75

Анонимен

преди 10 години

Откъдето и да я погледнеш -куха лейка. Жилави мекерета - няма да се изметат сами. На парламентарните избори да излезем всички и да ги заврем някъде си. С алчността и простотията си направиха от народа си жалки зомбита. Дали думата "***" е най-точното определение, което да им приляга?

74

Анонимен

преди 10 години

kakvo da napraviat serge i bandata mu , kato zakona izrpshta 15 nomer, osvne da se primiriat sys zakona , ili drugia variant e da go podlojat na natisk da se otkaje ,koeto komunistite go mogat mnogo dobre

73

Анонимен

преди 10 години

Майо , Партията направо ще ти оскубе перушината , щото направи такъв изборен кодекс , че да бият лидера ......чу ли мари

72

Анонимен

преди 10 години

Объркване ли има, или избрателите на тази комунистическа партия са повече от нискоинтелигентни? Бюлетината не им е виновна.

71

Анонимен

преди 10 години

А как ще се обяснят близо 122 000 невалидни бюлетини? Това доста намирисва, че са направени невалидни насила. И за коя партия са били?

70

Джедай Мастър

преди 10 години

След като призоваваха тоя Неков да се отказва все едно са КПСС сега нямало недостойни... Червени ***.

69

Шибан Реалист 2

преди 10 години

.... А че този "префенциален вот" е ОБЪРКАН... то е ясно като бял ден! Чугунените тоталитарни тикви и платените *** чисто и просто са се ПОДСИГУРИЛИ с зачертаването на двете "15-ки" :))) ! Същото се беше получило с АБВ - 13 номер и 13-ката в бюлетината им - някой си Валентин Русчев :) ! Само че те нямат толкова гласове и затова при тях нямаше такъв обществен интерес! :) А иначе това момче Неков ми е поне 1000 пъти по- симпатичен от тоя Украйнски съсел! Дано "удържи" на "напора на партията"

68

Анонимен

преди 10 години

Всеки резултат, който не е вашият, да се характеризира като грешка. Не ви харесва мажоритарният, нито преференциалният вот. Щом като е грешка, защо се сърдите, че хората не гласуват?Направете си каквото искате, ама не ни занимавайте с лъжи и лицемерия за легитимиране.Видях прословутата Достена и ми е ясна мазната кариеристка, да се отървем и от Корумбашев!И Тишев - за ум и разум!На следващите избори ще има повече "объркани".Дните ви са преброени, защото "пърдите в едно гърне"и го знаете!

67

Dan

преди 10 години

Абе тролчетата пак ги няма, вече почвам да си мисля ,че директно от Народното Събрание пишат! И коментарите не са 350 броя за 30 минути...в стил "Тиквун" , "Срегей СТанишев е най-свестният политик", "герберасти прости".... то вчера един от парламента се изцепи със заучената фраза от форумите в стил "ГЕРБ никога повече няма да видят власт....."ще си рече човек ей тия са спечелили 80% избирателен вот, гледам , че на Бареков хората и тях ги няма , атакистите са случайно преминаващи...нещо става май

66

Анонимен

преди 10 години

Може ли някой политик или от вас драги съфорумци да ми обясни като на лаик - какви са качествата, които трябва да притежава човек, за да е достоен за европарламента? Много ще съм благодарен на отговорите.

65

Анонимен

преди 10 години

DO 71 PRAV SI , SHTOM BULGARITE SE OSTAVIAT DA GI UPRAVLIAVAT TURCI I *** ,ZNA4I NE SA NIAKAKVI BULGARI

64

Анонимен

преди 10 години

Мачкай Неков!

63

N

преди 10 години

Всичките до един сте недостойни да да се наречете българи и да дишате ако питате мене,затова направете услуга на народа и си вържете по едно въже на шията и намерете някоя по-стабилна греда!

62

Шибан Реалист

преди 10 години

Другарят Дмитриевич вместо да си депозира веднага оставката и да се скрие в миша дупка за не знам вече коя покъртителна загуба, която регистрира като "глава" на "Столетницата" още ми се мъдри по медиите и ще разубеждава усещам Момчилчо Неков за "топлото местенце" в Брюксел... за да може да се "спаси" той самия! Ало , Дмитриевич , кога най после ще направиш първия си ден ТРУДОВ СТАЖ , а ? Ако позорните загуби на всякакъв вид избори се брояха за "СТАЖ" вече да си натрупал солиден такъв! ;)....!

61

Анонимен

преди 10 години

Трябва да видим първо какво ще свършат Малинов и Неков и после ще се разбере дали тоя вот е добър или не. Ако не е, тогава хората за пореден път са излъгани само да гласуват и преференциалния вот си остава пак купен.

60

Анонимен

преди 10 години

и каква е поуката - не купувайте ***, защото не сте сигурин как ще гласуват преференциално?

59

Висшист

преди 10 години

Един гардероб с книги от 6-тия етаж да й падне на главата на тая, па барем стане малко по-умна...Иначе физиономията й провокира от далече, да отидеш да я хванеш за пиргата и да я блъскаш у тая банка докато не се измориш, после следващия да идва. Сигурен съм, че опашката от хора готови да й предложат безплатна лицева реконструкция ще е доста доста дълга!

58

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен"навсякъде където е гласувано елктронно" няма електронно, това е машинно

57

Иванчо

преди 10 години

Защо никой сега не говори колко умен и мъдър е суверена,за неговото вродено чувство за справедливост?

56

Gorski

преди 10 години

Какво по голямо объркване и резил от неделните избори бе кюстендилска кранто - и имаш още сурат да ходиш в парламента - всички *** е време да се измитат- а ти на магистралата