184

Катастрофата я...

преди 9 години

... направи Борисов. Той удвои безработицата от 6.8% при Станишев на 12.4% при Борисов, което отговаря на 200.000 унищожени работни места. Борисов вкара опасно ниска, отрицателна инфлация от -3% и за казак, вкара икономиката в трайна рецесия. Никой не може да проумее как този некадърник, при всичките зулуми, които направи, още не се е скрил от срам, както и малоумният му електорат, който явно не се интересува от икономика.

183

Анонимен

преди 9 години

В Днес .БГ , май днес само гейове са на смяна

182

Анонимен

преди 9 години

Има и малко радост за трезво мислещите хора...Колкото повече се носи Тролска воня ...толкова по близо са изборите

181

Анонимен

преди 9 години

"Aз мисля че е време да се прочуем с Българското клане над ***. Да си отмастим като една велика държава каквато сме били ! какво ще кажете Българи :???"Герберските агент провокатори са с една идея по-отвратителни от полуразложено прасе.

180

Анонимен

преди 9 години

Атака се наака на изборите.

179

Анонимен

преди 9 години

Тъпите инструктори от Позитано 20 едно отказват да проумеят...Техният враг не се казва Бойко Борисов, а Гейовете вътре в самата партия и *** карабини зад гърба им.ДПС така им навлиза навътре, че Б.Б. им е най малкия проблем.А колкото до Троловете, те са си *** парчета .От тях мозък не се изисква.

178

Анонимен

преди 9 години

Ако не беше Атака ГЕРБ нямаше да види власт, а БСП и ДПС нямаше да се върнат отново на власт.

177

THE PATRIOT

преди 9 години

Благодарение на великия български патриот Волен Сидеров седерасто-герберастите, слуги на Турция и САЩ, никога повече няма да се докопат до властта! Поклон! Дълбок поклон пред делото на този велик българин!

176

Анонимен

преди 9 години

До 200На изборите гражданите избиратели избират кой и с какво мнозинство да влезе в парламента.Това е тяхната воля.После Президента дава мандат(право) по определен ред на парламентарните сили да съставят правителство.Няма правило,че най-многобройният управлява,а този който има 121 и или повече гласа.Като няма с кой,остава в опозиция и толкоз,до следващите избори.Така е решил..Добре.Стига е плакал,че някой го е прецакал.Този някой не са избирателите,защото те с в правото си.ТОЗИ някой си е ТОЙ,Борисов,и си го знае

175

другари

преди 9 години

както и да се изхвърляте с простащини, Борисов се представи на висота пред агент Димитър.Умерен и уверен. Затова изпадате в истерични пристъпи и творите глупашки коментари.

174

ognyanz

преди 9 години

До 2010: Орешарски е способен финансист и министър-председател, който е необходим на България. А Бойко Борисов знае само да реве за власт. Затова всичко, което се случи, все му се вижда като вот за недоверие към правителството. Така уж ставало по света! Глупости абсолютни. В Англия управляващата консервативна партия претърпя поражение на евроизборите но правителството изобщо не мисли да подава оставка. Там просто правят разлика между европейски и парманентарни избори, а наш Бойко - не.

173

55-500

преди 9 години

До 200 Този ли не е предател бе ,тъпан? Я кажи кога е имало ГЕНОЦИД НАД ТУРЦИТЕ , КОЙ ПОИСКА ТУРСКИ ВОЕННИ САМОЛЕТИ ДА ЛЕТЯТ НАД Б/Я, КОЙ НАРИЧАШЕ А. ДОГАН ,,НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПОЛИТИК НА Б/Я, КОЙ ИЗБРА ТУРСКИ ФИРМИ ДА СТРОЯТ ПЪТИЩАТА И СИ ОСТАВИХА КРАКАТА,КОЙ ПЛАТИ ЗА,, ЛЮЛИН,,ЗА 17 КМ. НАД 150 МЛН. НА ТУРСКА ФИРМА И ТЯ СЕ РУШИ, КОЙ БЕШЕ ДУПЕ И *** СЪС СИНА НА ЕРДОГАН И ТУРСКИТЕ ВЕСТНИЦИ ЕХТЯТЗА АЛЪШ -ВЕРИША ИМ ,КОЙ СЕ ЦЕЛУВАШЕ С ЕРДОГАН И ГО НАРИЧАШЕ ,,МОЯТ БРАТ,,? КОЙ?...КОЙ? АМИ ТИКВАТА!

172

gost55

преди 9 години

До Анонимен Според мен резултати октомври ще са българоубийеците от герб 35% БСП 25% Дпсп 15 , Бареков 10% и Атака 5% така ще вие герберчета без коалицията няма да можете да съставите правителството и да управлявате България иначе ще духате супата

171

:)

преди 9 години

Катастрофата се случи преди 3-4 години и зад волана беше Тиквата с навигатори Дянков и Цецко Цветанов.

170

до 103

преди 9 години

..." Орешарски служел на народа..." Откъде го чу тоя виц бе ,продажна душичко.

169

gost99

преди 9 години

До до 196 Гербери крайно време е да разберете ще вече без коалиция няма да можете да съставите правителство и на предсрочните избори октомври ще имате само 35% вот и ще се наложи да направите коалиция ако искате да управлявате България иначе ще духате супата. За да управляваш България се иска 50% а тези проценти няма да ги получи нито една партия защото мнозинството от нас Българите сме отвратени от всички политици и затова не гласуваме на изборите

168

до 205

преди 9 години

Ти да не си им светил бе, аман от аматьори, хаха

167

до 200

преди 9 години

,,генерала,, стана такъв защото АХМЕД ДОГАН го направи , а тиквата му разхождаше псето.

166

Анонимен

преди 9 години

До до 196Бойко разчиташе на подкрепата на Атака 2 години, а сега не изключва и коалиция с ДПС и РБ, само и само да се върне на власт и да стане премиер.

165

Анонимен

преди 9 години

За пореден път БСП се доказаха като българоубийци и национални предатели, само за да са на власт и да въртят далавери, направиха коалиция с турци и фашисти!