13

Барчев

преди 10 години

ББ е основния дестабилизатор на държавата. Тая патологична мания за публични изяви, докарва много беди за България от неконтролираното говорене.Първосигналността е характерно психическо качество на примитивните люде.

12

СОЦИАЛНИ ГРИЖИ

преди 10 години

Дон Боко изглежда като наперен пияница на тази снимка!

11

До 6

преди 10 години

Да, но само за приближените до пожарникаря, ако мине естествено

10

Анонимен

преди 10 години

Чиба!

9

КОМЮНИСТ

преди 10 години

Гледам, че много комюнета правят комюникета...Къде са тез 250 000 работни места? Защо ще ми увеличавате тока и парното? Защо няма да строите белене и ще строите южен поток, като за последното ще ни санкционират, понеже сме много богати?! Станишев, много ме е яд, че гласувах за тебе! Не стига, че нищо не изпълни кабинета на Орешарски, че и в дългове ни вкара, за едно увеличаване на пенсията на баба ми с 4 лева. Повече няма да гласувам за теб и БСП никога, защото сте лъжци!!!

8

Простотията в ...

преди 10 години

... действие с пети вот на недоверие.Дянков ще присъства ли?

7

Анонимен

преди 10 години

И всеки ден да внася вот Боко, пак няма да помирише власт.

6

Анонимен

преди 10 години

Аз не знам на к'во се надява Тиквата, че да падне т'ва правителство. На Сидеров, че няма да даде кворум или на Местан, че дпс-то му няма да подкрепи ***. На к'во??? Пълен е тоя от Банкя. Само да се намира на приказки в парламента с поредния си смешен вот.

5

Аз

преди 10 години

Имам въпрос: Този вот ще увеличи ли заплатите, пенсиите и заетостта?

4

тома неверни

преди 10 години

Тук уместният коментар,е само един-луд умора няма

3

Анонимен

преди 10 години

До Бивш член на БСПТо и по времето на ГЕРБ Бориславова добави някой и друг милион от ВЕИ-та на които сега да плащаме скъпия ток, недей го забравя.А като гледам отчетите за дълга май точно в енергетиката е заровено кучето.

2

Анонимен

преди 10 години

Гербавите милиционери и 99-ти вот да внесат никога повече тия крадци няма да управляват.

1

Бивш член на БСП

преди 10 години

Това правителство е просто престъпно спрямо Българските граждани. Тези огромни заеми от над 7 милиарда лв. ще ги плаща народа , а Станишев , Местан, Орешарски , Сидеров и цялата глутница около тях ще се подиграват като милионери на нас балъците, които гласуваме за тях.