип! Важи и на пътя, и в съда - навсякъде са.

40

anon

преди 9 години

"има риск да си загуби слуха"?аз мисля, че на фона на това което трябва да му се случи - направо да го режат ухото... и другото ухо.. и главата... мисля, че в бг трябва да се сформира наказателен отряд като не сработи правосъдието.

39

ppancho

преди 9 години

една ***,политиканстваща тиква,това е 46.не политиканствай с мъката бе ***.Допуснал би...кво си допуснал ...

38

Не знам това е Ад...

преди 9 години

Господ да не дава такава Мъка никому... Аз съм човек на години и чета и се проклиням сам че допуснахме да се стигне до това положение... В което се намира в България.... А този го обесете в центъра на Стара Загора за назидание на другите баровци с джипове....

37

leni

преди 9 години

Да, ние сме една провова държава лесно си убиваме децата, но за това сме с доста хуманно отношение към извършителите на престъпления!!! Като родител на две деца съм потресена с каква лекота се отнема човешкият ЖИВОТ.......и после НИЩО...../филм на ужасите, но истински......

36

Корен от диня

преди 9 години

А малкия *** защо е карал колело на улциата? Виновни са само родителите

35

ппанцхо

преди 9 години

До 28.аз съм от СТЗ и бих участвал в публичен линч на сапуна.Но това е малко наказание за него.Дали ще осъзнае някога вината си?Няма вид да му пика много?май си мисли,че е сгазил кукла!

34

Sasho

преди 9 години

V USA prisadite za ubiistvo na patya sa mejdu 4-6 godini ako ne si vnimaval . Pri upotreba na alkohol sa mnogo po golemi. maksim Staviiski tryabvashe da leji nai malko 5 godini pri normalna pravova darjava.Ama taka e kogato upravlenieto e v racete na kradci i prestapnici !!!

33

geli

преди 9 години

viarno,ce e udaren v glavata-ot kogato se e rodil, vijte mu smackanata *** faza. ne e tova darjava,pomogni boje....

32

ппанчо

преди 9 години

Само осъзнаването и приемането на вината ще спаси този човек от справедливо проклятие.А той мисли само как да се измъкне.Пфу.Сапуна знае какво е направил,каквото и да говорят адвокатите.Жестоко и предумишлено убийство нна дете.мен ме хваща страх като го пиша.А той май си мисли как да се измъкне.от какво ще се измъкнеш бе?Къде ще се скриеш?

31

geli

преди 9 години

ne e toi vinoven,e*ati i darjavata,tocno takiva mutri-s tri kletki za ravnovesie vlastvat, biznesmen-golemi gluposti,toi da si izmie fazata i usite,linc,samo linc------

30

АТАКИСТ

преди 9 години

до 38Няма за к'во да живея ако ми убият сина! Убивам го като куче без да се замислям.

29

До Атакист

преди 9 години

Кво че го лежиш ние паметник ще вдигнем ако го упаш!!!

28

.

преди 9 години

Къде точно по главата е ударен с камък ... че аз нещо недовиждам ???