43

СПАС

преди 10 години

ОБЩО 40% ОТ ИКОНОМИКАТА НА УКРАЙНА!:))))))))))))))))))))))))))))))))

42

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 10 години

АМАН ОТ СЕПАРАТИСТИ , НИ ИМ ИСКАМЕ САМО ШИСТОВИЯ ГАЗ,ЗЕМИТЕ ,ВЪГЛИЩАТА И СТОМАНАТА !ЩЕ ИМ ДАДЕМ НЕОГРАНИЧЕНО КОЛИЧЕСТВО 'ДЕМОКРАЦИЯ' В ЗАМЯНА !А ТЕЗИ РУБЛАДЖИИ И ЧЕКИСТИ САМО МИ ЛАЗЯТ ПО НЕРВИТЕ!

41

СПАС

преди 10 години

Удельный вес промышленности Донецкой области на Украине 19,3 % (1999 год), по экспорту 18,4 %, по основным производственным фондам и капиталовложениям 12,0 %, по населению 10,0 %.Отраслевая структура промышленности в 1985 году по товарной продукции (в скобках в 2000 году): чрная металлургия 34,3 % (52,3 %) машиностроение и металлообработка 15,9 % (8,6 %) угольная 13,6 % (15,1 %) пищевая 8,8 % (5,3 %) лгкая 7,4 % (0,3 %) электроэнергетика 5,1 % (10,1 %) химическая 4,6 % пром стройматериалов 3,1 % другие 7,2 % (8,3

40

Ахмак

преди 10 години

Като гледам тези деца на снимката се сещам, сутринта нашата БНТ разговаряше с някаква глупава репортерка от Киев. Та тя казваше, че хората които били гласували са над 55-60 годишни, стари, с изостанали съветски разбирания!!?? Как пък в 7 милиона никъде не видяха млади хора? Браво деца, дано да успеете да преборите кафявата чума, ние ще ви стискаме палци и ще се молим за Вас!!!

39

СПАС

преди 10 години

До АнонименТАКА ЛИ? Аз пък гледам по безброй клипове от английски, немски, руски журналисти, че опашките са над километър!!!!!!! Съпроводени с въпроси към чакащите!!!!! За какво сте тук? И хората казват!!!! А твоите писания са хабене на клавиатурата!!!!!!:)))))

38

eu uberalles

преди 10 години

До СПАСТова, че украинците не са гласували е ясно.

37

Анонимен

преди 10 години

пaтриоте тукa сте еднa шепa пумитa русофилски и товa, което не ви се случи 89 г. ще ви се случи сегa!

36

СПАС

преди 10 години

А ЗА ИКОНОМИКАТА НА ТЕЗИ ДВЕ ОБЛАСТИ, ДРУГ ПЪТ!:)))))))))))))))))))))))))))))))

35

СПАС

преди 10 години

Донецка област 26,5 хил.кв.км, 4 328 000 население, от тях украинци 56,9%, 38,2% руснаци и 4,9 други!!!Луганска област 26,7 хил.кв.км, 2 238 000 население, от тях украинци 58% , 39% руснаци и 3% другиТова е за тези които лъжат, че там руснаците били болшинство и затова печелят така мощно!!!! ПЕЧЕЛЯТ, ЗАЩОТО СА ПРОТИВ ФАШИЗМА, НЕЗАВИСИМО ОТ НАЦИОНАЛНАТА СИ ПРИНАДЛЕЖНОСТ!!!!!

34

ТHE Патриот

преди 10 години

Аз искам връщане на НРБ!НРБ моята България

33

Анонимен

преди 10 години

От еднa стрaнa товa с руско- помярските " референдуми" е по- добрия вaриaнт зa свободнa и европейскa Укрaйнa, зaщото лесно и бързо се изчиствa от руските aгенти, които сaми виждaме в кaквa клоaкa превърнaхa Бългaрия. Сегa Укрaйнa е етнически УКРAИНСКA и бързо може дa тръгне по ПОЛСКИЯ път към ЕС! Единствения минус е, че нерешителносттa нa Зaпaдa зa военен удaр срещу руския поробител дaде възможност еднa псевдо държaвa кaто путиновaтa милиционерЗкa русия дa окупирa земи, които не сa нейни!!!

32

st

преди 10 години

Айде и варненска област да се обяви за независима без София и тн управляващи независима варненска област.

31

Анонимен

преди 10 години

Баба Меркел и маймун Обама ще пикаят кръв от яд, толкова милиони им отидоха на вятъра!

30

до 44

преди 10 години

До АнонименБеше ли там? От първо лице ли говориш? Дай доказателства, ама моляте не цитирай CNN нагледах ме се как отразява косово, ама пропусна да каже за албанската мафия, търговията с човешки органи убийствата, нарко разпространението и т.н. За историческите претенции да не говорим. Все пак за Хамериканците Орфей е ***, а 300 спартанци са епилирани (евровиалисти) по прашки.

29

eu uberalles

преди 10 години

До СПАССпасе, фашизмът е еднопартийна система с частна собственост. Приложена от Мусолини в Италия. Аз я харесвам. За съжаление, тази система се опорочи заради ВСВ. Днес тя съществува в Русия и Китай, и дава добри плодове. Явно Мусолини ще излезе далновиден. В Украйна няма фашизъм, но руската пропаганда го измисли. А, да за броя на руснаците в Украйна, не съм смятал, просто ги погледнах в руската Википедия по области.

28

мале

преди 10 години

тее така се прави...утре в Кърджали се хваща някаква откачена група сепаратисти, измисля си някакъв референдум без никакви правила, яснота и каквото и да било, изкарва някакво число 95% и хаааайде към Турцияяя..мале мале накъде отива тоя свят....

27

Анонимен

преди 10 години

Да живее и пребъде дружбата между руския и български народ!Да живее и пребъде НРБ!

26

se

преди 10 години

Щом хората искат с Русия нека да отиват.Историята ще покаже кой е бил прав.Украйна сама се прецака като хвърли армията срещу народа но така е като слушат американците и лицемерните европейци.Тъжно е за Украйна защото ще загуби най богатата се област но явно така е по добре !Раздяла с мир и всеки по своя път!

25

от 34

преди 10 години

До до 24коментара е за 23(докато е 23) пак са изтрили някой без да му запазят мястото и се получават изцепки

24

до 24

преди 10 години

До АнонименПич възхищавай се на победителката (победителя, ъъъъъъъъъ победилото) на Евровизия и не се занимавай с мъжки работи