46

111

преди 10 години

Ей такива самодоволни юдеиски *** като въпросния Ахметов ще докарат война на света.

45

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 45Много грозна, противна женска муцуна зад Ахметов. А жената е съвестта и доблестта на мъж. Следствието каква е съвестта на Ахметов?

44

Анонимен

преди 10 години

До anti 24We won't be signing?!? Хъ-ъ? Анти, би ли го превел? Много странно конструиран израз. Или нещо вадиш израза извън контекста. Грубо.

43

TrollTerminator

преди 10 години

До Анонимен 45Никой от тия *** с автоматите не му е направил богатството именно те всъщност му пречат на бизнеса. Да така си е терористите пречат на бизнеса!

42

anti

преди 10 години

До до антиДай да го видим това споразумение? Защо никъде не е обявено?

41

анти

преди 10 години

До neni4aТи имаш ли представа, че обема на търговията между Китай и ЕС/САЩ е 13 ПЪТИ по-голяма от тази с Русия? Китай ви предаде. Предпочитат да са приятели с капитализма, отколкото със суровинния придатък Русия :)

40

Анонимен

преди 10 години

Долен човек е тоя, неслучайно е милиардер.И същите тия жители на Донбас който му направиха не малко богатство с труд, сега ги пита какво са направили за региона и тем подобни глупости...Той е бизнесмен и се влияе от бизнеса, ама защо като най богат и виден представител от Донбас не спря военните действия???ще му излезе през носа. Да си ходи в Англията да се покрива че военните на Украйна нямаа да му простят и забравят.

39

До 35

преди 10 години

Абе, ти ЧОВЕК ли си? Я *** да кажеш нещо на майките на 17-годишни момчета, дето "милите бандеровци" са им изгорили лицата и ръцете! Защото са искали да си кажат мнението как де живеят! Всички ли са "проруски"?НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ В 21 век да призовавате за нечия смърт! О,това не са компютърни игри с измислени оръжия.Скоро ще излезнат истинските кадри от Одеса,ще види света и ще се ужаси!Ти за това ли призоваваш, а утре ще заплачеш ако някой те пореже с ножче?Боже, какви инфантилни хора се възпитаха

38

neni4a

преди 10 години

До анти Какво ????? Я пак повтори?????? Путин не е отишъл само за един газ. Путин е отишъл за нещо много повече. Китай,колкото и да се дърпа,ще не ще ще подпише договора за тръбата. Те подписаха за компресирания вече Цялата работа е да търгуват помежду си с техните си валути и да заебат долара А твоя идол Обама,кво направи като посети Брюксел а ???? Едно голямо НИЩО

37

анти

преди 10 години

За блеещите, че Китай се е "отказал" от долара. Най-големия външнотърговски сайт на Китай е alibaba Има милиони китайски производители. Я ми намерете ЕДНА цена в рубли. ХАХАХАХХАХА

36

до 35

преди 10 години

прасетата в Белене са много гладни.

35

Валери

преди 10 години

Този уж бизнесмен но с дотации от държавата. И сега не знае накъде да се завърти за да не му вземат хранилката.

34

анти

преди 10 години

До АнонименАбе ти не разбра ли, че договор НЯМА да бъде сключен. Китайците са тези, които диктуват условията. Много добре виждат, че Путин е отчаян.

33

до анти

преди 10 години

Ами колкото е нужно, толкова ще отнемат преговорите, важното е че рано или късно ще бъде постигнат компромис. Но смятам, че по-важното е, че Русия и Китай официално се отказаха от долара, кофти за чичо Сам. :)

32

Анонимен

преди 10 години

Избивайте проруската терористична ***!

31

Анонимен

преди 10 години

До 31 Ти знаеш ли какво значи да отидеш да подпишеш договор на такова високо ниво и да ти бият къча КАЗВА СЕ ПРОВАЛ

30

анти

преди 10 години

До до антиТе продължават от .... 10 години. А между другото Китай има най-големите в свет запаси от шистов газ. Капитализъм, какво да правиш :)

29

Анонимен

преди 10 години

Притеснява се да не му откраднат това, което е откраднал.Гледам има още заблудени по отношение на честното забогатяване. Особено в нашия район.

28

Анонимен

преди 10 години

От какво забогатя Ахметов??? Сигурно е продал ябълката, която намерил на улицата, и е купил две, които е продал и с парите купил четири ... Смешници! НЯМА ЧЕСТЕН ПОСТСОЦИАЛИСТИЧЕСКИ БОГАТАШ. Всички са крадци, гешефтари и мошеници. Надушил е, че ДНР ще ограничи богатеенето му, затова обръща резбата и предава своите. Затова никога няма да стане лидер, и името му ще гние в зловещия мрак на бандитизма.

27

анти

преди 10 години

До до антиМоето пиленце ми каза, че цената на газта за КРАЕН клиент в Китай е под 350 $... А Путин искаше да подпише на 400$ :) Маркетинга на Газпром пак не си е свършил работата и затова трябва да се научат да работят в трудов лагер в Сибир :)