110

Анонимен

преди 10 години

До 120 много тъпо изказване *** много си зле

109

Анонимен

преди 10 години

До българин 117Те така се излагат и издават на кой господар служат. Все САЩ в устите им. За тях България нищо не струва. Важна е велика Русия с огромната армия, нищо, че ни дерат кожата с цените за газ.

108

Румбо

преди 10 години

На Русия и трябва Китай,разбрахме защо-от два-три месеца го обсъждаме!Защо на Китай му трябва Русия е въпросът!Ключът е в американската доктрина за световно превъзходство/господство и тотален контрол.Идеята на американците е след унищожаването(или маргинализирането) на Русия,да подчинят напълно и Китай.Според вас Китай навит ли е на тази схема?Ще се откажат ли китайците от собствените си планове за света,за да угодят на САЩ?Така че,Китай си пази интереса и силна Русия е гаранция против САЩ.

107

Хурка

преди 10 години

До Анонимен 115Видимо от много учене на икономика БГ и Европа са на този хал.

106

работещ

преди 10 години

До Боби 116:"Детската работа" - тръбопроводчето Путин - Пекин де, щяла да струва барем 60 милиарда, отделно не е ясно още колко милиарда за разработка на съответното сибирско газово находище, а щели да трябват и барем 5 години, от започване на работите, за да стане далаверата. Евентуално през 2019 г.

105

Анонимен

преди 10 години

До АнонименКой е казал, че не е важно ? Не е важно за Китай. За Русия е жизненоважно. Страна, която живее само от износ на суровини.

104

българин

преди 10 години

До Анонимен 109:Не знам, Путин на кого какъв бил, виждам обаче, че с наглите си простотии се излага пред цял свят. Не знам и кой толкова в България се е загрижил за американците. Виждам обаче, как пълзящи и смърдящи червени *** като тебе ден и нощ плюят американците и славят Путин и "Русия"-та му. Що така? Да не би да сте "съветски хора"? Или се дупите на *** по заповед на тези, които ви дават да плюскате, както сте пълни некадърници? А? Или НАЙ-ВЕЧЕ сте ПОТОМСТВЕНИ КОМУНИСТЧЕТА.

103

един от многото

преди 10 години

Дали хамериканците няма да се насе*ът сега

102

Анонимен

преди 10 години

Другари преди да учите руски учете икономика Това не е като да играете казачок

101

Анонимен

преди 10 години

След това заявление акциите на Газпром" спаднаха с почти 2 процента.Според източници на агенцията, проблемът за цената на газа опирал до предплащането на доставките, от което зависело цената на суровината.

100

маке

преди 10 години

Малко ми е притеснено от този нов съюз. Щото, нали сега сме в НАТО, та, ако не дай боже стане война, къде че ги копаме ?

99

Анонимен

преди 10 години

Как е, путинофили ? Москва и Пекин не успяха да съгласуват цената на руския природен газ за Китай по мегасделката, която се очакваше да се подпише по време на визитата на президента Путин в Шанхай.Преговорите продължават, като руската страна е изразила готовност да субсидира доставките за сметка на бюджета чрез данъчни ваканции,съобщава Reuters.Русия се надяваше да завърши повече от 10-годишните преговори за доставките на природен газ за Китай по време на посещението на Путин. Кой е надупения?

98

работещ

преди 10 години

До момента няма съобщение за подписване на договор за доставка на природен газ от Русия за Китай. Нямат споразумение за цената на газа (според официалните руски източници). Не се чува и подкрепа на Китай за сепаратистки "проруски" тенденции в Украйна (естествено - в Китай има поне няколко района и множество народности, които биха поискали същото). Интересно. Пътешествието на Путин дотук има главно социален характер. А иначе, нещо "съветските" и китайските хора не са се запрегръщали още.

97

Анонимен

преди 10 години

Само руски не знам ама не ми и трябва

96

Хурка

преди 10 години

До neni4aТой за да се разрови в други медий, нали трябва да знае езици Да се чете на други езици не е като да се танцува чалга...

95

!

преди 10 години

До ШопНе знам дали гледаш баскетбол, Америка срещу Китай. Преди няколко години на олимпиадата, изгониха 4 китайци от основния отбор за да може дрийм *** да спечели. Най-ниския от тях беше по-висок от най-високия американец ! от 1.5 милиарда все има 12човека с височина над 210см

94

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен - 96Обаче има няколко малки проблемаТова са пари които за 2 страни като Китай и Русия са смешни. За сравнение само за Берлин при събарянето на стената гласуваха 20 милиарда марки повече (не Германия а общинския съвет за Западен Берлин да ги отпусне на Източен за да се изравнят стандартите и това през 1990-1992)Ако един град може да разполага тогава с над 13 милиарда $ какво остава за страни с ресурси?Образовай се!

93

TrollTerminator

преди 10 години

Да видим до кога Китай ще подкрепя тази шовинистична *** Путин!

92

КAКВО, КAКВО???

преди 10 години

Чувaм, Китaй мaй изобщо не думaет кaк москве?! Федерaлизaция ЙОК, НОВ КОНСТИТУШЪН С ДЕМОКРAТИЧНИ ЦЕННОСТИ ИЕС ТAВAРИЩИ! Китaецa спийквa с Бaрaковите думи зa свободнaтa изявa нa нaродите! В зaключение дa ЖИВЕЙ НОВA И СВОБОДНA НЕДЕЛИМA УКРAЙНA! Грaниците след ВСВ не могaт дa се нaрушaвaт!

91

neni4a

преди 10 години

До Анонимен 100 Така ли ? Я малко се поразрови в медиите ,и после ми говори ,че нямало