215

pastoral

преди 10 години

като се разговорихме за запалени пожари, определени хора съвсем забравиха за ирак, сирия, либия, афганистан и мн.др. там дори и кофа вода не подадоха, а продължиха да сипват бензин върху огъня. за "случката" в одеса, където бяха холокоствани живи хора - пак нито дума. айде трийте пак, демонкради! ама и ваща ще дойде!

214

морски

преди 10 години

Пожара в Украйна го запалиха САЩ,финансирайки с 5 млрд.долара терористи и фашисти.Айде стига запада си е кривил душата и стига е казвал на черното бяло.Света отдавна разбра двойния стандарт на САЩ.Някой би ли правил бизнес сдържава която днес признава едни правила утре точно обратните!

213

Анонимен

преди 10 години

"ще се доверите ли на човек, запалил пожар в съседната къща само защото изведнъж ви е предложил кофа вода?"Кой всъщност запали пожара в украйна, а?

212

pastoral

преди 10 години

"това издание" най-"демократично" трие мнения, които не им изнасят. да живее гледната точка само и единствено на "това издание" и другарката захариева! евалла и машаллах!

211

Анонимен

преди 10 години

Журналистката Мария Захариева написала това което и наредила хамериканската пропаганда. Статийката е ***, копи-пейст от хамериканската кофа за *** наречена преса.

210

pastoral

преди 10 години

вижте какво ще ви кажа, включително и "това издание". що не отидете на место да видите какво става? знаете ли, например, че хората не смеят да излязат от домовете си, а на места снабдяването е направо прекъснато. стига сте дуднали за тия газове-мазове, за това кой печели от тая пулитика, кой какъв къс ще налапа, ами погледнете дереджето на "гоите" там! как не ви е срам! но кой ти обръща внимание на по-низши същества, а и "това издание"?

209

Анонимен

преди 10 години

Трето, Сталин струпва огромни ресурси на тази нова граница и се готви за ''blitzkrig" с Германия, като разминира всички мостове по границата, предпазните валове и т.п.Само, че Хитлер го изпреварва с десетина дни и войските му навлизат почти безпрепятствено, завземат няколко стотин танка , около 1000 самолета, без да са излетяли и пленяват 3 500 000 бойници и офицери !

208

Анонимен

преди 10 години

До 274"..как точно Сталин е предизвикал войната.." : Първо, след ПСВ, германия няма право д обучава войски и да први военни учения - Сталин и предоставя такава възмойност на територията на СССР, където им оказва "братска помощ" за обучението на пилоти, танкисти, сапьори и т.н.;Второ, 1939г , договорът ***-Рибентроп, развързва ръцете на Хитлер да воюва свободно в Европа, и регламентира поделянето на Полша между Германия и СССР и осигурява обща граниза между тях;

207

mitko

преди 10 години

Путин не дйства както трябва-карай както американците в последните двадесетина години-"Убиват нашите ,руснаците,там -затова "напред,на нож" т.е. на ракета

206

БМ_21 Град

преди 10 години

"Удивително малоумно писание ! Явно авторката не е следяла подробно новините от Украйна от последните 2 месеца, а е преписала опорните точки на американското посолство" .. повече няма какво да се добави ...АЗ-265, го е казал точно!

205

Анонимен

преди 10 години

До Боби 277ТАКА, ДЯВОЛЪТ ЧЕТЕ ЕВАНГЕЛИЕТО !

204

Шустакович

преди 10 години

Как си ги съчинявате тия простотии, просто не знам.Много "талант" трябва да съчиниш цяла статия от несъществуващи аргументи, които просто авторката Мария си е измислила докато е чакала в кварталната бакалия.Ако Путин беше толкова прозрачен, че нашта Мария да го "разобличи" нямаше кенииският *** да истерясва в своята безпомощност.

203

Анонимен

преди 10 години

Пламене, пий си хапчетата момче .. и то редовно !!!

202

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 282".. но да се говори, че Путин ги е пратил.."Смешно е да се твърди, че "зелените човечета" с еднакви, необозначени униформи и "мирните проруски, уж "федералисти", въоръжени с ракети земя въздух, РПГ, АК47 и маскирани, които когато заснеха част от тях без маски, като две капки вода си приличат с тези от Осетя 2008г, нНЕ БИЛИ ОТ ПУТИНОВИЯ СПЕЗНАЗ !

201

Оня

преди 10 години

Абе госпожо Захариева Вие или не следите какво става или просто пишете поредната поръчкова статия. Разбирам ,че и на вас са ви необходими парички ама хайде да ви подскажа ,че тия тука дето ви четем явно поръчковата статия гледаме из другите сайтове какво се случва там.Ако ли пък умственият ви материал е толкова зле просто си намерете друго поприще. Успех!

200

реалист

преди 10 години

Путин просто остави наивните украинци да си берат плодовете от близането на краварските ***.Всеки който се е подвел по акъла на краварите , рано или късно е съжалявал.Виетнам , Сърбия ,Афганистан , Ирак и т.н. и т.н.Където са отишли краварите , след тях остава разруха и конфликти.И у нас още има *** , които направиха паметник на тези , които хвърляха бомби-играчки на децата в София , Враца и Г.Оряховица.Отврат.

199

Анонимен

преди 10 години

До Боби 307 Два примера: Западна Германия - Източна Германия; ( до 1989г.) ; Южна Корея - Северна Корея;Какво да говорим повече: Един и същ народ под влияние на едни те просперира, а при другите вегетира!

198

пламен

преди 10 години

Русия не трябва да чества 9 май защото 69 години от края на войната, която Сталин предизвика те не са никакви победители? В победената Германия хората живеят много по - добре от руския народ, защото в Русия богатствата са в олигарсите??? Питам Ви, другари комунисти кой е победителя???

197

Анонимен

преди 10 години

има достатъчно видео материали как военни стрелят по невъоръжена тълпа в Мариупол, като убиват няколко човека и раняват десетки, вчера докато празнуват денят на победата. Ще си платят мръсниците. При престрелки по късно има свален хеликоптер с 13 човека с американски паспорти. Американското посолство отказва да прибере труповете.

196

Аз

преди 10 години

Удивително малоумно писание ! Явно авторката не е следяла подробно новините от Украйна от последните 2 месеца, а е преписала опорните точки на американското посолство. В Украйна властите всеки ден избиват беззащитни хора, направиха чудовищен погром !!! в Одеса, интернет прелива от видео на правителствен терор, инструкторите на ЦРУ вече не са обществена тайна а доказан факт, и тя иска "натиск върху Русия" ? Баси безмозъчната куха тиква !!! пълен отврат. БТА - пълни *** !