7

Т.Т.

преди 10 години

Няма страшно бе....важното е да сме с Европа,да спазваме европейските директиви и закони....европейските ценности и да слушаме какво ни нареждат от Брюксел. Е какво от това че нямаме газ--ние нямаме икономика,че да се плашим.Ще е малко студено,ама ние сме свикнали....ВАЖНОТО Е ДА СМЕ ЕВРОПЕЙЦИ......

6

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

ЗАЩО БЪЛГАРИЯ ДА Е ЗАСТРАШЕНА ?! ТЕ РУСНАЦИТЕ АКО СА ИСТИНСКИ БРАТУШКИ ДОРИ ЩЕ НАПРАВЯТ КОМПРОМИС ЗА БЪЛГАРИЯ И ЩЕ ПРОДАВАТ ПО-ЕВТИНО НА БЪЛГАРИЯ !!! АМА ТОВА ДОРИ ПРЕДИ САНКЦИИТЕ НЕ СЕ СЛУЧИ ! РУСНАЦИТЕ ПРОДАВАХА И ПРОДАВАТ ПО-СКЪПО НА БРАТЯТА СИ БЪЛГАРИ ОТКОЛКОТО НА ТУРЦИТЕ !!!!

5

Анонимен

преди 10 години

България сред най-застрашени от кризата в Украйна.Това е безспорен факт, но основната вина за това носят поредицата путинофилски правителства в България след 2001 година. Имам чувството, че перманентната путинофилия обладала българския политически елит ще ни излезе прекалено солена. Разбира се солена, не за елита а за обикновените българи.

4

N

преди 10 години

И управляващите отново ще използват момента за да вдигнат цените в страната на всичко и сигурно пак ГЕРБ ще са виновни за това и за кризата в Украйна!

3

.

преди 10 години

Нека не забравяме все пак, че Блумбърг са едни от големите лобисти за добив на шистов газ. Цялата криза в Украйна се върти около енергията от него и се опитват да ни манипулират.

2

От Президентството

преди 10 години

Няма страшно, Роската е уредил насипен газ от Катар, в чували по 20 килограма.

1

учител

преди 10 години

По некадърно заглавие - няма!