33

Анонимен

преди 10 години

Глоби ,лицензи ....пунта Мара...ха,ха,хаааааааааа...!Гаранция ДКВР----чичо си плаща....ха,ха,хаааааааааааа...ПРЕДИЗБОРНИ ЛАКЪРДИЙКИ....за ВОЛЕН ИБРИКА И КОМПАНИЯ В БРЮКСЕЛ ЗА 14-ХИЛ.Э./заплата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!СЕФТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ........ХА,ХАХ,АХАХХХААААААААААА

32

Анонимен

преди 10 години

"Затова и президента ни г-н Плевнелиев се срещаше с управниците на ЕРП-тата у нас, за да види какви проблеми има, да се дискутира положението"Затова ли не вписа визитата си в програмата, както е по установен ред и мълча седмица по темата, затова ли чак директора на EVN падна дотам да лъже като ***, че визита не е имало? После защо си признаха?

31

Недоволен

преди 10 години

Ало, г-н Боев нали щяхте да им взимате лицензите какви глоби какви пет лева хич да не ни излизате с тоя номер за глобите.И другото възраженията да си ги пишат като си отидат по родните държави и да ги пратят по пощата.

30

Анонимен

преди 10 години

Като изгоните ЕРПтата ще плащаме двойно и тройно безумната политика в енергетиката водена от ***.

29

Рали1

преди 10 години

До Анонимен 26,Който обещае, че ще се справи с монополите, той ще спечели.Това беше миналата година, да видим сега колко ще се вържат.Какво ще загубим от неустойки и дела, какви са условията по договорите, до сега държавата е подарила всичко с права за чуждите"приватизатори" и в ущърб на България!

28

Петко Ганчев

преди 10 години

Искането за отнемането на Лицензите на 3 ЕРП като беше внесено от мен и Огнян Винаров на 9 декември 2013 г в ДКЕВР -нещо пропуснахте да отразите всички журналисти ....А някой не смята ли, че първо трябва да им се вземе това, което е незаконно придобито - 818млн.лв. и след това да се санкционират?Неспазване на европейско и международно Право , Липса на персонален двустранен договор за доставена Енергия ...Липса на насрещна прове за купени фактурирани киловати за 3 месеца на бунтовете в България

27

Рали1

преди 10 години

"За 700 млн.лв.беше приватизирано цялото енерго на България.Само ако кабелите бяха предадени за скрап,щяха да бъдат взети два пъти повече пари.Няколко години преди продажбата независим одит беше направил разчет само за енергото в София.Анализът показваше,че само то струва повече от 3 млрд.лв.Хората,които са участвали в приватизацията Лидия Шулева, Меглена Кунева, Милко Ковачеввсички те трябва да носят наказателна отговорност." Кой им даде толкова права?Кой ни е ощетил наистина?

Докато има балами да се лъжат, винаги ще има тарикати, които да лъжат. Докато има свободия и безконтролност, винаги ще има хитреци печалбари. Големият проблем идва, когато хитреците подминат границата и тяхната наглост стане явна и видима за жертвите им. Затова само проверки. Всеки ден, всеки час, всяка минута. Досега никой честен търговец не е опарил от правилото "Проверката е висша форма на доверие". Само измамниците бягат от проверки. Там, където няма доверие, трябва да има проверки.

25

стоян петров

преди 10 години

Направо сте смешни. Басирам се с всеки, че наложените наказания ще паднат в съда. А защо е този шум за нищо? Идват избори смехурковци!

24

Анонимен

преди 10 години

Предизборно пънене.След изборите и дума няма да се чуе

23

Анонимен

преди 10 години

Абе играта е проста---да се изгонят чехите , ...ЗА ДА ДОЙДАТ РУСНАЦИТЕ!!!.../....щото те нема да ни крадат---ха,ха,хаааааааааааааааааааааааааааа...../

22

Популизъм

преди 10 години

Ами ако ДКЕВР с този млад кадър и тези "компетентни" в сферата енергетика членове на комисията са сгрешили?!? Как да им вярваме?!

21

българин

преди 10 години

До ПАРИ --НЕМААА...Кой прибра парите? Да не би да е Плевнелиев?Кой? Кой?

20

ПАРИ --НЕМААА...

преди 10 години

ДГД , ТРОЙКАТА ....ХА,ХА,ХААААААААААААА....

19

Анонимен

преди 10 години

Грешка. 2690, а не 2960 нарушения, но пак е огромно число!

18

ХА,ХА,ХАААА....

преди 10 години

МНОГО ВАЖНО!!!...и 1-милион да са ......ПАРИ МАЙ НЕМА ДАВИДИТЕ ...ХА,ХА,ХАААААААААААА....."НЕК" ПРОПАДААААААААААААА.....ХА,ХА,ХАААААААААААА

17

ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!

преди 10 години

ДВЕ ХИЛЯДИ ДЕВЕТСТОТИН И ШЕСТДЕСЕТ НАРУШЕНИЯ!!! 2960 !!!

16

CS

преди 10 години

Poslednite 2 dena smqnaha elektromerite v bloka i to bez da pitat horata .Qvno e itina na 100%

15

АНТИ

преди 10 години

При военен режим Пиночет, виновните щяха да бъдат успешно "заземени" дълбоко под земята!Нема лабаво!

14

Анонимен

преди 10 години

И като ги глобят и глобите паднат в съда и се появят насрещни исково - ко прйм тогава или тогава примата на снимката вече ще е на заслужена почивка?