66

Анонимен

преди 10 години

всеки път си правим харакири,за кефа на великите

65

Анонимен

преди 10 години

"Няма данни Европейската комисия да готви блокиране на средства за България заради проекта "Южен поток". Това заяви за TV7 говорителката на европейския комисар по регионалната политика Йоханес Хан Ширин Уилър.По този начин тя опроверга думите на президента Росен Плевнелиев, който вчера в Полша лансира подобна хипотеза. Мога да потвърдя, че ние спряхме плащания по оперативната програма, наречена "Регионално развитие". Става въпрос за части от нея, които се отнасят за градското развитие и туризм

64

Lora

преди 10 години

Опасни ситуации,които докосват вече гръцката граница в съседна България след отказа на правителството на София да"замрази"Южен поток,както се изказва комисара по енергетика на ЕС.Ситуации,които не са изключени да се превърнат в сходни с тези на Украйна,предвид безпрецедентното обедняване на българското население в продължение на 25години.ЕС и САЩ оказват натиск чрез ГЕРБ за свалянето на правителството на Орешарски,което слага българските национални интереси над западните-превод от гръцката преса

63

Шоп

преди 10 години

Некой да каже на платените червени *** тролчета, че правителството паднА! Нема нужда да се напъват, шото Моника нема им плАти! Сбогом антибългари, ДПС+БСП! Завинаги!

62

Анонимен

преди 10 години

Аз на ББ не вярвам изобщо :)

61

до emil.popov.35

преди 10 години

нещо си разочарован,че дпс няма да ви "люби" вече ли?много сте елементарни и страстта се губи.айде със сайдера на бунището на историята:)))

60

y

преди 10 години

ne komentiram

59

Анонимен

преди 10 години

Мутрето па сака да ви язди и да ви дига токо.

58

Анонимен

преди 10 години

Що не се скриеш в правителстена да ти мерят кръвното или да ти масажират лапичката. Като видя възможност за лапачка така отвори бузи, че не само Местан ами и Барека да се нахакат.

57

Анонимен

преди 10 години

Тати каза, че ще има избори, ама друг път. Да започват, докато не са закрили още РИК-овете. Тъкмо се понаучиха да правят избори. А Борисов ще гледа властта през крив макарон. Да си стяга охранителната фирмица, че ще стои гладен без оная мадама.

56

Пешо

преди 10 години

Свободота на България минава през ковчега на Борисов!Мутра с избори не се побеждава а с куршум!

55

Анонимен

преди 10 години

С тия вотове на недоверие всеки месец или през месец,ГЕРБ не показват сила като опозиция за ползотворна за обществото критика или или да дават някаква алтернатива за подобряване на секторните политики,за които искат вотовете.Само шум в системата,нищоправене и празнисловие.Единственото е да поддържат огъня на недоволство и дестабилизация в държавата,да дават кураж на най-активните си кадри,че ще бъдат назначени на синекурни места,ако се върнат на власт.На никого нищо друго не обещават,така че останалите да се спасяват както намерят.Предсрочни избори ще има,но Борисов няма да управлява.

54

Дядо Грънчо

преди 10 години

Волът като рие го хвърля на главата си.Тежко и горко на целия народ.Интересни неща се случват и струва ми се,не случайни-снощи по гръцки канал казаха,че в България се цели дестабилизиране на политическата обстановка,от ЕС ни дърпат ушите за Южен поток,депутатите се разквичили като прасета,други се смятат за брилятни политици...Ай сиктир,скапана държава.Докато не станем 5 милиона,няма да ни оставят на мира.Народе,събуди се!Като няма прокопсия,плюл съм в тази орисия.Дий,воле,дий!

53

BGN

преди 10 години

Ееееееееее лоши хора !!!Как може да позволите някой друг да отнеме изконното право на Бойко, да стои в премиерския стол??Ееееееееее лиши хора !!!

52

ognyanz

преди 10 години

14ognyanz преди 59 минутиДа са живи и здрави Бойко, Цецо и Цецка. До петдесети вот да стигнат!

51

111

преди 10 години

ВСИЧКИ ОТ НАШИТЕ ПАРТИИ СТЕ *** НА БИВШАТА НОМЕНКЛАТУРА НА БКП, А ПОНАСТОЯЩЕМ И ПОКОРНИ СЛУГИ НА ГЕИСКО- ЛЕСБИЙСКИТЕ И ТРИПОЛОВИ ***-ЮДЕИ, КОИТО ПРЕДПОЧИТАТ СНОШЕНИЯ С РОДНИНИТЕ СИ И ВЕЧЕ ОФИЦИАЛНО ГИ УЗАКОНЯВАТ В НЯКОИ СТРАНИ. АНТИХОРА, АНТИБЪЛГАРИ И ИЗВРАТЕНЯЦИ НИ УПРАВЛЯВАТ.

50

акуд

преди 10 години

дпс чрез бсп и атака ограбиха данъците, здравните и пенсионните данъци и спестявания и ги дадоха на неграмотни от поколения роми да се множат, БЪЛГАРИ ???????

49

Анонимен

преди 10 години

Shto nema 500 konetara ve mizernici. Samo pliuete a ne gledate che nekadarnicite Stanishev i Oreshaka za nishto ne stavat.

48

emil.popov.35

преди 10 години

До )Защо вие супермените от Гроб налапахте турското пишле ли вече :))))Ако направите валсче с Доган това ще ви е края - и без това на всички следващи избори се стопявате наполовина, но това ще ви изтрие окончателно. До един сте жалки бивши ***, кариеристи и нагаждачески ***. Ще зарежете Тиквата за една нощ, повече от ясно е :)))

47

emil.popov.35

преди 10 години

По-жалки популисти от талибаните на Тиквун не е имало в българската история. А по-голям от самия Тиквун надали някога и ще се роди в страната ни! Нямам думи вече!