154

урунгел

преди 10 години

Има ли тука някой пич във форма,който да направи демонстрация(тръгва от Карлово и излиза в някой село в Северна България) пеша само с една малка раничка.Аз бих го направил но съм малко далечко.Кво са дрънка излишно само тука!!!!

153

Чака-рака

преди 10 години

Ходенето в планината, не е като да се разходиш по "Витошка" само по джапанки и смартфонче.

152

планински мечок

преди 10 години

До АнонименДържавата сме ние, хайде плати ги от джоба си тия пари, като си толкова отворен! Готованци, държавата им била длъжна.

151

тцЪ

преди 10 години

До четящЧетящ, не ги извинявай - първо тръгват по бели ***, после решават на своя глава да тръгнат нанякъде, въпреки че от 112 са им казали да останат на място и просто да се подслонят в района, където са. За да могат хората от ПСС все пак да ги намерят. Защото тия *** са се въртяли в кръг и в даден момент, докато пристигне помощта са се оказали на съвсем друго място, от там където ги търсят.

150

кк

преди 10 години

Нека минем без злоба. Най-важното, че децата са живи и здрави. Но: 1. До майката - отишли да се разходят до Райското пръскало!!! Г-жо, това не е парка в Ст.Загора. Те не са бебета. За такава "разходка" хората се подготвят. До там няма екопътека. Тя е много по-надолу. Но хората там говорят български, можели са да се информират. 2. До г-на, който определя търсенето като провал: Приятел, вземи някоя книжка да си преговориш урока за Централна Стара Планина. А Балкан на български значи Мед и Кръв.

149

Анонимен

преди 10 години

Няма нужда да възстановява парите майката. По-добре да ги даде за лечение на някое болно дете. Доброто трябва да се предава

148

Анонимен

преди 10 години

Така и не разбрахме - имали ли са смартфони и ако ДА - ЗАЩО не са си продиктували GPS координатите ??Друг е въпроса - цялата спасителна операция е пълен провал. Никой не го казва - но е така - не откриха загубилите се. Те сами си стигнаха до селото. Никой не ги е намирал

147

Иво

преди 10 години

Какво значи ако се наложи? Кой чакаш да ти каже, че се налага? Парите са похарчени да търсят на мама безотговорното синче, така че не се ослушвай ами ги връщай, иначе пак идват от нашите данъци. Аз съм против да плащам за търсенето на самонадеяни пишлигари, които са толкова умни, че са се оставили да им паднат батериите на телефоните в разговори с близките вместо да ги пазят за ПСС.

146

Лов и риболов

преди 10 години

Ей всеакви *** се опитват да ги оправдаят,че уж били деца:*** не са деца А ЗРЕЛИ МЪЖЕ ПЪЛНОЛЕТНИ НА 20г.Аз се уволних от казармата на 20г.,и след месец почнах да работя и изкарвам прехраната си.Първо има във всяка Планинска служба Водачи Планинари,които организират преходи в планината.Второ ако си на 20г.,носиш ПЪЛНА ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОЙТЕ ДЕЙСТВИЯ ИЛИ БЕЗДЕЙСТВИЯ относно онова,което вършиш и подлежиш под Съдебна Отговорност за своето нехайство още по малко за това,че си вдигнал Цяла БГ

145

Анонимен

преди 10 години

Четящ, или си наивник, или си някой от близките на момчетата.

144

Чоко

преди 10 години

Тези пишляци, най-вероятно са си спретнари един много здрав запой и след като са разбрали , че ги търсят са спретнари тази версия с изгубването.

143

Еди

преди 10 години

До четящАми затова сме на тоз хал, защото на 20 не са деца, а мъже и докато продължават да се възпитават с "тате носи, мама меси" ще си останат безотговорни ***, дето само знаят да цоцат, днес от мама и тате, утре- от държавата и от данъците на децата ти.

142

Краси

преди 10 години

Да са живи и здрави момчета! Не че искам да политизирам, но никой май не казва какви народни пари харчат нашите избранници в Парламента, ама си мълчим! А тук за децата ни се изписаха какви ли не писания и квалификации!.....ето защо до нашия казан в Ада няма нужда от пазачи!

141

до четящ

преди 10 години

Не е до злоба, прочети малко повече за цялата история. Още от началото не са спазвали указанията на 112, включително да останат на едно място. На своя глава са правели съвсем друго. Цялата история е безотговорна хлапашка изцепка.

140

Анонимен

преди 10 години

Еми злобни сме ЧЕТЯЩ.Да кажат истината...какво ми мънкат 100км минали нам си кво мечки изнасилвали нам си кво....

139

Stamat

преди 10 години

Basi oburkanoto pleme...

138

Анонимен

преди 10 години

TAQ RABOTA STAVA VSE PO GNILA NO MALKITE *** EDVA LI STE SI KKAJAT ISTINATA KYDE SA BILI I KVO SA PRAVILI.MAI SA ZA SLEDSTVIE.

137

Еди

преди 10 години

Ох, имало температура детето, тц- тц- тц... Нищо им няма на пишлеметата, на по 20 години, здрави, прави. В главите им е слабото, не в краката. А родителите да не се правят на ощипани девици, а да си платят дължимото.

136

четящ

преди 10 години

Ей, колко сме злобни хората. Хора, това са деца по на 18 години - толкова критики отнесоха, какви ли не ги наричаха. Хайде по-спокойно, опомнете се! Спасителните служби са на държавна издръжка, какви разходи да се възстановяват. Към родителите: Да са ви живи и здрави момчетата!

135

Анонимен

преди 10 години

"Не съм аз човекът, който може да каже каква е стойността на разходите по спасителната операция, но ако се наложи, ще търся начин да ги възстановя" отговорна позиция спирам да ги храня ! Все пак безплатен обяд няма и хората в ПСС също хранят семейства които ги чакат!