135

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

Фирмата производител на трикольорни лентички фалира...

134

Анонимен

преди 10 години

Пак ли този. Всеки ден като погледнеш новините и този престъпник неизменно е там. Отдавна ни писна от него. А пък по простотии е просто ненадминат. Той друго и не може да каже.

133

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

Никой не може да оправи тая държава, освен комунистите... - просто трябва да върнат заграбеното в държавната хазна...

132

Българина

преди 10 години

Купуването и продаването на гласове е престъпление,получаването на (евро)депутатска заплата - също!

131

Нека агитират, 185,

преди 10 години

Кво толкова? Сякаш не се помни слабоумното управление на тиквеника? Лентичките, гъзарията по телевизиите пред някакви *** репортерки, смяната на мнението по три пъти на ден, безумните кражби на бизнес или унищожаването му...кое не си спомняш?

130

Определено в

преди 10 години

следващите 20 години никой няма да може да повтори ГЕРБ-броят на самозапалилите се от мизерията, произведена от тия ***, е чудовищен и никой нормален човек не би го допуснал.

129

реостат

преди 10 години

Българите работят за България не за Европа . Европа не ни иска ,тя иска благата ни а нас ,, роби,,

128

реостат

преди 10 години

Като го гледам на снимката ,,, Столичанин в повече номер 1,,,,

127

РЕОСТАТ

преди 10 години

Като го гледам на снимката ,,, Стличанин в повече номер 1,,,,

126

Рудан

преди 10 години

До Анонимен180. А нещо за черваният *** и най-младиат член на БКП др. Б. Борисов? Или нещо за червената тролка и партиина секретарка на Общ. Нар.Съвет в гр. Плевен др. Ц. Цачева?За трола от ДС др. Цветанов ,за троловете от ДС Главчев ,Велчев и другите млади червени *** като др. Плевнелиев и още цял легион в Герб=БКП?

125

detelina

преди 10 години

МИНУТКА ЗА САМОРЕКЛАМА!УМРЯ *** ДЕТО ГИ ХВАЛЕШЕ!ДА, ТАКА Е ЩЕ ГИ ЗАПОМНИМ С МНОГО НЕЩА, НАПРИМЕР-МЛАДИТЕ ДА СТАНАТ -ОВЧАРИ, ХОРАТА ДА СЕЯТ КАРТОФИ И ОЩЕ МНОГО БИСЕРИ!ИНТЕРЕСНО , ЗАЩО ЛИ ЩЕ ГЛЕДА *** ВОТ!? ТОВА ЗАКАНА ЛИ Е ИЛИ НЕЩО ДРУГО!?БЪЛГАРИТЕ -КУЧЕТА ГИ ЯЛИ!

124

Анонимен

преди 10 години

180, време е да спреш служебно-партийните амфетки и да се върнеш в реалността :)

123

Реостат

преди 10 години

Утре господин Б. Борисов няма да да си дам гласа за теб и твоята партия . Ти и твоята партия сте слуги на хора които иската да унищожат България и народа и

122

681

преди 10 години

Пинокио, умря *** дето те хвалеше и ти се скъсваш от приказване на глупости и лъжи.

121

леля

преди 10 години

като спечелихте изборите, що отстъпихте мандата си на социалистите ? Хер Флик отмъкна 2 милиарда лева от здравната каса, сега здравеопазването било в колапс - ами върнете парите в касата и нещата ще се пооправят.Другия път,у като спечелите изборите, не си отстъпвайте мандата и няма да има нужда да критикувате управляващите.

120

optimist

преди 10 години

18 за Европейска България! Победа!

119

БОКО ЛЪЖЕЦА

преди 10 години

НЕ 20,АМИ 2000 ГОДИНИ НЯМА ДА СТИГНАТ,ЗА ДА СТИГНАТ ПРОСТОТИЯТА И НАГЛОСТТА НА БОКО. ВСИЧКО В ДЪРЖАВАТА СЕ ПРАВИ ОТ ПЛАТЕНИТЕ ОТ ГЕРБ И ЛИЧНО ОТ МУТРАТА ***. ПОСЛЕДНИЯТ "УДАР" НА ГЕРБ Е НАГЛАТА МАНИПУЛАЦИЯ С"КУПУВАНЕ"НА ГЛАСОВЕ ОТ БСП В БОБОВ ДОЛ. НАЙ-ЕВТИНАТА КАМПАНИЯ ЗА ЕВРОИЗБОРИТЕ Е НА ГЕРБ,ЗАЩОТО МНОГО ПО-ЕВТИНО ИМ ИЗЛИЗА ДА ПЛАТЯТ НА АНА ЦОЛОВА,ЛЮБИЦА КУЛЕЗИЧ, САШО ДИКОВ, КЕВОРКЯН И ПРОЧИЕ ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ ***.И АКО НАРОДЪТ ПАК СЕ ХВАНЕ,ДА СЕ СЪРГИ НА СЕБЕ СИ ЗА ПРОСТОТИЯТА СИ.

118

Българофил

преди 10 години

А Барека кога поднасяше букет на колене на Боко седящ на турски диван тогава ви харесваше а ? А Барека му казваше :- На най-добрия политик на България !- и му поднесе букета... помниш ли народе ?

117

Анонимен

преди 10 години

Кой беше пък ти бе ***?!?! Който и да си-И НА ТЕБЕ ДА ТИ ........................! Хубу, че са манах от тая помия!

116

Анонимен

преди 10 години

не 20 ами 50 години няма да може, защото всеки 50 се ражда по един като тебе . ***,***, самовлюбен селянин . Ай сиктер отделих ти много време.