96

до 91

преди 10 години

Нито съм "гербераст", нито съм ***. Дори напротив, гласувал съм за вашата партия, но видях, че старите *** никога да дават път на младите освен ако не са техни деца. Затова и постоянно губите електората си.

95

до 91

преди 10 години

БСП НЕ ДАВАЛА ПЪТ НА МЛАДИТЕ,ЗАТОВА СЕРГРЙ БЕШЕ НАЙ-МЛАДИЯ ПРЕМИЕР НА РЕПУБЛИКАТА. Мое ли си толко ***, знаеш ли кога някой щеше да даде път на Сергей, ако не беше син на баща си и комунистически принц. Щеше да чака и той да е номер 15. Я млъкни по - добре!

94

Анонимен

преди 10 години

ФАНТАЗИИ,ФАНТАЗИИ-ТОЗИ НЕИЗВЕСТЕН ЩАСТЛИВЕЦ ВЕЧЕ СТАВА И ЗА ПРЕМИЕР. НЯКОЙ КАТО СОКРАТИС,КОЙТО НЕ Е ГЛАСУВАЛ ЗА ТАЗИ ПАРТИЯ ГО ПОЗНАВА ТОЛКОВА ДОБРЕ,ЧЕ ДОРИ НЕ ГЛАСУВА И ЗА НЕГО, НО ВЕЧЕ ГО НАЗНАЧИ ЗА ПРЕМИЕР. ТО СЛЕД БОКО ТИКВЕТО ВСЕКИ МОЖЕ ДА Е ПРЕМИЕР,СТИГА ДА Е ПРОЧЕЛ ВИНЕТУ И ДА СЕ Е ПОМОЛИЛ МНОГО,АМА МНОГО И НАСТОЯТЕЛМО НА ДОГАН,ПЪРВАНОВ И ВСЕКИ ОТ КОЙТО Е ЗАВИСЕЛА КАРИЕРАТА МУ. КАКТО ВСИЧКИ ВИЖДАМЕ БОКО Е ***,НО УПОРИТ.

93

Ниа

преди 10 години

Нека отиде момчето,не че харесвам БСП,но по-добре от ония маймуни и мумии преди него!

92

baba

преди 10 години

Браво, пич, и хубав си и умен си и езици знаеш. А и млад си, нека, напук на дъртите мизерници. Да не би *** да беше нещо когато отиде в Брюксел - една филология завършила и то Френска. То бива бива алчност ама нейното на нищо не прилича. И докато не видя цялата листа на БСП с такива като теб - няма да гласувам за Вас.

91

Kolev

преди 10 години

Това са рисковете на платения *** вот.Казали са им да отбелязват 15 и те за по-сигурно където видят 15,слагат кръста.:)Пенсионерите не са толкова неграмотини,не съм чул някой пенс да е гласувал така.

90

Анонимен

преди 10 години

*** ГЕРБЕРАСТИ НЕУКИ - БСП НЕ ДАВАЛА ПЪТ НА МЛАДИТЕ,ЗАТОВА СЕРГРЙ БЕШЕ НАЙ-МЛАДИЯ ПРЕМИЕР НА РЕПУБЛИКАТА. МОМЧИЛ ВЕЧЕ НЕ МИ Е СИМПАТИЧЕН, ЗАЩОТО НЕ Е ПОДГОТВЕН ЗА ЕП, КОЙТО НЕ Е УЧИЛИЩЕ. КАТО ВСЕКИ УДАРИЛ ДЖАК ПОТ, ГО ПРИЕМА КАТО УДАРИЛ КЬОРАВОТО. И ТОВА Е КОФТИ-СТРЕМИ СЕ КЪМ ВИСОКАТА ЗАПЛАТА. В БСП ВЕЧЕ ГО МРАЗЯТ И ЩЕ ГО ИЗОЛИРАТ.САМО НЕ МИ Е ЯСНО ЗАЩО ГЕРБАВИТЕ ТОЛКОВА СА ЗАГРИЖЕНИ ЗА МЛАДИЯ МОМЪК. ЩО НЕ СИ ГЛЕДАТ КАЛИНКИТЕ.

89

късмет!

преди 10 години

Имаме си Марко Тотев - като символ на карък, сега си имаме вече и Момчил Неков - синоним на късметлия. И добре им натри вирнатите носове на другарите в БСП. Така добре си бяха поделили баницата предварително. Но не би, хахахахахха

88

Перко

преди 10 години

Станишев, властта и парите в теб. *** също. Закон си направи. Сложи се на първо място в листата и ... накрая загуби изборите, че и номер 15 те изпревари. Толкова ли си некъдърен, или нарочно ги постигаш тези изключителни резултати ???

87

Анонимен

преди 10 години

Браво на момчето! *** никога не дават път на младите. Ето че народът даде (дали е случайно или не няма значение).

86

Сократис

преди 10 години

Не съм гласувал за тази партия,но този млад и добре образован господин ми харесва изключително много и чувствам,че наистина ще оправдае късмета си като стане достоен представител на България в Евро-Парламента...Пожелавам му много здраве,търпение и упоритост и наистина да отстоява българските интереси неподдавайки се на непочтеният опит на бившите си колеги...Виждам в него бъдещият премиер на България-умерен,почтен и справедлив...Да си жив и здрав,синко и да не посрамиш България!

85

Виц

преди 10 години

На конкурс за най-добър работодател БСП била класирана на първо място за назначение на напълно непознат младеж на позиция с 96000 евро годишна заплата, 4-годишен договор и допълнителни режийни, представителни, квартирни и транспортни разходи.

84

бай Тъпчо

преди 10 години

Ееее яз кат го прочетох туй и чак са разревах бе...първо от смех,па после и наистина щото туй момче мило ми стана а пък яз рева кога нящо хубаво са случи,та тоз момък го е целунала Съдбата бе,и може баш той да стане месията дет ша тури ред в таз нашта дръжава,та да живеат сички в мир и сговор,да растат умни и здрави дяца,да са върнат гурбетчийте у нас си и сички заедно си подредат нашият двор и нашта си къща,да си помогнат сами,та и Господ да помогне...Запомнете го туй момче убаво-То ще бъде!

83

Извод

преди 10 години

В България ако се случи нещо положително, то може да е само "по погрешка".Този път и Господ се подигра със Станишев.

82

Футболен фен

преди 10 години

Рейтингът за най-красив автогол има нов лидер - Мая Манолова. Голът на Вуцата направо бледнее пред нейния 15/15.

81

грешката

преди 10 години

Не само неграмотни са сбъркали. Има и грамотни, които са сбъркали и това се доказва и при другите партии.

80

Наблюдател

преди 10 години

На фона на тъжната ни действителност, "Феноменът 15" внася някакъв весел привкус.

79

Перко

преди 10 години

Трябва да благодарим на Мая за новия изборен кодекс.Иначе нямаще да разберем, че в БСП имало и други лица, освен абонираните за властта търтеи. На Номер 15 Честито! Едва ли ще му запомня името, ама номера му е като на Бербатов. Станишев и Мая да плеснат с ръце и да се прегърнат ...

78

Тервел

преди 10 години

Това за паметника на хан Тервел не го бях чувал. Ако този юнак успее да накара Брюкселци да поставят паметника ще гласувам за него като се кандидатира за президент. Европа ни дължи доста благодарности за това което са и виновен за това е Тервел. За англичаните, които са извън Европа има друга история.

77

Анонимен

преди 10 години

Браво, не оставяй хора като тази буца Йотова да ти казват, че не ставаш ! Кажи и на следващите тя да се постави на номер 14, да видим ще събере ли достатъчно гласове.