11

Анонимен

преди 10 години

Да ве да.

10

Анонимен

преди 10 години

Съборете панелките, постройте къщи и нискоетажни кооперации на хората!

9

Бони

преди 10 години

До нуждаещ сеиди си от там от където си дошъл и няма да имаш проблем с нема.

8

платено

преди 10 години

съобщение. това че имотите са спаднали с 50 % в годините на кризата не може да е вярно. Вярно е че спаднаха с 20-25 %, в центъра също с толкова. Строителството в източните квартали е интересно за хора които не са от София, за софианци важни са южните квартали, още повече че там има достъп с метро. Даже Надежда е по атпрактивна запади метрото по ломско от някои други квартали.

7

Анонимен

преди 10 години

До НелиГладен брокер ипотечен кредит сънува.

6

Анонимен

преди 10 години

Дом, а работа? Понякога домът се превръща в окови и пари хвърлени на вятъра. Ето защо хората по света предпочитат наема, за да имат мобилност. Но на българинът трудно му увира кратуната.Накрая разбира, че е сгрешил, но е късно.

5

нуждаещ се

преди 10 години

И нашето семейство това лято ще трябва да избере нов дом. Панелки не искам, повечето са много стари. Новото строителство е сравнително евтино, обаче трудно се намира качествено. Не че няма, но трябва да се избира, а изборът в момента е малък. Истината обаче е, по-добре сега да спестяваш и да купуваш дом, отколкото на старини да броиш стотинки за наеми. Още повече, че преките данъци, вкл. имотните, у нас са символични.

4

Дали?

преди 10 години

Нали четохте, че за 3 месеца има пуснати 8 нови жилища в цялата София. Ако това повишение на жилищния фонд с 0,001% е съживяване, значи икономическия ни ръст от 0.1% е направо покъртителен икономически скок.

3

колю фичето

преди 10 години

София е едно ГОЛЯМО , ПАНЕЛНО СЕЛО .

2

онбашията

преди 10 години

драги новодомци, не забравяйте да заделите и десетина хиляди евра за частни детски градини, щото то не е само жилището дето струва пари в софия

1

политолог

преди 10 години

Колкото повече време управляват тройната мафия БСП-ДПС-Атака-ДС , толкова повече мислещите българи виждат , че на този етап единствено ГЕРБ и Б. Борисов могат да изведат България от блатото , в което ни набутаха тройната коалиция. В най скоро време ще се повиши драстично тока , горивата , а от там и всички хранителни продукти. Не случайно Станишев , Сидеров и Бареков се писаха водачи на Евролистите. След изборите ще избягат в Брюксел уж да променят Европейската политика, а ние ще подсмърчаме .