38

Язе

преди 10 години

До 10010Жив и здрав! Аз обаче немам нужда от Кончита Наденицата. Това за мене не е ценност.

37

народен

преди 10 години

Еврогейският съюз ще направи така че в бъдеще децата да се създават и отглеждат в държавни институции, управляване от педофили и ***... И това ще се смята за нормално

36

10010

преди 10 години

Предпочитам да гледам това пред Бай Ганьовщнината, простотията, чалгата, смешните заплати, злобните погледи по улиците, мизерията и смрадта навсякъде в БГ!Даже много се радвам, че съм решил да се реализирам в немскоговоряща страна.Да, това е част от политиката на Европейския съюз. Но тази ценностна система включва и други неща, които в България ги няма!Благодаря, но нямам нужда от вашия закъснял фашизъм!!! Нито и децата ми!

35

Анонимен

преди 10 години

Кръстоска между *** ,Спинишеф и Додука...Отврат...

34

7

преди 10 години

Боже, прибери си вересиите!

33

льжата

преди 10 години

До Язе.Прав си.

32

Анонимен

преди 10 години

Кончита е готина дама

31

Язе

преди 10 години

До льжатаЧовече, то дори в Перник налазиха гейове. То си личат едни такива, еднакво облечени зализани момчетия. Забелязват се, ама не ми пречат. Пречи ми кога вземе да ми се натрапва некоя "кончита" Пречи ми кога некой земе да ги превръща в герои.

30

Анонимен

преди 10 години

Путин & Co. най-много се страхуват от троянски КОНчита !

29

льжата

преди 10 години

Мисля си ивсе не го измислям.Ами вьв Виена ,то много *** има.10 000.Това е цял квартал примерно наСофия.Не това не е истина! Толкова много брадати жени,има грешка.А едно време ни гонеха милиционер те и ни брьснеха отличителния белег на лицето.Мамка му.Доживях и това да видя.Ама трябва сега Живков да. е жив да го питам.На кой му пречеше мьжката ми брада ???

28

Язе

преди 10 години

Kak щете го таксувайте, ама не е нормално да има брадати жени, мъже в рокли, Хората да се праскат безразборно... Не е нормално, бре, не е нормално.

27

Анонимен

преди 10 години

Е какво толкова? На всеки кармата му преполага в 9-те му прераждания да е я жена, я мъж, я педерст, я българин ...

26

Анонимен

преди 10 години

Тоя конкурс си е чиста политика. Трябва да не им казват националността на участниците, да пеят примерно само на английски и след гласуването да се разбира коя държава печели. Всичко друго е шарлатания.

25

Кирил

преди 10 години

Вие сте си виновни.Нали искахте либерализъм, тръгна се от това че било нормално жена да спи с мъж без брак. После съжителство без брак, после изневери, разбити семейства. Егоизъм, тип дай да си поживея а пък семейство ме мързи да правя. Бягство от отговорност.Либерализмът и Пацифизмът са болестно състояние.

24

лудата дойде

преди 10 години

не е гей бе! чувала съм го като прави секс с жена! много пъти!

23

Малоумни изроди!

преди 10 години

К.Вурст - "кралица на толерантността"?!?!?!!!Ходи по нервите на преобладаващата част от хората, които дори не искат да го притеснят или санкционират. Искат само да бъде така добър, да не се издевава с чувството им за благоприличие и с естетическите им критерии.Ама, не! Магарето трябва да си демонстрира магарията и да ти се качи на главата, само защото се отнасяш човешки с него, а то разбира единствено от ритници и тояги.

22

къде са ми хапчетата

преди 10 години

Това е една шега на един приятел към мен който много ме обича. Разказвах му един майтап дето приличам на Азис ама си обръснах брадата и той го е намерил за оригинално това.

21

Мари

преди 10 години

Трябва да си много *** майка,за да нарисуваш на дъщеря си брада!Аман от ***,защо трябва да ни ги навирате в лицето тия,да си го развяват у тях си!!!Какво бъдеще ни чака,боже опази ни!!!

20

Анонимен

преди 10 години

смахната работа.накъде е тръгнал този свят!!!!

19

Анонимен

преди 10 години

Сега разбирам защо българските певци не печелят евровизия (и се радвам). Просто сме прекалено нормално за шашавия западен живот.