13

минаващ

преди 10 години

"ЕК изготви доклад за стратегията..." Умници! Накрая, ние да сме потърпевшите заради слугинажа им към американците! Не съм съгласен да се подчиняват българските интереси на чужди такива.И ще бъдем уважавани само когато си защитаваме правата и интересите. И тук е моментът да определим в съгласие нашите приоритети и интереси.В съгласие, казах. Наведените, моля да напуснат ... ако трябва и страната ни. Няма нужда да са прът в развитието ни.

12

Анонимен

преди 10 години

Русия и Украйна водят война, защо се натискаме да строим скъп газопровод, който би бил във конфликтна зона.

11

Анонимен

преди 10 години

Разбира се, че трябва да има санкции срещу режима в кремъл. При реализацията на проекта "Южен Поток" България ще замести Украйна като важен транзитен възел на руския газов износ. Тогава по същия начин у нас може да бъде разпалена гражданска война както в Украйна и страната ни да загуби териториалната си цялост.

10

От село

преди 10 години

до Анонимен 6 и 7 (понеже гледам е един и същи ***)А мислиш ли, че не може да извличаме дивиденти (за теб да разясня - ползи) от това, че можем да сме разпределител на енергиини носители между Европа и Азия ? Днес Южен , утре Набуко , син , зелен ... и т.н. Това си е бизнес , който ние (поради географското си положение) можем да имаме , но пък не е изгодно за ЕС - майната им на ЕС - бизнеса си е бизнес !!!

9

Анонимен

преди 10 години

Кой ползва газ в България - от гориво на бедните стана гориво само за много богати хора - кака пена от долно уйново не разчита на газ!

8

Анонимен

преди 10 години

До ами"Гласувайте за още санкции срещу Русия,гласувайте и ще видите! "kakvo shte vidim be rapon, na koi mu e pritriabvala taia gaz

7

Анонимен

преди 10 години

Русия не е надежден доставчик на газ тъй като води агресивна политика

6

Анонимен

преди 10 години

АЕЦ Белене и Южен Поток са неосъществими проекти

5

Анонимен

преди 10 години

България добива едва 12% от енергийните си потребности от газ, и няма развита газоснабдителна мрежа. Западна европа да му мисли, спрат ли им газта ще изпукат...Кой ползва газ тук и за какво? Някой карат на газ... но не е оферта, аз газ ползвам само да си пържа пържоли и да пърля прасето като му тегля ножа...

4

Анонимен

преди 10 години

Нормално е да има затруднения при транзита на газ между двете воюващи страни - Русия и Украйна.

3

От село

преди 10 години

"Данните показват, че България постоянно намалява зависимостта си от вноса на енергия, обратно от общата тенденция в ЕС."Ами учете се бе .. учете се и после ни съдете за Южен , син , зелен и каквито и да има потоци!!!

2

Анонимен

преди 10 години

Плюйте още по Южен поток...

1

ами

преди 10 години

Гласувайте за още санкции срещу Русия,гласувайте и ще видите!