411

Анонимен

преди 10 години

Гледах пресконференцията на ГЕРБ.Отчайващо нещо.Уж победител и вместо да покаже благородство ,Борисов се държеше наистина като тъмен Балкански субект.Толкова простотия,злорадство и ниско възпитание на лидера на Европейското развитие,победителя в Евроизборите не са съвместими.Отново на пред се показаха Егоизма,нарцисцизма,злобата и отмъстителността в характера на Борисов.Този човек е болен,има нещо сбъркано за съвременен Европейски настроен политик,той е .опасен за България.Но щом повечето хора го харесват нека бъде,но дали няма да съжаляват съвременниците.

410

krascozahariev

преди 10 години

До Менторане знам откъде ги намерихте тези пенсионери които гласуват за Борисов....мойте съседи всички са от БСП ...по възрастните де!!!

409

Анонимен

преди 10 години

Борисов , след теб , асфалта е за ремонт ! Ти пък какви работни места създаде, като каза на младите хора да станат овчари ? Защо не направиш дъщеря ти овчарка ?

408

до Селяндуря

преди 10 години

Никой не подкрепя Сергея тука освен ти бре, Сергея та Сергея. Кат оня чувал с тор на фотото по горе.

407

Анонимен

преди 10 години

Борисов , и ти беше умрял и като ти се напече положението се отказа ... Сега си като тревата - изправи се отново !

406

пророк

преди 10 години

за съжсаление българите избират мутри и крадци на власт. Бойко му бил готин на един тука пишещ......без коментар. Ще се затрие таз страна то е ясно. Жалко многи жалко....народа се оказа за кой ли път много ***.

405

k5110

преди 10 години

ЧЕСТИТА ПОБЕДА,БОЙКО! КАКТО ВИНАГИ СИ ПРАВ ЗА ВСИЧКО.ДАЙ БОЖЕ ОТНОВО ДА СИ НИ ПРЕМИЕР,НО ЗНАЙ,ЧЕ ОЧАКВАМЕ ОТ ТЕБ ДА ВКАРАШ В ЗАТВОРА КРАДЦИТЕ НА 7 МИЛИАРДА ЗАЕМИ НА ГЪРБА НА ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН!АМИН

404

Ментора

преди 10 години

Колко щастлив и усмихнат е другаря Борисов !На парламентарните избори , милия очаква 2 милиона пенсионери гордо да гласуват за него , за сметки за ток от 400 лв., с които да запуши ямата от над 3 милиарда която той лично създаде, за да пълни гушата на Асоциацията на своята Цветелинка !Борисов , най-добре се смее последния! Не бързай и помисли - мафиотската организация която създаде Цветанов с кметовете на големите градове , дали ще се повтори на парламентарните избори?

403

Анонимен

преди 10 години

Тоя да дойде в нашето село да види каква Европа е!!! Два метрови гирлюци и кюпеци, мутризирани диви герберастки чорбаджии заедно с техните мародери *** за охрана, тероризиращи последните жители на селото. Това е корпоративната Европа на ЕНП, няма по хубава земя от нашата в Европа, не мога да си обясни как Холандия с четири пъти по малка територия е най големия земеделец в Европа.

402

Сергей

преди 10 години

Решил съм дa остaнa нaчело нa БКП- БСП, бaщa ми е създaвaл тaзи пaртия, кой ще ме изгони?!

401

Независим

преди 10 години

Гледах пресконференцията на ГЕРБ , беше много интересна - хареса ми! Бойко както винаги беше много цветущ. На комунистите пресконференцията беше много скучна и постна , а и минорна!

400

Анонимен

преди 10 години

За разлика от нас, украинците са по умни от нас и не избраха техния *** мутра Кличко за президент, също марионетка на ЕНП. Представяте ли си боксьор, главорез от Афганистан да управлява държава.

399

ставри

преди 10 години

Кутев още ли дава пари на троловете?Много са активни,като за последно.Анонимници!

398

Анонимен

преди 10 години

Днес мутрата отново заяви, че иска властта без да обясни какво ще прави с нея. Говори само за някакъв реваншизъм и партизанщина, както прави през последните 5 години. Нищоправене, бръщолевене и футбол, това е една марионетка на ЕНП.

397

Анонимен

преди 10 години

Тримата ***! Нагли, крадливи и недостатъчно умни получовешки екземпляри! Изборен резултат от чалгализирането на народа. Да са им честити на тези, които ги избраха! Гответе се да сърбате попарата на "честните" бандити - Главатаря, член на БКП, Мутра от СИК, доносник, лъжец и крадец в огромни мащаби. Цеко - какво да го коментираме, един полу..... Партийният ерген - всичкознайко и малко можещ "специалист" по всичко. Целунете си ***, а на нас ни остава да мислим как да се отървем!

396

Анонимен

преди 10 години

Гадно е, че стигнахме до тук, да се забавляваме с цитати от бай *** Борисов, който тъкмо е спечелил избори.

395

Анонимен

преди 10 години

и този *** пак ще ни бъде премиер, така ли ?

394

Анонимен

преди 10 години

Пéре го съчмата у мозека!/Ако има де?/

393

Анонимен

преди 10 години

Ако някой е забравил какво беше по времето на туй и онуй това трябва да му е припомнило. Това не може да е алтернатива! Не и това, не и с всичко, което се случи по време на неговото правителство! Въпросът е - има ли изобщо алтернатива?

392

Съветника

преди 10 години

На този токмак, не се ли намери един малко по умен да му обясни какво стана :1. Нормалните пора са до толкова омерзени и оскотяли, че хич не са и помисляли да гласуват.2. Гласуваха бетонните глави. Принципно простите хора. Е, оказа се, че повечето *** симпатизират на някой близък до тяхното умствено ниво.И този *** се хвали с това ?!