24

Николай Челцов

преди 10 години

Къде ще си държи войската Русия на собствена територия и къде ще си ходи Путин по нея е чисто нейна работа. Айде да видим дали някой ще посмее да критикува САЩ къде си държи войските на нейна си територия.

23

Ограбители

преди 10 години

Крадливи руски фашаги - и са нагли да се фукат с ограбеното

22

Анонимен

преди 10 години

Българските медий само дезинформират хората!!! И за това им се плаща .. И шиб***те продажни журналисти могат само да ми смучат х*я!!!!

21

бай хуй

преди 10 години

До яНека тия двамата да стъпят в Белград и в Донецк да видим на какво ще ги носят, по -скоро ще ги набучат.

20

Анонимен

преди 10 години

Путин си е у дома. Какво прави в Естония тоя плъх? На всичкото отгоре дава и акъл. Не със зрението с главата не си добре още повече с наглостта. Какво правят американските инструктори в Украйна като тя не е в НАТО? Какво въобще правят в Ирак, Авганистан, арабския свят и на всякъде другаде? Само САЩ имат интереси на този свят и ако някой им се препречи го атакуват. Господа терористи от НАТО, вървете си у дома и никога не се връщайте.

19

Анонимен

преди 10 години

Patriot Само си спомнете кой пръв използва ядрено оръжие над мирни граждани в Япония и кой срина столицата на малка и мирна България от бомбандировки , та после говорете за Русия и Путин!!!!!

18

belousrv

преди 10 години

До Крим не вече е Россия, той винаги е бил Россия и ние украинци сме знали това! Проблем правят само самозванния Киев, ЕС и САЩ!

17

Циника

преди 10 години

18 и 21, пак казвам - неанонсирана визита няма как да има посрещачи. Това с Бил Клинтън в Косово и Обама в Киев, които щели да бъдат носени на ръце, са твои хипотези, които не са проверени в реалността. А да се аргументираш с хипотези е нелогично, нерационално и противоречи на здравия разум - най-малкото така преобръщаш логиката по който работи човешкия ум. Путин не е дошъл в Крим с цел да обира лаври, а да насърчи морално хората, както в Крим, така и в Югоизточна Украйна

16

Анонимен

преди 10 години

Госпожо/ице/ В. Пейчева, НЕ Е ПРЕГЛЕД. Това беше голям ПАРАД НА ГАРНИЗОНА В СЕВАСТОПОЛ по случай ДЕНЯ НА ПОБЕДАТА, в центъра на града, на ВМС и АВИАЦИЯТА. ПРЕСТАНЕТЕ С ДЕЗИНФОРМАЦИЯТА...

15

Анонимен

преди 10 години

Киевска хунта вече няма грам от съвест! Погледнете в youtube кво правят в Мариупол , направо давят с БТР и танкови свойте хора.

14

Анонимен

преди 10 години

България поздравява истинските свободни руснаци с Денят на Европа.

13

преди 10 години

Крим е вече част от Русия............... нека западът и Украйна си правят гимнастика на устите.

12

belousrv

преди 10 години

До яСтига да говориш глупости... В момента в Киев пак революция, массовите беспорядъци, дори тези хора от майдан вече не искат това фалшиво правителство... Влезьте в фейсбука и питайте хора от Киев какво става...

11

Анонимен

преди 10 години

youtube/watch?feature=player_embedded&v=dsamdJojYdc на ви демокрация по украински

10

я

преди 10 години

пак до 17 - я Бил Клинтън да стъпи в Косово или Обама в Киев - хората на ръце ще ги носят от самолета, само ако чуят, че са кацнали на летището!

9

Гошо...Тъпото

преди 10 години

До РуснакБлагодаря за сърдечният поздрав.Бил съм няколко пъти във Волгоград и съм видял Мамаев Курган,там където бе строшен гръбнака на германската...военна машина.Само който не е бил тук,никога не би почувствал силата на руския народ.Прекланям се пред вашата саможертва,която спаси света от ...кафявата чума.Пожелавам на Русия мир и благоденствие.По...широко скроен и добронамерен от руският човек няма.

8

of17

преди 10 години

до 17 - именно де - спонтанно никой се си изразява подкрепата към него! ЧАкат всичко да се организира. Навремето така посрещахме Тодор Живков - отстрани зад въжета, а той минава с Чайката и ние особено децата СУПЕР ВЪЗТОРЖЕНИ, аплодисменти итн! Айде.......баста!

7

Циника

преди 10 години

11, Путин не е анонсирал предварително посещението си в Крим. Тъй като се предполага, че кримчани не разполагат с някакви свръхсензитивни способности и няма как да са предусетили намерение, което Путин не е обявявал публично, е съвсем естествено да няма тълпи от посрещачи. В същото време не се изисква особена сензитивност, за да разберем

6

българин

преди 10 години

Защо не се изправим срещу Русия и не пратим нашите кораби да ги сразят, водени от президента ни г-н Плевнелиев?Докога ще чакаме? Нека Плевнелиев да даде тон и да ги почваме руснаците барабар с президента им.

5

нещо

преди 10 години

нещо не виждам тълпи от възторжени посрещачи. А Путин се крие във военната база от народната любов. Доста странно ЗАВОЕВАНИЕ!