201

playboy

преди 10 години

еее ... много е секси...,като застаряваща порнозвезда от 70-те години

200

genadi

преди 10 години

Просто електората на БСП са изключително ***, деградирали, алкохолизирани и неграмотни *** /това се отнася в еднаква степен за купените гласове на *** ***/

199

az

преди 10 години

Колко интелигентни избиратели ... :D :D :D

198

Сергей Станишев

преди 10 години

"Като лидер на БСП и ПЕС, аз стоя зад думите си и ще си понеса отговорността пред избирателите ми и българският народ. Губейки поредни избори, но с чест си подавам оставката" - Думи на Серго, в една по-добра паралелна вселена, но уви не и в тази !

197

Анонимен

преди 10 години

що така бе Майче.нали ти го написа този избирателен закон

196

Анонимен

преди 10 години

хаххах лелее голям майтап стана с това номер 15,абе как сега не ги е срам цял свят да разбере за каква простотия става на въпрос и невежество и купен вот???ама те тия срама нямат де

195

Анонимен

преди 10 години

абе Майче,те избирателите ви като вас,все сте грешници

194

Анонимен

преди 10 години

БСП ще бъде с 4-ри мандата. При създалата се ситуация в тази партия е твърде вероятно нейният бос Станишев да избяга от България заедно с Моника и да отиде да си харчи милионите в Брюксел и да се изявява като Евродепутат от Русия. Ако Неков удържи на партийните заплахи, тогава шушумигата КорумПбашев отпада от класацията за ЕП, което ще бъде изключителен успех за българската демокрация

193

Х

преди 10 години

Публична тайна е ,че всяко депутатско място се купува.Първите в листата са си платили,а сега трябва тези пари да се връщат.А Момчил да се промъкне без да плати няма как да стане.Станишев и компания ще направят всичко възможно да не връщат пари.

192

Росен

преди 10 години

Не е грешка бе другарко, просто електората ви е съставен главно от възрастни трудно виждащи хора, от обикновенни неграмотници и *** и не на последно място от *** ***, така че всичко си идва на място - вие сте обречена партия.

191

Наско

преди 10 години

Права е, избирателите на БПС допуснаха грешка. Грешката е, че изобщо гласуваха за тях. Надявам се да се опоравят за следващите избори.

190

Анонимен

преди 10 години

КОЙ направи грешката? Мая Галева от дупнишката правна академия, или електората с недостатъчно зрение (образование)?Или партията на Станишев ( те са социалисти само по име) ,заедно с електората?

189

15/15

преди 10 години

Време е Серго и Мая да се разкарат от партията която работи само за тях, подкрепям Момчил Неков ,дайте път на младите.

188

Иван Пешев

преди 10 години

Ами като е техническа грешка анулираме бюлетините. Значи като се обърка цвета на химикалката или кръстчето излезе малко от полето бюлетината се анулира, но сега като е такава грешка дали ще стане така ?

187

Анонимен

преди 10 години

тая Мая май ще яде голем квадратен К*Р. Голям гаф сътвори сега трябва да връщат кинтите на Достена и майка й дето са ги дали за да я включат на избираемо място в листата.

186

Анонимен

преди 10 години

Хора, нали ви е ясно, че за да те напишат на избираемо място в листата за евродепутат се плащат около 100 000 евро. (или пък поемаш ангажимент част от далаверата, която ще вземаш в европарламента да постъпва в партийната каса) Всичко е кинти, не се подлъгвайте, че има някакви идейни параметри.Това момче Момчил Неков не е платил, а просто е поставен за плълнеж. Всичко е финанси в БСП. Илияна Йотова е на избираема позиция, не защото е много кадърна като евродепутат, а защото има фин. ангаж.

185

ЙЙ

преди 10 години

БСП е една голяма грешка, резил, вижте се колко сте зле, така е като купувате гласове !

184

АБВГЗ

преди 10 години

ОСТАВКА.Хайде омитайте се сичките от парламента по живо и здраво за не Ви скъсаме ....от протести.Пуснете кокала за да не Ви приседне.

183

bobo

преди 10 години

С такава за учителка ми ще се объркат избирателите !!! Каквато юристка е,такъв и политик,такъв и учител !!! Пази боже този *** Мая Манолова да ме научи на нещо!!! Некадърниците вън от Парламента!!!

182

Анонимен

преди 10 години

На БСП избирателите дърти баби и дедковци, на ДПС ниско образовани хора, ето кои решават бъдещето ни !!!