385

Лъчо

преди 10 години

В правен аспект - да. Но това се дължи именно на факта, че официалните власти, срещу които са хората, злоупотребяват с правото, а и самите те не са легитимни. Независимо от юридическия аспект, обаче остава факта, че хората, ясно, недвусмислено и без принуда заявиха какво искат. И това поражда друг въпрос. Кое е по-важно и приоритетно? Волята на хората или правната рамка, която априори е несъвършена. Президента ни казва, че не е важно какво мисли или иска болшинството.

384

българин

преди 10 години

Вонящи червени *** и ***. Плевнелиев си е от вашите - комсомолец, после търговец на помаци за строители в Германия и т.н. Но, докато беше наистина неадекватен и изпълняваше поръчки на червената ви мафия от убийци, грабители, хомосексуалисти и лентяи, нищо не дрънкахте против него. Сега, когато заема ЕДИНСТВЕНО ВЪЗМОЖНАТА И ПРАВИЛНА ПОЗИЦИЯ НА ДЪРЖАВЕН ГЛАВА НА СТРАНА - ЧЛЕНКА НА ЕС (за който дупе давахте да влезем) И НАТО, вие, мръсни, смардливи животни, го плюете като за световно.

383

Анонимен

преди 10 години

Мистър Бийн - ***, България не е на твоето мнение!

382

Анонимен

преди 10 години

Симпатизирах някога на Герб и никога няма да си простя, че дадох гласа си за този. Първанов беше на светлинни години. Кой го пита и на кого му пука от неговото тъпо мнение та ставаме за смях пред света. Излиза, че тия които свалиха законно избран президент с кръв и убийства и дошли на власт с фашистки терор са законни, а другите, които защитават правата си, езика си-незаконни. За Доган гласа си винаги ще дам-но за този-никога. Никога повече хунтата на Герб.

381

DDD 67

преди 10 години

Тоя продажник да си мълчи! Писна ми от необмислените му изцепки! Надмина по глупост и шефа си Тиквата! Горд съм, че не съм гласувал за него! Той НЕ Е моят президент!

380

Жоро

преди 10 години

Най-слабия президент на България! За 40 години, не помня друг президент, който да се е държал толкова неадекватно! Срам за институцията!

379

сотир

преди 10 години

Къде са редакторите на форума? Тук може да прочетеш всичко за разни "патки", възпроизвеждане на човешкия род с вложен вулгарен смисъл и разни интимни действия. Ако някой напише нещо в защита на Президента , веднага се трие.Кой стои зад всичко това?Явно само определена група от хора се допускат да пишат и изразяват първичните си инстинкти.

378

Анонимен

преди 10 години

До Еди Койси 486 От интелигентно семейство си.Занимавате се изключително с физиологичните си нужди.Повечето участници във форума са с подобен произход.Вижда се по писанията им.В крайна сметка не можеш да избягаш от корените си.

377

Анонимен

преди 10 години

Плевнелиев знае ли къде са Луганск и Донецк изобщо? Защото тоя чуек не знаеше че Чехословакия вече не съществува.

376

Анонимен

преди 10 години

Кой те пита пък тебе бе,женски полов орган такъв.Ходи там си гледай"европейските ценности",като тия на Евровизия например.

375

Искрено и лично

преди 10 години

"В предишният си живот аз съм бил ирландска пастирка.С един приятел от Гоцето правехме астрологични хороскопи с един лаптоп в ГУМа на Благоевград.Започнах бизнес в Германия,като отначало спях по паркиЗите."Това сподели в медиите президент Плевенлиев преди изборите."Роско ще те сложа там да ми пазиш креслото.Аз като изкарам още един мандат премиер ще стана президент."Това каза тогавашният премиер Борисов.

374

Анонимен

преди 10 години

а нещо за костинбродските бюлетини каза ли?

373

Анонимен

преди 10 години

Кончита Плевнелиева в действие.

372

Еди Койси

преди 10 години

Ами и ти си незаконен.

371

boqn

преди 10 години

ami protestirai razvane ratvori buzi

370

муспи

преди 10 години

Законен референдум е косовския, затова и жидите го защитаваха с атомни бомби, наистина малки де, необогатен уран и наистина посят и в България. Защо падаха тези "погрешни" ракети на българска територия? Биле уж предназначени за югославска територия, - но и там, западните покрайнини са населени с българи. Доказателство че са биле предназначени за българи е че тяхното "българско" правителство въобще не протестира, не запита?

369

Анонимен

преди 10 години

Плевнелиев е истинската кралица на толерантността, оная Кончита Вурстова ряпа да пасе :)

368

Ха

преди 10 години

"Законът - това съм АЗ!" казва Плевненлиев, подобно на средновековен монарх. Интересно, а кой го пита??? Май никой - някакъв, кото прави с* на президента на САЩ. Ама те не питат ни Сащ, ни Великобритания, ни Европа като цяло. Така че, каво от това, че "не признава" - едно голямо НИЩО!

367

Анонимен

преди 10 години

"Украинският народ има суверенното право сам да реши своето бъдеще и да определи своя път чрез свободни и демократични избори, се посочва още в позицията на президента Росен Плевнелиев."Ами украинският народ живее и в юго-източна Украйна.

366

Наблюдатела

преди 10 години

Вярно е !Референдума е абсюлютно незаконен и прзидента ни е напълно уверен в това,понеже се проведе по почти съшия начин като президентски избори 2011 на които той самия бе избран(назначен) от шефа.