252

Анонимен

преди 10 години

До АнонименАми и те не искат да са мъже, кво значи непригодни?

251

Анонимен

преди 10 години

Травеститите в Тайланд са по-красиви от 90% от жените в България. Тайланд е раят на травеститите и там са най-красивите травестити.

250

Анонимен

преди 10 години

До СредностатистиченКой го интересува православната ти църква?

249

до 306

преди 10 години

Да разбирам ли,че ако си обръсне брадата би го праснал?И не подценявай нашите ***.И ние имаме много красиви травестити.Защо все в чуждото сте ске огледали.Изберете българското.

248

Средностатистичен

преди 10 години

До АнонименТия ги разправяй на шапката ми. Щом го дават по телевизията, утре от бърлогите ще изпълзят стотици такива гадове, подсвирнеш на някое маце, а обърне ли се-***. После пък и жените ще почнат да пият хормони и да си пускат бради. Къде е Ватикана, къде е Православната църква да ги анатемоса, или купонясват в гейски оргии.

247

Анонимен

преди 10 години

Кончита е много красива жена, макар и трансексуална. Ако беше без брада никой нямаше да разбере че е мъж, има страхотно тяло и роклята и беше чудесна. Честно да си признаем, с брадата е грозна, но пък ако не беше с брада нямаше да я забележат. Щяха ли да забележат Азис ,ако не се обличаше като жена. В сравнение с нашата Мария Попова, Кончита е триста пъти по-хубава от нея, ако я нямаше брадата.

246

Анонимен

преди 10 години

Открити са гробници на над 10 хиляди години на мъже погребани със женски дрехи и накити. Индинците също са имали подобни практики. Концепцията за третия пол не е измислена от европейците. В Тайланд трансексуалните са се наричали "Катой" още преди стотици години.. В Китай мъжките хомосексуални *** били разпространени масово чак до 19 век.

245

Анонимен

преди 10 години

Обличането на мъже в женски дрехи е старо колкото света. Правили са го Тайландците ,индийците си имат специална каста Хиджра - мъже облечени като жени, канели са ги на сватби защото се е смятало че носят късмет. В китайската опера има традиция мъже да играят женски роли - т.н. дан-оне, даже има филм на тая тема с участието на известният китайски поп-идол и актьор Лесли Чън. Филмът има награда кан. Това имах да кажа на екзалтираните апокалиптици, дето врещят че идвал края на света. Смешни сте!

244

Анонимен

преди 10 години

Трансполовостта и обличането във дрехи на противоположният пол е старо като света. Тайланд има концепция за трети пол още преди 2 хиляди години. Хората от третия пол били наричани "катой". В Индия интерполовите хора формират специфичната каста "хиджра". Смятало се е че да поканиш "Хиджра" на сватба или друго важно събитие носи късмет. В китайската опера има традиция мъже облечени като жени да играят женски роли - т.нар. "Дан"-ове. Даже има филм на тази тема със Лесли Чън, носител е на награда Кан. Така че мисълта ми е че тия изказвания че Европа едва ли не вършела някакво извращение ,което щял

243

Мале, Пено!

преди 10 години

Две баби си говорят:-Мале, Пено, какви времена настанаха, мойта внучка Мима живее с един мъж без да са подписали!!-О, ти си добре! Моят Петърчо живее с един мъж и са подписали!!Честити ни нови европейски ценности и европейска толерантност!!!!!!!!!!!!!!

242

Анонимен

преди 10 години

Леле тоя *** ако го видя ще му смачкам физиономията грозна. извратен!

241

Анонимен

преди 10 години

Европейски съюз - царството на разрухата и покварата!

240

Лора

преди 10 години

До Анонимен 294А може би по-правилно Европейския съюз - ***!!!Хайде, че ми писна вече два дни да се занимаваме с брадати певици - ***! Да проучим добре кандидатурите за евродепутатите, преди да гласуваме, за да не сме изненадани после от неправилни решения! И да пишем пак един месец по форумите!

239

за 291

преди 10 години

Ако и това нещо е "художествен образ", какво по отвратително може да се роди в болен мозък, за да го признаеш за извращение?

238

Анонимен

преди 10 години

Много от световно известните певци и музиканти са хомосексуалисти,но се развиват с таланта си,а не с задниците си.Как можеш да кажеш на Фреди,Джордж Майкъл, Елън Джон или Ерик Клептън ***.Никога.Защото не претендират със сексуалната си ориентация.Защо те, едни от най големите не крещят,че някой им пречи и ги дисриминира.Тази брадата грешка на природата прави евтина гейагитация.Какво му пречеше да излезне нормално и да си изпее песента.Но не те пендаците мира нямат.

237

Анонимен

преди 10 години

Европейският съюз най-после с подходящо име - "кончиНа". Другояче не може и да бъде.

236

Aquila1488

преди 10 години

Все още има живи SS офицери, които знаят как се палят пещите и се пускат камерите, трябва да побързаме да вземем властта, че такива недоразумения като това почнаха да се въдят като полски мишки.

235

Realist

преди 10 години

Всичко върви по дяволите,няма смисъл дори да обсъждаме това същество,рано или късно това ще е действителността. Един ден,след като се приеме 3тия род, ще започне да се обсъжда защо да не се приеме и педофилията и т.н. В извратената Европа с всички тези педофили,които са депутати всичко е свършено.

234

Анонимен

преди 10 години

До АнонименИ кончита е художествен образ, по улиците и в живота не ходи с брада.

233

не син

преди 10 години

Кончита в екарисажа ,защото вече няма газови камери , а и камерите са за хора !