40

банкеръ

преди 10 години

Че то на бран бостан за какво са му пъдари,че и с по високи заплати.Съкращение на половината полицаи,премахване на 20-те заплати при пенсиониране,пенсиониране на 65г.отнемане на оръжието при пенсиониране,психотест на 6 месеца.Все работи дето трябва да се случат,но се отлагат постоянно.

39

АЙДЕ БЕ!

преди 10 години

В цял свят полицаите и армията получават най-високи заплати за да могат да им пазят насраните продажни ***, нашите тука ги пазят почти без пари. Всички полицаи трябва да се обърнат заедно с народа срещу турско комунистическите поробители и да им разкатаем фамилията !!!

38

политолог

преди 10 години

Колкото повече време управляват тройната мафия БСП-ДПС-Атака-ДС , толкова повече мислещите българи виждат , че на този етап единствено ГЕРБ и Б.Борисов могат да изведат България от блатото , в което ни набутаха тройната коалиция. В най скоро време ще се повиши драстично тока , горивата , а от там и всички хранителни продукти. Не случайно Станишев , Сидеров и Бареков се писаха водачи на Евролистите. След изборите ще избягат в Брюксел уж да променят Европейската политика, а ние ще подсмърчаме .

37

киро

преди 10 години

Всичко е ясно от 90 год до сега за всичко е виновен Борисов и Герб червените маймуни и турските ченгесари сега идват за пьрви пьт в парламента

36

Анонимен

преди 10 години

Преди години ходих и пуших с вас полицай, когато не можехте да протестирате.По време на протестите срещу кабинета орешарски вие се направихте на интересни пред хората, сега когато искате нещо от същите хора не очаквайте помощ :) ние знаем какви сте и за какво се борите и кой интереси обслужвате. Не се правете на луди, вие сами си направихте тази ситуация.

35

Жоро

преди 10 години

До vladyНапълно съм съгласен с теб,трябват сериозни реформи в МВР и чак тогава увеличение на заплати но на този който работи.

34

Unufri

преди 10 години

Абе 34, сегашните ги гледаме от 25 години как нищо не правят. Два пъти фалираха държавата! Набутват данъкоплатците с безумни проекти за милиарди, за да си приберат комисионите. Само за Белене комисионите са 700 млн лева....Какво още трябва да видим от тях преди да ги изгоним със шутове? Гражданска война ли?

33

Анонимен

преди 10 години

НЯМА ЛИ КОЙ ДА ВА УТРЕПИ ДА НЕ МЪЧИТЕ НАРОДА КАК НЕ ВИ Е СРАМ БЕ!БОРИСОВ И ТИ ПРЕСТЪПНИКО ДАВАШ МНЕНИЕ ЗАТВОР ДО ЖИВОТ ИЛИ СМЪРТНА ПРИСЪДА ЗА ТЕБЕ ЧЕТРИ ГОДИНИ КРАДИ И НЕ ВДИГНА НИ ПЕНСИЯ НИ ЗАПЛАТА ПЕСТЪПНИЦИ УБИЙЦИ.

32

ХА

преди 10 години

ТОЗИ БОРИСОВ КАКВО ОЩЕ ЩЕ ЛЪЖЕ ЧЕ ДА БЪДЕ ХАРЕСВАН ЗА ИЗБОРИТЕ = ИСКАМ ДАЗНАЕ ЧЕ ВЕЧЕ ВИДЯХМЕ ТОЙ КАКВО МОЖЕ ДА ОСТАВИ СЕГАШНИТЕ ДА ВИДИМ И ТЯХ СТИГА ИМ Е ПРЕЧИЛ ТОЗИ ЧОВЕК НЕ Е СВЪРШИЛ РАБОТА ЗА 1 ЛЕВ ОТ КАКТО Е В ПАРЛАМЕНТА

31

Unufri

преди 10 години

До 29: парите от резерва (3.5 милиарда от тях) бяха предварително изхарчени от Станишката по абсолютно същата схема, с която в момента на бутва следващото правителство със закона за МВР.Гласуваха увеличение на пенсиите предизборно и оставиха ГЕРБ да ги плаща, но, разбира се, не пропуснаха да ги обвиняват как са изхарчили парите. А капанът беше заложен от тях самите.Те така действат червените кхмери нон-стоп. Дават обещания, които друг трябва да се чуди как да изпълнява :)

30

Майор Деянов

преди 10 години

За какво им е увеличение на заплатите?!?! Като и без това всеки Милиционер е на "втора заплата" при някоя мутра?!?! .....................

29

Unufri

преди 10 години

Хахахахах финансовият министър БИЛ ДАЛ ДУМА :DАбе вие нормални ли сте бе, на честна дума ли я карате!? Пари няма, ама той бил дал дума. После раздавайте думата му на полицаите, защото това ще е единственото нещо, което финансовият министър ще даде :)

28

акуд

преди 10 години

Дпс и бсп изхарчиха данъците на Булгарите за подпомагане на ромите сега чакат приходи пт новите данъци аа нъц аз не платих нищо

27

До 28

преди 10 години

Назад с 500 милиона ,а резерва 8.5 милиарда.Та кое е опосканото според теб.Опоскано беше сле ГЕРБ.Резерва на санитарния минимум 4.5 милиарда и още 4 милиарда нови дългове.И понеже нямаше вдигане на заплати и пенсии с тия около 8 милиарда Бойко ви построи една зала за 100 милиона и магистрали за още 400 милиона.Губят се едни 8 милиарда.Може ли да кажеш къде са се дянали

26

Анонимен

преди 10 години

До АнонименНагъл, по-нагъл. .....Да имаше го в бюджета ,но той вече беше опоскан. Орешарски сам каза при сдаването на папките ,че е назад със 500 милиона лева. Та ,кажи ми откъде пари тогава ? Комунистите бяха наясно ,че пари за пенсии няма ,няма и да има. Ясно им беше ,че ще паднат от власт, що да не направят мръсно ,като вдигнат пенсиите ?Нали друг ще ги плаща !

25

Анонимен

преди 10 години

До GeorgiОще по-ясно:Седнал си в кръчамата, имаш в джоба 10 лв. Пил си една ракия със салата за 8 лева. Оригнал си се и си извикал сервитьора със сметката . Стои той със фиша, седиш ти с твоите 10 лв. Изпил си ракията, изял си салата ,дължиш 8 лв. Колко пари имаш ?10 лв или 2 лв ?????

24

До 22

преди 10 години

Не се прави на умен гербер защото всеки знае ,че такива няма.Има си официален сайт на БНБ ,където всеки може да види колко е резева по години и месеци.А салама си го заври отзад

23

Анонимен

преди 10 години

Брей Бърборко вече го раздава и ясновидец-2015г щяло да има ново Правителство.Оставаше и да добави и аз ще трябва да ги плащам като Министър Председател .Сънища ,сънища

22

Анонимен

преди 10 години

По-нагъл от Борисов няма.Използвам тая любима дума на ББ,която той използва за щяло и нещяло,най вече когато няма какво друго да каже когато изпада в "безтегловност" и празнословие.Увеличението на пенсиите лятото на 01.07.2009 беше предвидено и заложено в бюджета а не на последното заседание на МС на тройната коалиция.Тогав никой не е знаел какви ще са резултатите от изборите. Така че Борисов най-нагло лъже.Увеличението на пенсиите от 01.04.2013. тогава кой го направи,служебният премиер Райков,така че Борисов нищо на никого не е дал.Да духа супата тогава.

21

Анонимен

преди 10 години

До GeorgiМноо си зле брат !Резерва след Борисов беше по-голям от резерва след Станишев. Това всеки го знае. Ако имаш 10 лв и си купил салам за 8 лв от магазина, касиерката ти го е чукнала на касата ,ти си извадил вече парите ,ама още не си и ги дал...... Та колко пари имаш ? 10 лв или само 2 ?????Това е истината със резерва на Станишев .