17

Анонимен

преди 10 години

Ако до 89г. границите бяха отворени, в страната нямаше да остане един човек!

16

Анонимен

преди 10 години

Не харесвам руснаците, но с кеф бих им пуснал една руска ядрена ракета в шибаното им сити пълно с ***. Също така с кеф бих им пусна и ФАУ-2, обаче райха го няма отдавна точно заради тия английски гейове

15

Анонимен

преди 10 години

Ако нямаше комунизъм, сега щяхме да сме австрия и поне 10 млн.

14

Shark

преди 10 години

Това не са нито българи, нито румънци. Или поне 90% от тях. Това са ***. Моля г-да британците да се научат да наричат нещата с истинските им имена!!!!

13

Анонимен

преди 10 години

Тези смятат цифрите както дявола чете Евангилието. С едни и същи цифри, 10 вестници и агенции изчисляват различни резултати. Нарочно събират българите и румънците, че да изглеждат повече като сума, нарочно се връщат по-назад във времето, че тази сума да е по-голяма. Сега очаквам да изчислят колко са дошли от 2000г. примерно, и то да съберат имигрантите от цялата Източна Европа. Манипулация след манипулация. Защо просто не напуснат ЕС, това ще реши проблема? Поне ще престанат да се оплакват.

12

Анонимен

преди 10 години

"Истината за румънските и българските имигранти е разкрита".Истината е че малко от тези имигранти са българи. Повечето са вонящи роми. Ама английските сноби им дай да си правят заключения и да си виждат само някаква си тяхна истина, съществуваща само в тяхното въображение.

11

ГРЪЦКИЯ ГОСПОДАР

преди 10 години

ВЪН ВУЛГАРИТЕ ОТ ГЪРЦИЯ..ИМАМЕ СИ ДОСТА РОБИ--ПАКИТА, ФИРОМЦИ, ***... ВИЕ СТЕ НА 4-ТО МЯСТО В ТАБЛИЦАТА....И НЯМА РАБОТА ЗА ВАС.

10

Богдан

преди 10 години

Ами излезте от ЕС и ще намалеят бе..защо все българите да се мъчат,я елате вие тук да живеете с мизерните заплати и масова безработица..Лондон се напълни с *** от третия свят ама не смеете да гъкнете за тях,защото ще ви изколят като пилци ислямистите от бившите в колонии

9

krass

преди 10 години

който харесва най *** нация - руснаците, или е с робска психика или е пълен бедняк работейки за *** копейки погазвайки човешкото в себе си, карайки да се срамуват от него дори своите родители.

8

АНТИ

преди 10 години

Обаче изчезнаха платежоспособните и културни британски туристи летуващи у нас!

7

истина е

преди 10 години

Добре ,че са българите и румънците ,че от краста ще се разболеете всичките !

6

Анонимен

преди 10 години

Само братските руски междуконтинентални ядрени ракети ги оправят тия! Ще им *** мамата на магалското сити за нула време!

5

Бънди

преди 10 години

Да, но и пияните и превръщащи английски *** също няма да намалеят.

4

krass

преди 10 години

тези хора досега са работили в uk полулегално и сега се мъчат да започнат легално подавайки документи защото имат право на това след първи януари 2014

3

Българин

преди 10 години

"Британско издание: Българите и румънците не намаляват"Вие нали взимате евтина работна ръка от българите, които е съмнително, че са българи - какъв ви е проблема, британски ге*ове. Да ви се връща и вашите деца да идват да работят тук.

2

krass

преди 10 години

защото никой не ходи в русия бе

1

НИКОГА

преди 10 години

да повярваш на инглиец е същото като да повярваш на ромотурчин