58

Анонимен

преди 10 години

Направете същия референдум и в Кърджали.Резултатите ще са сходни.Това означава ли, че трябва да ги пуснем да се присъединят към Турция?

57

Бъзик Изток

преди 10 години

ЕС се отдалечава все повече от принципите, които уж проповядва, демокрация и право на избор на народите, в Палестинската автономия преди около десет години Хамас спечелиха в изборите, но Запада се възпротиви, в Египет Морси дойде на власт след избори, но го свалиха с мълчаливото съгласие на ЕС, сега и в случая с Украйна, Крим, Донецката народна република, са против демокрацията, има да си патят в най-скоро време

56

TrollTerminator

преди 10 години

До Европа вече ври 77Сега ми кажи колко добричък е Путин и как процентите за отделяне от Украйна са точни!

55

TrollTerminator

преди 10 години

До Европа вече ври 77Още факти пич:"През 1945 г. правителството организира парламентарни избори. По мнението на опозицията и на западните съюзници те са силно манипулирани и тя ги бойкотира. Под натиска на САЩ и Великобритания чрез представителите им в Съюзната контролна комисия ОФ се съгласява да включи в правителството опозиционни водачи, но преговорите с тях се провалят." Ако се чудиш за коя държава става дума това е България. Путин не открива топлата вода!

54

Анонимен

преди 10 години

Временното правителство на Украйна се оказаха шайка от ***, които сами предизвикаха настоящите събития. Не може да изпращаш танковете срещу собствения си народ и очакваш, че няма да има ответни действия. Политиката на Америка и ЕС ги доведе до това положение.

53

TrollTerminator

преди 10 години

До Европа вече ври 77Малко факти пич:"На 26 август 1944 г., въодушевено от успешното настъпление на Червената армия към Балканите, ръководството на БРП издава Окръжно 4, в което призовава всички свои дейци да подготвят въоръжено въстание с цел събаряне на монархо-фашистката диктатура. " Това познато ли ти е? "След като на 5 септември СССР обявява война на България, на 6 септември започва завземане на населени места в страната от партизански формирования и бойни групи."

52

набюдател

преди 10 години

Незаконен бил референдум с 90% против тези който го обявяват за независимост!!!А законно ли е да си диктатор който не те интересува свободата на един народ!!!Това ли е премер за демокрация да мълчиш и нямаш право на глас!!!Това може да се случи само в България за 24години нито един път не е направено допитване до народа и тома било демокрация ХАХАХАХА!!!Има ли още балъци който не разбраха как ти го сложи ''Демокрацията"или по добре казано ***!!!Скоро ще ни управлява БГ убама

51

Анонимен

преди 10 години

До смех Абе Путин за разлика от Сталин поне дойде на власт с избори :) Но иначе режимите на Сталин, Хитлер, Мусолини, Пол Пот, Садам, Кадафи - всичките се описват от определението за фашизъм. Колкото до Десен Сектор - те са си украински "Ку-кулкс-клан", не че в повечето държави няма подобни ***, но никоя държава не си е позволила да ги въоръжи и използва като башибозук. И за това на властта в Киев трябва да и бъде сложен наморник.

50

До 69

преди 10 години

"Русия е нищо повече от бензиностанция с олигарси и колективно стадо голтаци за народ" Абе, това с голтаците е много интересно. Че тези голтаци изкупиха черноморието ни, Банско и Пампорово, Гърция и Монте Карло, Ню Йорк и Флорида. Де да бяхме и ние такива "голтаци"!

49

Анонимен

преди 10 години

До @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Абе не се сещам някой да е питал Ванга за Сирия, или за 3та световна война или да го има споменато в книгите за нея...

48

Анонимен

преди 10 години

Абе някой да е чул в окупирана държава референдума да не е в полза на окупатора? Реално Донецк е окупиран от "привърженици" на Русия. Нямаше да е съмнително, ако 20+ години до сега се беше чул поне един глас че някой живущ в Украйна иска в Русия или че рускоговорящ в Украйна е дискриминиран.

47

Европа вече ври

преди 10 години

Терминаторе, отиди в магазина и си смени очилата. Нима не видя какви огромни опашки от гласуващи се виеха по време на допитването в Донецка и Луганска области. Отвори си очите, човече. Европа се променя. Косово бе запалката. След Украйна следва Британия - Шотландия иска да се отдели; Унгария поставя въпроса за Трансилвания; Кюрдите напират за собствена държава; В Северна Инатрия има брожение за отделяне от Южната част; В Испания има брожения. Щатите отвориха кутията на Пандора.

46

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 10 години

А някой спомня ли си за пророчествата на Ванга?"А, знаете ли какво ще стане в Сирия? Там няма да остане и едно камъче!""Светът ще претърпи 3-та Световна война. Европа няма да е годна за живеене."На там отиват нещата, щото хората са *** и сами се тикат към самоунищожението!Щом не можем да живеем в мир, така ни се пада!

45

до 69

преди 10 години

В Русия живеят над 100 националности, които са се съхранили през хилядогодишата и история. А в щатите имаха само една националност, която изтребиха за 200 години история. Е кои са по.големите злодеи?

44

До 63

преди 10 години

Ами ти и не можеш да живееш като тях, защото те живеят, а ти съществуваш. Руснаците си имат свой начин на живот, своя философия, свое мировозрение и култура. Не мога да разбера еврогейците и краварите. Що не си гледат собствените краварници, а тръгнали да дават акъл? Що не дават акъл на китайците? Намериха повод да се намърдат под носа на Русия, изпратиха фашагите, но ще им гледам сеира когато тези *** плъзнат по европата. Те всъщност вече тръгнаха. Така че, чао ес...

43

Анонимен

преди 10 години

В норвежките училища вече учебните програми ще бъдат по руските изисквания. Защото разбраха, че американските програми за обучение, създават само ***!

42

TrollTerminator

преди 10 години

"Над 89 процента" са подкрепили отделянето? Да бе да! Айде стига, аз друго чух! Същата история като Крим! 30% станаха 90%! А и тоя Песков какво пак лае простотии там? Той Путин само препоръчал? Отиваме към трета световна война другари путинолюбци!

41

смех

преди 10 години

Каква демокрация при Путин, стига сте писали нон -сенси, той и Сталин правеше избори с 99% участие и ги печелеше с толкова! Знаем как КГБ прави референдуми и избори! Няма нищо демократично в тази референдуми, факт!

40

о българино

преди 10 години

Много си умен , но прочети историята как се е създала Украйна кои е отвоювал Крим , западна Украйна , кой живее в източна Украйна. Мисля ,че и българите македонци са сепаратисти и трябва да ги изгоним от България.

39

до 51

преди 10 години

Чети точно какво е писано не се хващай за първата дума!