85

?

преди 10 години

Стига с този ф22... ужасно скъп е и вече е спрян от производство. Има авиоизложения на които се прави демонстрация кой какво може... ф22 е по добър на хартия но реалносттта е съвсем друга... и един друг пример м16 на хартия е по добър от ак но до тук абсолютно никой военен не иска м16

84

Вернер Фон Браун

преди 10 години

до 102 Май пропусна да споменеш кой създаде балистичната и космическата програма на САЩ, както и кой прибра нацистките учени.

83

USA-Proud

преди 10 години

Руското джудже - най-голямото джудже! Руската интегрална схема - най-голямата интегрална схема! :)

82

Анонимен

преди 10 години

Русия свърши ракетите и самолетите.Измряха германските мозъци, които бяха отмъкнати заедно с целите заводи и оборудване.Всичко, което се прави в русия е откраднато от запад.Вкл.и калашник.Пуснака му дай водка и го прати да убива, той от техника не разбира

81

Анонимен

преди 10 години

До АнонименРуснаците съвсем не са зле с авиацията, затова пък ПВО-комплексите им са без аналог в света. По данни на западни военни експерти (НАТО), те са способни да унищожат до 80% от летателните средства на противника, включително и Ф-22 (единствен от 5-то поколение). Руснаците са по-скромни, като оценява ефективността на ПВО-комплексите си на 60-65%. Сам прецени какви загуби са способни да нанесат - практически да обезкървят всяка атака по въздуха и обезмислят подобни вариант за нападение.

80

Анонимен

преди 10 години

САЩ се намират в състояние на паника. Върхушката, която стои зад или срещу Обама, не знае какво да прави. Елитът на САЩ е разцепен поне на две. Едните казват "да плюем на този свят и да действаме според старата схема", другите казват "да вземем почивка и да обмислим актуалната ситуация". Но и едните и другите не могат да направят нищо в своята паника, освен да унищожат света

79

Марси Райс

преди 10 години

Достатъчно господа, прекаленото лъскане на имиджа ни, предизвиква съмнения. Минете по-късно през посолството, да си получите надника.

78

Анонимен

преди 10 години

Вие нали не си мислите, че щом е направен пред 50-те години на миналия век, и от тогава не е пипан? :) Този самолет няма вече почти нищо общо освен формата с предшественика си понеже самолитете се поддържат. А тези които се смеят, че бомбандировачите били от 50-те години :) я вижте на руснаците от кога са :) и пак копирани от американските.

77

Анонимен

преди 10 години

Прав си Боби, новият МИГ-35 е върха, оборудван с газов инжекцион, турско производство!Нали ги видяхме миговете в Ирак, дори не могат да излетят, а които излетяха, американците ги свалиха като гнили круши.

76

Анонимен

преди 10 години

До 75Rusia polzva syshtite baraki ot minalia vek :) i tehnite bombandirovachi sa ot 50-te godini :) a i nikoi ne se hvali :) rusofilski ***

75

USA-Proud

преди 10 години

Имам предвид разбира се, че Сухуй е видял в небето F22, от който е копирано доста за да се направи "великият" T-50. Още дълго руските авио и моторостроители има да дялат с брадвата, ама лошо няма. Все пак носят радост на почитателите си, като Бобито. :)

74

заспал сутдент

преди 10 години

До bgЗа каква колония говориш? пиши по-ясно или дай линк

73

заспал сутдент

преди 10 години

Тия *** отдавна мечтаят за трета световна и правят всичко по силите си, за да я провокират. Рептилите- агресори -сатанисти са най-голямото зло на света. Америка е империята на злото! Заедно с лидерите на Г-7, разбира се. Защо народите мълчат? Какво чакаме? България и останалите източни страни да се превърнем във военния плацдарм на НАТО ли? Отново война и отново ИЗВЪН ТЕРИТОРИЯТА НА САЩ! ДОКОГА???

72

Даниел

преди 10 години

Боби половината самолети на Сухой са само прототипи.

71

Анонимен

преди 10 години

Свръхзвуковия бомбандировач носи 40% по-малко товар и има 20% по-малък обсег от субзвуковия при равни други условия. Твърденията, че руски свръхзвуков бомбандировач носи повече бомби и лети по-далеч от Б-52 са доста смешни. Пишете ми колкото си искате минуси, наричайте ме с всякакви епитети, но законите на физиката са ясни.

70

USA-Proud

преди 10 години

До Боби: Сухуй нямат велики самолети, нещо си се объркал. Т-50 е открит от руския мужик Иван Иванич Сухуй. Един ден, както си орал, вдигнал потно чело, съзрял нещо в небето и въйкречал:- Вот самальот!

69

bg

преди 10 години

Trima kanadski policai sa ubiti,voenno polojenie v celata kolonia.

68

bg

преди 10 години

Az kazah li vi 4e VM e rusofob?

67

bg

преди 10 години

USA-pedofil ot Morton Grove.

66

USA-Proud

преди 10 години

Също ми е много смешно, че русофилите коментират възрастта на B-52. За ваше сведение, драги мужици, повече от 90% от изтребителите и бомбардировачите на русия в момента са на същата възраст, дори има и по-стари.