54

Анонимен

преди 9 години

Съобразено с вота на избирателя хахахаха.Живеем в цирк като клоуните сами си го правят такъв .Смешен ,жалък народ.

53

?

преди 9 години

Някой да е очаквал нещо друго?!

52

Анонимен

преди 9 години

Това е един от слугите на ЕНП, не се заблуждавайте че ГЕРБ ще управляват България.Да дойде на село да види каква Европа е, по два метра гирлюци и кюпец вместо *** и някаква реколта, чорбаджии ГЕРБЕРУГИ и *** за охрана да мародерстват над последните жители по селата. Това е Европата на ЕНП.

51

Анонимен

преди 9 години

Винаги съм казвал че съдебната система е главната виновница за *** свободия,за Дпс във властта,за всички престъпления от национален характер.Искам тук главен прокурор да стане прокурорката на Крим Наталия-хем красива хем ще е-е мамата на всички политически престъпници.А вие спете,като овце пак си ги избирайте същите и новите ГМО политически продукти!!!За съдебната система криза няма!!!

50

Анонимен

преди 9 години

Какво става бе охлюви, нали съдът беше червен, нали отсъждал само в ущърб на ГЕРБ. Или като оправдае Цветанов и съсдът изведнъж става честен?

49

Анонимен

преди 9 години

Ние нямаме съдебна система.

48

Бойко

преди 9 години

Бръчков, за теб се отнася същото - събуди се!

47

Не на борисовщината

преди 9 години

Никога не съм смятал, че невинен човек може да бъде осъден, .........да, ама ти не си невинен........освен само за БГ съда.

46

така ли бе

преди 9 години

ГАРВАН, ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДИ!!! КОРУМПИРАНИ "СЪДИИ" ДА ОСЪДЯТ МАФИОТ??? ТАКА ЛИ БЕ, ЧЕ СА ОТ ЕДНО КОТИЛО БЕ!!!

45

Въпрос

преди 9 години

Явно реформата в съдебната система е много актуална . Как да се помогне на прокуратурата да стане напълно независима институция ?

44

Анонимен

преди 9 години

Червени тролчета, къде сте? Да не перете оаканите ***? Или под строй връщате парите?

43

Анонимен

преди 9 години

Що стана бре, Цаца? Почна ли да ти излиза гнусното личице....Всичките ви скалъпени дела това ги чака...

42

optimist

преди 9 години

до 44 и 50 - Друари ***, след вчерашните резултати и обясняването като ученичка на вашия вожд другаря Кутев по телевизията е редно да замълчите, най-малкото ако имате срам.

41

Бръчков

преди 9 години

Естествено , че ще е оправдан този престъпник ...Та нали цялата съдебна система е герберастка !

40

Анонимен

преди 9 години

до 50Цацаров трябва да напусне, не Цветанов. Цацаров твърдеше, че има престъпление!Абе какво стана с БСП и АТАКА на изборите? :)))))

39

optimist

преди 9 години

Цаца, да смятаме ли за тенденциозно и така да се каже избирателно, че това решение се оповестява 1 ден след изборите. Можехте да го кажете и в петък, но не ви изнасяше, нали червени отпадъци? Защо ли си мисля, че сега ще изскочат и други, спестени новини, например свързани с тока и НЕК...

38

Анонимен

преди 9 години

Колко жалък си Цацаров, колко жалък....Не става само с рубли...

37

Анонимният

преди 9 години

Едно обаче знам със сигурност. За такъв мегапровал на най-знаковото, най-шумното, най-мегаломанското дело на Цветанов и Борисов, трябва да последва оставка. Нека Цветанов си каже Чао! с политиката и да се скрие някъде. Защото нещата вървят към осъждане на България в Страсбург за десетки милиони, заради мегаломанията на тандема Борисов-Цветанов. Борисов го е позволил, Цветанов го е правил. Поне единият трябва да постъпи достойно и да се оттегли. Иначе нека си седят, но да платят от джоба си, ако Страсбург ни осъди.

36

Бойко

преди 9 години

Анонимният - събуди се!

35

Анонимен

преди 9 години

И прокуратурата, този инструмент на кремъслките *** от БСП, не успя да им помогне. България се изчиства от комунистическа *** и това е повече от радостно!