72

до асд

преди 10 години

напълно си прав, но "северн пток" е от огрмен интерес за германия, и поради тази причина той все е едно го няма, сега обаче като преебат "южен поток" за сметка на виртуалния "южен коридор" най вече и изключително БГ ще бъдат ама максимално прееебани! да ни е честито членството в ЕС, НАТО и всякакви гнусни структури подизпълнители на сащ и техните интереси!

71

Анонимен

преди 10 години

Да предприема, много й здраве. Тази комисия е пътник, следващата - ще видим. Санкциите се обжалват пред Съда на ЕС.

70

Анонимен

преди 10 години

руски лизaчи ще излезете от ЕС, НО ВИ ЧAКA МAЙДAН В СОФИЯ И ИЗЛИЗAТЕ С КРAКAТA НAПРЕД! НИЕ ОСТAВAМЕ В ЕС, ЕВРОПA Е НAШИЯ ДОМ И РОДИНA! A руски " поток" през НAШAТA ЗЕМЯ НЯМA ДA МИНЕ!

69

Анонимен

преди 10 години

Силни думи на Жозето, много силни. България излагала ...на риск енергийната сигурност на България и европейската енергийна сигурност. Единственият отговор на изявлението му е, че той, за своите два мандата успя да изпълни поръчението (чие??? -въпрос с ниска трудност) да дестабилизира ЕС и да съсипе вярата в него. Ако някой мисли друго, значи е слепец. Този човек трябва да понесе вината си за това, че унищожи най-доброто дело на Европа обединяване, добър и справедлив живот на европейците, демокрация (а тя не търпи диктат и насъскване на държавите членки)

68

Анонимен

преди 10 години

До 86 БобиКой не си ГЛЕДА ФИНАНСОВИЯ ИНТЕРЕС БЕ КАЛПАК????Борисов,Станишев,Местан или КЕБАПЧИЯТА Бареков,ама им НАТЪПКАХТЕ ГУШИТЕ ОТНОВО!!!!Ще ВИДИТЕ ПРОМЯНА В БЪЛГАРИЯ ТАКА НА П..ЧА СТРИЖБА!!!!!!

67

Анонимен

преди 10 години

Наистина е крайно време да напуснем Гейския съюз. Хората който ни вкараха в тази порочна система да си понесат строго наказание. България трябва да се стреми към независима политика и да не участва във кръстоносни походи.

66

Анонимен

преди 10 години

Ей за това 65% от българите НЕ ГЛАСУВАХА!!!!!!А гласували на евроизборите:ЩЕ ВИ ДОЙДЕ НЯКОГА АКЪЛА В ГЛАВАТА ,НО ЩЕ БЪДЕ КЪСНО,МНОГО КЪСНО!!!!Радвайте се,че Сидеров и АТАКА спечелили САМО 3%-жална ви майка с ДРУГИТЕ!!!!!!Ще ни направят РЕЗЕРВАТ ИНДИАНЦИ!!!!!

65

Анонимен

преди 10 години

Европа няма да позволи троянски коне да я работят с руски "Паток" !

64

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 72, 73Барозу? Оня, дето не порица, а олиза изплютото от ефрейтор Нюланд: Да я е.а Европа. Със заплахите за Южен поток Европейският съюз продължава унищожението на България, по нареждането на САЩ (не Америка, а САЩ), да обсажда Русия с врагове. Така Барозу унизи Европа, както никой досега. Очевидно е проводник на доктрината на съпруга на Нюланд Каган в неговия Проект за нов американски век, откровено показващ целта и средствата за единовластие на САЩ над света. Там за САЩ се узурпира името Америкаа средствата видяхме войни, терор, диверсии. Има го в Уикипедия. Ще настръх

63

7

преди 10 години

Защо тлъсстия Еврогей БарозУ не е споменал и дума за германския Северен поток, който също нарушава еврогейския им енергиен пакет???

62

Анонимен

преди 10 години

Ха, ха Барозо за изпроводяк пак се пробва да ни прецака. Ами къде са санкциите за Северен поток?Нещо там си трае, защото потокът е на Германия.Наглостта на така наречения трети пакет е безкрайна - Русия влага свои пари, слага свой газ, строи газопровода и накрая идва Барозо и дава зор да си ползва тръбата и той, без никакъв принос.Все едно съседът да си строи къща и аз да искам една стая в къщата за мене, защото сме съседи.Голяма, голяма наглост и двоен стандарт отново на гърба на България!

61

Unufri

преди 10 години

Орешака, на първата му среща в Европа за една година откак е премиер го строиха в две редици и го нахокаха :) По-точно, втората среща, защото първата беше в Италия, но я анулираха :)Срам и позор е този премиер!Ходи си във Виетнам, там поне ти се усмихват и те черпят с шампанско!

60

ПУТЛЕРчо

преди 10 години

...а както се чува - и БДЖ отича в канала - за скрап! Благодарение на хекспертното управление на коалициата 'Бат'Сали'! Жалко за Майка България!

59

Анонимен

преди 10 години

ЕК и САЩ спряха Бургас-Александруполус, Белене, сега Южен поток. ЕС е пред разпад, България си остава заден двор на Европа и никакви ползи от този съюз за нас. Всичко е популизъм. Ние сме нужни на ЕС, а не той на нас. Браво на Турция. Да казват те, но не на всяка цена. Ние не можахме да защитим нашите интереси.За това ни тъпчат и ни се присмиват. Това което показват журналята са пълни глупости и манипулации. Време е да излезем от тази гнилоч наречена ЕВРОСЪЮЗ.

58

ПУТЛЕРчо

преди 10 години

олигарски сега ще има да връща едни рубли! Голям цирк правят комунистите, ама България отича в канала!

57

Ми ся?

преди 10 години

Другарчета,казаха ви го-НИЕ ЗНАЕМ ВСИЧКО ,КОЕТО СТАВА В БЪЛГАРИЯ.

56

Анонимен

преди 10 години

Аре махай се и да идва приемника ти бе, португалски ***! Колко часа още имаш на тоя пост?

55

?

преди 10 години

Колко милиарда заеми ,,усвоиха'' за една години комунистите и как 5-6 млн.българи,от които почти половината са пенсионери ще ги връщат?Как?...Кой натопи човката в Южен поток?Цената на КАТАРСКИЯ ВТЕЧЕНЕН ГАЗ Е 100 ДОЛАРА ,а руския?...Всички БЪЛГАРИ ще плащаме за своеволията на самовлюбени и ,може би, подкупни управници.А цената на руския газ в България НИКОГА НЕ ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ.

54

Запасен

преди 10 години

До ИвоПродават ни на толкова, на колкото сме се съгласили да купуваме. КАто имаш пари и искаш - купуваш. КАто нямаш пари или не искаш - не купуваш. НАли "Набуко" бе за това? Да има и друг газ освен руския - т.е. да няма монопол. Защо го спряха тогава? ЕС се опитва да измести "руския монопол", за да се намърдат те. Не четеш ли з аобщия енергиен европейски пазар, който се приготвя? Кои ще са играчите там? Ти ли, или аз? Нали пак големите играчи ще се намърдат? ЗАтова гледат да прецакат руснаците.

53

Кой-Той

преди 10 години

Да ни е честит поредния шамар заради глупостта на кабинета и управляващите.Поредното доказателство за задкулисието и лошото управление,заради комисионната по проекта сега ще плащаме цяла България,БСП се лакоми за милиони от не изгодната сделка,която нито работни места ще донесе ,нито пари.