116

До ИЗБОРЕН КОДЕКС

преди 10 години

Гласуването е тайно, няма спор. Тази статистика се прави на анкети, проучвания и т.н. :)

115

Анонимен

преди 10 години

Где находится комуниста-дурак-сидер? Ааааааа в сибире!

114

Лора

преди 10 години

До Анонимен 125Правите голяма грешка, Анонимни Господине! Гордея се, че съм Българка и ще изразявам свободно мнението си. А що се отнася за Вас, струва ми се, че Ви липсват първите 7 години!

113

Мими

преди 10 години

Аз съм млад инженер и действително колегите ми масово се кефят на тиквата ... Дали е от незаинтересованост, дали се радват народът масово да обеднява докато те си прибират заплатката и се чувстват силните на деня, причини много ... Плашещо е в какво общество живеем.

112

Анонимен

преди 10 години

Аз съм висшист и гласувах за ГЕРБ

111

политолог

преди 10 години

Видно е отвсякъде , че БСП-ДПС-Атака-ДС са вредни за България. Единственото , което направиха за една година е да изтеглят 7 милиарда лева заеми и да ги откраднат , без нищо съществено да се направи за обществото. Каквито и да са ГЕРБ и РБ те просто умеят и работят за България. Това в момента е реалното нещо в Държавата. Другите партии са *** ми дойди ми , и няма какво да ги коментираш.

110

********************

преди 10 години

Галъп със сигурност са палучили пари да разпространят такава фалшива информация

109

пална лажа

преди 10 години

Галъп трябва да бъдат съдени за Дезинформация

108

Лора

преди 10 години

До mihail 102По темата:"Време е хората,и грамотните,и неграмотните,и пенсионираните,и безработните,и ромите,и учащите,и домакините,и българите, пръснати като пилци по четирите краища на света да се върнат и те, и всички дружно да ви захвърлят в миналото на историята!Време е за млади хора, с ново мислене и нови възгледи!!! Писна ми от продажни политици, писна ми от стари политически памперси!Обирайте си розите,и герберите,и фесовете,и лъвчетата,и палячовците...и дим да ви няма!Писна ни от вас!"

107

NSA

преди 10 години

да не би да са правили Галъп криминално разследване че да знаят , пална лажа е това

106

ИЗБОРЕН КОДЕКС

преди 10 години

ИЗБОРЕН КОДЕКС - Раздел II.Избирателно правоОсновни принципиЧл. 2. (1) Изборите се произвеждат въз основа на всеобщо, равно и пряко избирателно право с тайно гласуване.(2) Всеки избирател има право на един глас.Пише точно и ясно - с ТАЙНО ГЛАСУВАНЕ - стига долни социологически партенки. Никой не знае кой как е гласувал и не могат да хванат никого в лъжа. Аман от дрънканици. Престанете да настройвате хората един срещу други. Красимире, Галъп откъде имат тази информация???

105

Ххахаха

преди 10 години

Пенсионери и безработни управляват България.От утре СС щял да дава ново/старо рамо на правителството.Това е МОРАЛ,ама комунистически.

104

МАНИПУЛАЦИЯ

преди 10 години

невъзможно е да се знае , кой е работешт и кой е учашт , тва не го пише нито в бюлетината нито в личната карта

103

Анонимен

преди 10 години

Атака ако иска да влезе в следващия парламент, ще трябва да си отвори и *** крило, например "Ха, така".

102

Анонимен

преди 10 години

По-интересен е състава на негласувалите, защото те са мнозинството. Там картинката никак не е розова.

101

detelina

преди 10 години

ТИЯ ПЪК ОТ СОЦИОЛОЗИЛИТЕ КАТО НЯМА КАКВО ДА КАЖАТ САМО СИ ИЗМИСЛЯТ НЯКАКВИ ПРОСТОТИИ!МЕН ПЪК ЛИЧНО 25 ГОДИНИ НИКОЙ НЕ МЕ Е ПИТАЛ ЗА ДА ЗНАЯТ, САМО СИ ГИ НАГЛАСЯТ ЗА ДА СИ ВЗЕМАТ ЗАПЛАТИТЕ!НАПРАВО МЕ ДРАЗНЯТ!ПОРЕДНИТЕ ХРАНТУТНИЦИ!

100

Анонимен

преди 10 години

Само неграмотни *** и наркомани гласуваха на тия избори

99

Манрин

преди 10 години

Е искат по-високи социални. Нормално е! И аз да бях *** и аз щях да гласувам за ***.

98

Анонимен

преди 10 години

Лорче, какво бихме могли да сторим.може би знаеш ,че в Украйна има стотици хиляди оръжия който са откраднати от местни поделения оставени без контрол.Действително ужасно е да се стрелят някакви хора по улиците ,но пък замисли се реално това е тяхно желание.Аз съм щастлив,че Украйна предаде ядрените си арсенали в по-сигурни ръце преди 20-ина години.200 мъртви за 48 часа те ужасяват.Можеха да са 5 милиона за няколко минути.Гледай по-позитивно на нещата ;)

97

Анонимен

преди 10 години

През руската граница в Украйна влизат камиони с оръжие за терористите и аз трябва да ги съжалявам? Масово трепане на руснаци трябва, който е цивилен да се крие вкъщи, а не да ходи по барикадите.