52

НФБ

преди 10 години

До АнонименНАД 400АМЕРИКАНСКИ ИНСТРУКТУРИ И ВОЕННИ ДОБРОВОЛЦИ УЧАСТВАТ В ОПЕРАЦИИТЕ В ЮГОИЗТОЧНА УКРАЙНАТАНКОВЕ МИНОМЕТИ СРЕЩУ ЦИВИЛНО НАСЕЛЕНИЕ..ТОВА СИ ЕГЕНОЦИД И ВОЕННО ПЕСТЪПЛЕНИЕ1иМА ДИСПРОПОРЦИОНАЛНО ИЗПОЛЗВАНЕ НА ОРЪЖИЕ!ЧУДНО КАКВИ САНКЦИИ БЯХА НАЛОЖЕНИ НАД ТУРЦИЯ ПРИ АНЕКСИРАНЕТО НАСЕВЕРЕНКИПЪРЕТО ГО ДВОЙНИЯ СТАНДАРТ НА САЩ!ЯВНО ЦЕЛТА Е УНИЩОЖАВАНЕ И РАЗПАД НА РУСИЯКОЙ КАЗА ЧЕ ВОЙНАТА БИЛА СПРЯЛА..

51

Анонимен

преди 10 години

До БобиКой знае защо главното не се коментира. Украйна е задлъжняла като Гърция а работи единствено "руската" й част около Донбас. Ако тя се отцепи а дъклгът си остане държавен Американските и Европейските банки ще се хванат за..... Та това е причината да пика...т гас (ако момните какво е гас ..)

50

Анонимен

преди 10 години

До ТозиТо това е проблема на руснаците, че не питат и не се съобразяват с останалия свят, взимат напиват се и правят глупости и после се чуядт що цял свят ги мрази и пак запада им виновен за нещастията

49

Анонимен

преди 10 години

Скоро еврогейците и американските ще са сепаратисти в собствените си държави. Народите се събуждат след черната магия на неолибералфашизма и ще търсят възмездието си!

48

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 49Много си възпитан другарю. И откъде у теб тази нагласа да имаш сексуален контакт с мъже? Да не си някакъв азиатски?

47

Наблюдаващ

преди 10 години

"Сепаратисти" се употребява като обективна дума БЕЗ кавички, но ОПЪЛЧЕНЦИ е в кавички. Крещящ пример за задокеански журналистически слугинаж.

46

Анонимен

преди 10 години

Другари, писна ми да чета идиотщините на Розко и калинките на ***, пфу! Ей еврогейци, да ви в устенцата клесна, фашизоиди *** и лумпенизирани! Русия ще приеме цялата Украина в РФ, а вие ще квичите заради някой долар, продажнициииии!

45

Този

преди 10 години

До 44 - Слушай бе, някой от Русия да те е питал дали дали ще му е трудно, дали няма? Какво си се загрижил за тях? И въобще проблемите са си техни! Ти ми кажи как се нарича убийството на мирни жители? И то в центъра на европа? и всичкиеврогейци мълчат като МИШКИ! И се радват на извращеняци като кончити и подобни? ГНУС!!!!!

44

Анонимен

преди 10 години

до 43 Та там има 8 милиона тракийски българи- турци, как няма да са България? С Каванч Татлатъ сме като близнаци!

43

TrollTerminator

преди 10 години

До демократ 26По комунистически лозунг не бях чувал-и се наричаш демократ? Помниш ли как БКП ни осбоди от фашистко робство благодарение на СССР?

42

Емо

преди 10 години

И да ги уважи и да не ги уважи все тая, референдума е нелигитимен, тъй като на него са гласували единствено руските сепаратисти. Все едно турците да си направят референдум в Кърджали и родопите, същата история, ми много ясно че ще са 92 % за присъединяване към Турция *** кво от тва... А тука драгите Русофилчета и поклонниците на БСП и ДПС нека си хортуват, то кой ли ви обръща внимание вече, изпити мозъци...

41

Анонимен

преди 10 години

До онзиТо така се смееше и Брежнев :))) и викаше важното е че взехме Афганистан :)))все пак да ти кажа при приссъедянване на Донабсския район, Путин ще трабва да плаща пенсии на близо 3 млн нови пенсионери, които нямат никакъв принос към пенсионата система на Русия, а да не говорим за всички останали разходи по евентуално присъединяване и в същото време продукцията от района няма да може да се експортира извън Русия, щото никоя страна няма да признае подобна анексия

40

istinata

преди 10 години

Ako bulgari i turci sa bratia i osman e potomuk na kubrar.predlagam turzia da se preimenuva,na anadolska bulgaria

39

Анонимен

преди 10 години

КРЕМЪЛ Е ЗАТЪНАЛ В ГО.НАТА!!!ПУТИН ЗАЯВЯВА, ЧЕ НЕ Е ПРАВИЛНО СЛУЧВАЩОТО СЕ В УКРАЙНА ОТ СТРАНА НА СЕПАРАТИСТИТЕ!!!НА ДРУГИЯ ДЕН ПУТИН ЗАЯВЯВА, ЧЕ УВАЖАВА СЛУЧВАЩОТО СЕ В УКРАЙНА И Е ГОТОВ ДА АНЕКСИРА НОВИТЕ ТЕРИТОРИИ :DЖАЛЪК ***!

38

онзи

преди 10 години

До АнонименРусия щяла да фалира ..... това звучи смешно!

37

Ми добре!

преди 10 години

Пратете транспорт да си ги приберете в Русия. Кво се правите на ударени. Територията си е на Украйна. Ми българите по вашите територии, ако си изберат да се отделят териториално, кво правите? Бум, бум-нали крестяни нещастни. Пък и който нож вади-от нож умира. Ако не знаете, все пак.....

36

Анонимен

преди 10 години

Истината е че при създлата се ситуация Путин няма правилен ход, каквото и да направи все ще сбърка, ако анексира Донбас напрактика ще фалира Русия, защото разходите там ще наджвърлят 50 млрд евро и то само за първата година, а пазарите на руски суровини ще продължаавт да се свиват, а ако пък се откаже от анексията ще стане за смях на руснаците

35

Анонимен

преди 10 години

Мащабите на пропагадната война и бълването на лъжи от страна на Запада са потресаващи, това ли е ЕС, това ли е Земният рай!!! С лъжи и дезинформация сте само и единственно за Ада!!!

34

Анонимен

преди 10 години

Ще съжаляват за тези изцепка, Путин и компания!

33

До az

преди 10 години

Защото е платена публикация!