50

4ista4kata

преди 10 години

ПАЦАРОВ -БРОЕНЕ НА ДИВИТЕ ЗАИЦИ- СТАНА КОСАДЖИЯ-ИМА ЗАБРАНА ДА СЕ ЗАНИМАВА С ГОЛЕМИТЕ РИБИ, И МУ Е СКУЧНО- СЕГА ДА НЕ КАЖЕ ЧЕ ДРУГИТЕ НЕ6ТА СА МУ В ЧУВАЛ ВьРЗАНИ

49

Чичо Скруч

преди 10 години

Всеки управляващ който посегне на законното оръжие и домашната ракия на хората отива на политическото бунище

48

патрон

преди 10 години

До НаблюдателФайда. Като ти искат да си пресвета дева мария за да имаш оръжие. Такъв вид политика трябва да се води примерно за мораториума на земя или при проблема с бежанците/имигрантите или други политики с които да си пазим интереса(стига да се намали драстично корупцията). Тааа по темата, при такива ограничаващи закони тия горе да не се чудят защо има " сива " икономика.

47

кирее

преди 10 години

Значи, Цаца, да ти кажа...една пушка и един револвер наследих от дядо....но си купих още една пушка и един пистолет от "модерните"....после се записах в стрелкови клуб и взех и едно АК... всичко това ви го пише някъде в смотаната МВР система.....Суверена е народа, ако искаш да го разоръжиш, аз подозирам страх и скрити мотиви, но не и заплаха за националната сигурност!!!

46

патрон

преди 10 години

До до полицая и фбрИма и печени полицаи има и милицеонери дето открито се разхождат с колани със сърп и чук на тях. Проблема в МВР е(и не само),че всичко е бюрокрация и има прекалено много(излишни) чиновници и по-малко хора които да си вършат работата.

45

патрон

преди 10 години

С тия изисквания за разрешителни, хората по селата дето ги грабят денем и нощем и живеят в страх не могат да се сдобият с ЗАКОННО оръжие за САМОЗАЩИТА. А *** и пульо дето са връзкарчета или мама и тати имат парички, с рушветче могат да вземат патлак(в доста случаи незаконен) ???! На Американците колкото и да им е отвратителна външната политика, в конституцията им пише,че всеки има право на средство за самозащита. То затова и там престъпността е по райони, според зависи кой има патлак или не.

44

Вуте

преди 10 години

Проверката е повърхностна, не дава реална представа за процесите в страната - кой напоследък придобива оръжие - да се обърне внимание в кои региони става това и какво оръжие се придобива - ловно , нарезно - за подборен лов - предимно АК-47!!! Защо?!?!?....

43

anon

преди 10 години

толкова много? това е добро начало. сега оправете законите да може да се стреля без предупреждение при заплаха за живота и ... ще станеме една доста по-културна и спокойна държава.

42

до полицая и фбр

преди 10 години

Вие нямате приятели и познати различни от вас прасетата... Вие се страхувате да излезете навън без униформа и да кажете, че сте полицай, защото знаете че в 90% от случайте ще бъдете разбити от бой! Вие не пазите народа, а точно обратното- малтретирате го и се опитвате да респектирате хората! НАРОДА ВИ МРАЗИ!

41

ajdeee

преди 10 години

*** и техния лакей Цацко Цицков се занимават само с честните хора, а оставят ***, които му плащат на мира!Защо се занимават с притежателите на законно оръжие?? Бандитите са с незаконно!!

40

СХЕМАТА 4.4.2

преди 10 години

По Живково време , ако познаваш Горския а той съответно началника на тогавашното МВР немаш никакъв проблем да вземеш документ за ловджия саответно и за оръжие , това е СХЕМАТА , таа схема работи до ден днешен безотказно по селата понеже там нема никакъв контрол

39

faust

преди 10 години

как беше....2 поправка на конституцията.....правото на човек да притежава оръжие е ненарушимо, така, че по-добре да лежа в затвора отколкото в люляките.

38

POLICIA

преди 10 години

Проблема е в ловните Дружинки особенно по селата , там се става ловджия безпороблемно вероятно и незаконно

37

не дай си боже

преди 10 години

Цацаров с тези ловдкийски пушки не дай си боже стане нещо некакъв конфликт , ще стане по страшно от Косово , така че по скоро да се направи нещо с оръжията по частни домове

36

FBI

преди 10 години

По селата в България е като в Кербала , всяка 5-та къща с пушка , проблема тръгва от Живково време насам , ловджии си гърмят когата си пожелаят , да се приеме Закон и да се изземат всички оръжия , в едно село с 1000 човека население 100 ловджии , за война ли се готвим

35

Анонимен

преди 10 години

4e toi voenni li imalo v Bulgaria,toi armia otdavna niama

34

ЗАТВОРЕНО ОБЩЕСТВО

преди 10 години

ПОКАЙТЕ СЕ!

33

лимонче да захапе

преди 10 години

На Цацаров му дайте лимонче да захапе.

32

Анонимен

преди 10 години

И това е само официалната статистика. :DПоне съм спокоен, че можем да разчитаме не само на армията.П.П. Ще отида да почистя патлака.

31

Анонимен

преди 10 години

в полицията в Тетевен служителят, който отговаря за разрешителните, не притежава компютърна грамотност, но дори не може да даде справка на колко лица, за колко оръжия и за какъв период са били издадени разрешения, посочи Цацаров.Питам аз кой назначава на хранилка такива каиши прости,които дремят само за заплата, никога не са глобявани за нищо, щото е с карта тъпунгера му с ***. Тоя ако не е уреден на тая службица, каква работа ще си намери? Само за *** и такива като тоя отиват над 4млрд