24

do 8

преди 10 години

Ми хайде реви и ти за права. Като е толкова лесно, какво чакаш. Простият Бай *** трябва да бъде изхърлен от този ЕС и да бъде оставен да бъде разкъсан от собствените си народни лидери и уморен от нищета и мизерия, докато не започне да яде трева и ***!!! Иначе главата му нито от политика, нито от бизнес разбира. Но виж да реве по форумите врели и некипели тъпотии много добре умее.

23

баи Ганю

преди 10 години

Онова което се направи след 9 ти септември и сега всичко това се разруши с европеиски пари ли беше направено?Аз знам какво беше България след воината и за 45г също знам какво стана и пак сега за 24г пак какво стана с нея.Аиде сега почваите :тоя е комунис,русофил,скапън пенсионер и тн и тн.Разни сукали тука ще ме учат на туи и онуи след като всичко това съм го видял и изпитъл на гърбът си.Когато поживеете,когато се образовате,одгледоте възпитате, 2,3 деца построите дом и тн тогава плямпаите.

22

Анонимен

преди 10 години

А плиткоумните избиратели на тези националистически партии замислят ли се над гакта, че тези националистически партии се натискат за Европарламента и чрез омраза към ЕС печелят високозаплатени места точно в този ЕС!?! ПАРАДОКС! И какви законопроекти ще предлагат, като се настанят на топлите места? Някой от избирателите дали се е замислял. Сигурно ще подпишат разпадането на ЕС и всеки по пътя си?!? Тъпотии и простотии за овчия избирател. Всичко е за ПАРИ и евроместа.

21

Анонимен

преди 10 години

защо влязохме без референдум в ес и нато?това ли е демокрацията на мръсните *** от брюксел и техните американски господари? искам да има организация която да поведе народа срещу европреебавката ни.аз съм евроскептик още от 2007.никога не съм вярвал че членството ни в ес е за добро на българия.който си е мидлил така наистна е бил наивник.

20

neni4a

преди 10 години

До до 18 20 Кога ще получим 8 трлд. бе? Кажи бе гнусен лъжец?///???? Или ти не знаеш какво е трилярд,щото си НПО писач,дето не вижда какво пише А що не кажеш каква такса даваме а ? Кажи бре?????????

19

Анонимен

преди 10 години

Дано гнусният робовладелски ЕС се разпадне скоро

18

цбн

преди 10 години

Е щом Тиквата каза, че ЕС е застрашен от национализъми СерГей излезе с декларация срещи проявите му в Българияаз имам достатъчно онсования, тъй като мразя горните двама ***,да гласувам точно за националисти...

17

до 18

преди 10 години

За твое сведение БГ ще получи за тази и следващата година от ЕС 8 000 000 000 Евро.Ако нещо в момента в БГ се прави, то е с парите от ЕС, а не от вашият Бог путин!

16

ф-1

преди 10 години

Най -хубавото нещо, което се случи на България, беше влизането в ЕС и НАТО.Нещата обае не вървят, защото нашите комунисти са троянският кон на Русия, и всичко, което вършат е в полза само на русия, а не на България.Рафинираните *** имат образа на сидеров.

15

Анонимен

преди 10 години

Ефросъюза е една голяма измислица и доминант имат Германия и Франция. Ние сме периферия и винаги ще си останем заден двор на Европа. Тук само *** и нищо значимо. От водещи в образование, здравеопазване, социални дейности, сме се превърнали в неграмотни, бедни и безработни. Няма заводи, няма фабрики и ядем ГМО на западняците. Европейския съюз е зло за България.

14

neni4a

преди 10 години

Показателно е ,че италиански политик,по телевизията,скъса знаме на ЕС и заяви,че става само за носна кърпичка. Просто тая нова Римска империя ,се гаври с покраиниите си и облажва,само определени хора. Не искам с парите които внасяме в Ес ,да се хрантутят такива *** като Киев,само и само да се оближе отново г*за на САЩ. А това е само една капка,има къде повече гавра в тоя ЕС

13

койчо

преди 10 години

Как да не съм евроскептик като виждам какви морални ценности толерира и налага - говоря за онова брадато недоразумение "девойката със салама"!

12

memphis

преди 10 години

ЕС ще се разпадне , когато паднат на коча ***..рите!Тези простотии набират скорост само в главите на глупаците, вярващи на подобни платени от москва статии.

11

Анонимен

преди 10 години

То е много лесно да си евроскептик, почваш да псуваш Брюксел и да го обвиняваш за собственото неблагополучие и грешки. Лошото е че евроскептиците не предлагат нищо смислено освен псувни и храчки по ЕС. Всъщност не съм съвсем прав, защото българските евроскептици които 99% са и русофили, предлагат България да влезе в Евразийската *** на Путин, където сме щели да бъдем най-добре гледаното прасе очакващо Коледа.

10

ф-1

преди 10 години

Как няма набира, като такива продажни медии, като ДНЕС.БГ от сутрин до вечер "обработват" мозъците на и без това "не много умните" българи!

9

God

преди 10 години

До *** от БГПолзите от ЕС ги усещат само активните и работещи хора. Мрънкачите си искат бай Тошо и сигурността в мизерията.

8

Анонимен

преди 10 години

Европа се самоубива с тази толерантност. Проблемът е, че само този, който не е ревнал за права в Европа, не ги е получил, като се започне от несъвместими една с друга религии и т. нар. етнически особености и се стигне до всякакви извращения с бради, всеки *** реве, че са му нарушени правата и Европа се съгласява. Нищо нормално не остана, континентът се превърна в *** на света...

7

Анонимен

преди 10 години

Кой би уважавал съюз, чиито граждани и лидери са подслушвани и следени и в тоалетните си, когото официални американски представители псуват грозно, а той им играе по свирката? Кой ще уважава съюз, който не уважава суверенитета на съставящите го държави?

6

ЛИЗИМАХ ФИЛИППИДИС

преди 10 години

ТЕ ХОРАТА НЕ ЩАТ ЕМИГРАНТИ ОТ ЧЛЕНКИ НА ЕС--*** И РОМАНИА..ДА ГИ ИЗГОНИМ ОТ ЕВРОПЕИСКАТА САЮЗА,

5

марко

преди 10 години

Добре направиха милионите българи който избягаха в Европа.А след като се разпадне евросъюза ние тука ще станеме една *** губерния на Турция.